6x de fijnste adults only hotels op Curaçao

Zoek je een adults only hotel op Curaçao? Een fijne en rustige plek, waar je lekker kunt ontspannen zonder rondrennende kinderen? Dan zijn deze 6 tips voor de mooiste adults only hotels op Curaçao ideaal voor jou! Bij deze hotels zijn namelijk alleen volwassenen welkom.

Het zijn superdeluxe nieuwe hotels, maar ook kleinschalige adults only hotels. Je kunt dus precies uitkiezen wat jij het fijnste vindt. En deel van de hotels kun je boeken als pakketreis (inclusief vlucht) en een deel als los hotel via bijvoorbeeld Booking. Je kunt losse vliegtickets vanaf Nederland boeken met KLM en TUI en ook Corendon vliegt sinds november 2023 ook rechtstreeks naar Curacao.

Het meest luxe adults only all inclusive hotel op Curaçao

1. Sandals Royal Resort All inclusive Couples Only***** in Nieuwpoort – Curaçao

Adults only All inclusive Curacao - Sandals Royal Curacao All Inclusive Couples Only

Het Sandals Royal Curacao All Inclusive Resort is een Couples Only resort. Hier geen rondrennende kinderen dus, maar óók geen feestende groepen vrienden. Hier kom je écht om te ontspannen samen met je partner. Dat maakt dit hotel op Curacao zo geschikt voor een huwelijksreis. Het Sandals Royal Curacao is geen goedkoop resort, je boekt echt een exclusieve vakantie.

Het Sandals Royal Curacao All Inclusive Couples Only Resort kun je boeken bij TUI en Prijsvrij (pakketreizen) en Booking.com (los hotel).

Nog 5 fijne adults only hotels en appartementen op Curaçao

2. Kuta Botanica Hotel**** in Willemstad – Curaçao

Kura Botanica - Adults only hotel Curacao

Het Kura Botanica Hotel is een nieuw adults only hotel op Curacao. Op deze plek zat eerst een ander hotel, maar na een grondige opknapbeurt opende hier in september 2022 het fijne Kura Botanica Hotel. Het hotel ligt in een kleurrijke en gezellige wijk in Willemstad. In de omgeving is er genoeg te doen en vermaak je je in één van de restaurants in winkels. Bij het hotel zelf kom je helemaal tot rust: aan het fijne zwembad of in het wellnesscentrum.

Het Kura Botanica Hotel kun je boeken bij Corendon (pakketreis) of bij Booking.com (los hotel).

3. Casa Amalia hotel*** in Willemstad – Curaçao

Casa Amalia Curacao - Adults only hotel Curacao

Casa Amalia is een kleinschalig adults only verblijf op 10 minuten van het strand van Jan Thiel. Eigenlijk kun je het geen hotel noemen: het is meer een boutique villa met een fijne eigenaren. Je slaapt hier in een villa of appartement en kunt andere gasten ontmoeten rondom het kleine zwembad. Verder verblijf je hier vooral om de omgeving en de rest van het eiland te ontdekken, er zijn namelijk geen faciliteiten zoals een restaurant.

Casa Amalia kun je boeken bij TUI (pakketreis) en Booking.com (los hotel).

4. INDIGO Apartments & Suites in Jan Thiel – Curaçao

INDIGO Apartmens & Suites - Adults only Curacao

INDIGO Apartments & Suites is een heel kleinschalig adults only verblijf op Curacao. Iedereen vanaf 14 jaar is hier welkom. Je slaapt in één van de drie appartementen, die modern en sfeervol zijn ingericht. Bijzonder is het magnesium zwembad bij het hotel: magnesium is goed voor je spieren en huid. Fijn dus om na een actieve dag op Curaçao te ontspannen in het zwembad.

INDIGO Apartments & Suites kun je boeken bij Booking.com (los hotel).

5. The Ritz Village Hotel*** in Willemstad – Curaçao

The Ritz Village Hotel - Adults only Hotel Curacao

The Ritz Village is een bekend en kleurrijk drie-sterrenhotel, dat gevestigd is in de voormalige ijsfabriek in Willemstad. Het is een adults only hotel met fijne faciliteiten zoals een restaurant en een zwembad. In 2021 opende een nieuw gedeelte op het terrein met onder andere een stadsstrand met echt zeezand, een zwembad en een zwemgrot. Je slaapt hier in fijne hotelkamers van 2 tot 4 personen.

The Ritz Village kun je boeken bij Corendon (kies voor de hotelkamer) Booking.com (los hotel).

6. The Ritz Residence**** in Willemstad – Curaçao

The Ritz Residence Curacao - Nieuw Adults only hotel op Curacao

The Ritz Residence is een nieuw appartementencomplex, dat op hetzelfde terrein ligt als The Ritz Village (tip 5). Je kunt dus gebruikmaken van dezelfde faciliteiten: zoals het zwembad en het stadsstrand. Het verschil is dat je hier slaapt in nieuwe vier-sterrenappartementen, die in 2021 zijn geopend. Deze luxe 2-kamerappartementen zijn modern ingericht en hebben een groot balkon met ligbedjes.

The Ritz Residence kun je boeken bij Corendon (kies voor het appartement) en Booking.com (los hotel).

Meer fijne hotels op Curaçao

Heb jij een tip voor een adults only hotel dat echt in dit lijstje thuishoort? Stuur me dan een berichtje via lieke@reisjager.nl.

Tip: check ook eens mijn tips voor de mooiste all inclusive hotels op Curaçao, de fijnste boutique hotels op Curaçao en een overzicht van nieuwe hotels op Curaçao.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: