6x de mooiste boutique hotels op Ibiza

Zoek je een boutique hotel op Ibiza? Ik heb 6 tips voor de mooiste boutique hotels op Ibiza voor je op een rij gezet! Stuk voor stuk kleinschalige en luxe hotels met een sfeervolle ingericht. Géén feesthotels, maar echt plekken om de relaxen en genieten.

6 tips voor de mooiste boutique hotels op Ibiza

1. OKU Ibiza***** in San Antonio

Boutique Hotel Ibiza - OKU Ibiza

OKU Ibiza (voorheen Casa Cook Ibiza) is een luxe boutique hotel, ingericht in een ‘bohemian’ stijl. Alles staat hier in het teken van genieten: van uitgebreide ontbijtbuffetten tot wellnessbehandelingen en yogasessies. Het hotel heeft een mooi zwembad en het strand ligt op loopafstand, fijn! Je verblijft hier op basis van logies & ontbijt. Esmée ging in augustus 2022 op vakantie naar OKU Ibiza en stuurde me de foto toe van OKU Ibiza, die bij dit stukje staat. Ze raadt dit hotel aan als je een boutique hotel op Ibiza zoekt!

OKU Ibiza kun je boeken bij De Vakantiediscounter.

2. Siau Ibiza***** in Port de San Miguel

Siau Ibiza - boutique hotel Ibiza

Siau Ibiza is een nieuw boutique hotel, vlakbij het strand van San Miguel. Dit hotel is ‘adults only’, dit betekent dat de minimale leeftijd 18 jaar is. De sfeer is warm en luxe, met een uitgebreide service. Het hotel heeft een zwembad en meerdere restaurants, waaronder een sushi restaurant. Je kunt in dit boutique hotel verblijven op basis van ontbijt, halfpension of all inclusive. Tip: boek een swim up kamer, zodat je direct vanuit je terras in het zwembad kunt plonsen.

Siau Ibiza kun je boeken bij Corendon en Sunweb.

3. Nativo hotel Ibiza**** in Santa Eulalia

Nativo boutique hotel ibiza - hotelkamer

Nativo Hotel Ibiza is echt een topper als je een boutique hotel op Ibiza zoekt! Dit splinternieuwe boutique hotel is sfeervol en hip ingericht met veel natuurtinten en een mooi zwembad. De kamers zijn luxe ingericht en je kunt ook swim up kamers boeken. Je verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Nativo Hotel Ibiza kun je boeken bij TUI.

4. La Torre Ibiza**** in San Antonio

La Torre Ibiza Boutique hotel op Ibiza - hotelkamer

La Torre is een kleinschalig boutique hotel op een magische plek. Het uitzicht op zee en de zonsondergangen zijn hier fantastisch, wat een uitzicht! Het hotel ligt op een rustige plek, vlakbij het strand. De service is erg persoonlijk. Je verblijft hier op basis van logies & ontbijt, maar dit boutique hotel staat ook bekend om haar goede restaurant. Ga er dus zeker een keer eten!

La Torre Ibiza kun je boeken bij Elizawashere (inclusief huurauto)

5. Las Mimosas boutique hotel**** – San Antionio Bahia

Las Mimosas Boetiekhotel Ibiza - zwembad

Las Mimosas is een hip, kleinschalig boutique hotel met 17 kamers. Het hele hotel is fris ingericht met veel wittinten. Het hotel heeft een goed restaurant en een zwembad met fijne ligbedden. Het strand ligt op loopafstand. Tip: boek een suite met zeezicht!

Boutique hotel Las Mimosas kun je boeken bij Elizawashere (inclusief huurauto).

6. Hotel Anfora Ibiza**** in Es Canar

Anfora Ibiza Boutique hotel

Het Anfora hotel is een luxe boutique hotel met hele goede beoordelingen (gemiddeld 9+). Het hotel ligt middenin de badplaats Es Canar, op 50 meter van het strand. Genoeg winkels en restaurants op loopafstand! Dit boutique hotel heeft een zwembad met kinderbad en en een speeltuintje. Je verblijft hier op basis van logies & ontbijt of halfpension.

Het Anfora hotel kun je boeken bij TUI.

Heb jij een tip voor boutique hotel op Ibiza?

Heb jij ook een tip voor een boutique hotel op Ibiza? Reageer hieronder, stuur me een berichtje via lieke@reisjager.nl. Heb je een vraag over een vakantie of een hotel of zoek je meer tips? Plaats een berichtje in mijn Facebookgroep ‘Ik zoek een vakantie’. 

Tip: check ook mijn tips voor de mooiste boutique hotels op de Griekse Eilanden en de mooiste boutique hotels op Mallorca.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *