6x de mooiste adults only hotels op Mallorca

Zoek je een adults only hotel op Mallorca? Check mijn 6 tips voor de mooiste hotels waar alleen volwassenen welkom zijn! Lekker relaxen aan het zwembad met een cocktail, zonder rondrennende kinderen. Voordat ik zelf kinderen kreeg, ging ik regelmatig naar een adults only hotel. Echt ontspannen! Alle adult only hotels in dit overzicht hebben goede beoordelingen.

Overzicht tips adults only hotels op Mallorca:

Adults only hotelBijzonderheden adults only hotels
1. Cook’s Club Palma Beach***Hip adults only boutique hotel
2. Fergus Style Palmanova****Kleinschalig hotel, direct aan de boulevard
3. Rei del Mediterrani Palace****Luxe viersterrenhotel, all inclusive mogelijk
4. Pure Salt Garonda****Luxe viersterren plus hotel, aan de boulevard
5. RIU San Francisco****Vernieuwd RIU hotel aan de boulevard
6. TUI Blue Rocador****Modern hotel aan een prachtige baai

6x tips voor een adults only hotel op Mallorca

1. Cook’s Club Palma Beach*** in Playa de Palma

Cooks Club Palma Beach - Adults Only hotel Mallorca

Cook’s Club Palma beach is een hip boutique hotel in Playa de Palma. Dit adults only hotel is nog vrij nieuw en ingericht in een bohemian sfeer. Je kunt bij Cook’s Club Palma Beach op basis van halfpension verblijven, waarbij je ontbijt in buffetvorm en je diner kunt samenstellen bij food stalletjes. Een keer wat anders! Het strand en het centrum liggen op loopafstand.

Adults only hotel Cook’s Club Palma Beach kun je boeken bij Sunweb en Prijsvrij.

2. Fergus Style Palmanova**** in Palmanova

Fergus Style Palma Nova - Adults only Mallorca

Het adults only hotel Fergus Style Palmanova ligt op een toplocatie op Mallorca: direct aan de boulevard van Palma Nova. Met drie stappen sta je dus al op het mooie zandstrand. Ook winkels, restaurants en bars zijn vlakbij. Je kunt hier verblijven op basis van logies & ontbijt of halfpension.

Fergus Style Palmanova kun je boeken bij Corendon en Prijsvrij.

3. Rei del Mediterrani Palace**** in Playa de Muro

Rei del mediterrani palace - adults only Mallorca

Het Rei Mediterrani Palace is een luxe adults only hotel op Mallorca. Hier kom je niets tekort! Je kunt boeken op basis van halfpension of all incluisve; net wat jij fijn vindt. De beoordelingen zijn goed: gemiddeld een 9 maar liefst.

Rei del Mediterrani Palace kun je boeken bij TUI en Prijsvrij.

4. Pure Salt Garonda**** in Playa de Palma

Pure Salt Garonda - Adult only hotel Mallorca

Pure Salt Garonda is een luxe adults only boutique hotel op Mallorca. Het hotel ligt direct aan de boulevard van Playa de Palma. Naast twee buitenzwembaden is er ook een verwarmd binnenzwembad en een wellness. Ook een perfecte optie als je een adults only hotel op Mallorca in het voor- of najaar zoekt dus! Je verblijft hier op basis van logies & ontbijt of halfpension.

Adults only Pure Salt Garonda kun je boeken bij Prijsvrij.

5. RIU San Francisco**** in Playa de Palma

RIU San Fransisco - Adults only hotel op Mallorca

Het allereerste RIU hotel is in 1953 gebouwd op Mallorca en nu helemaal gerenoveerd! Het RIU San Francisco hotel is nu een modern adults only hotel direct aan de boulevard, in een levendige omgeving. Onstpannen kan in het zwembad of in het fijne wellnesscentrum. En natuurlijk in alle rust, zonder kinderen.. Je verblijf bij RIU San Francisco is op basis van halfpension.

RIU San Francisco kun je boeken bij TUI.

6. TUI Blue Rocador**** in Cala D’Or

TUI Blue Rocador - Adult only hotel Mallorca

Het luxe TUI Blue Rocador hotel ligt in het centrum van Cala d’Or, aan een prachtige baai. Dit prachtige stukje van Mallorca staat bekend als de Gouden Kust. Je kunt hier dan ook ontspannen op het witte strand en in de azuurblauwe zee. Het hotel zelf heeft een buitenzwembad, een binnenzwembad en een kleine wellness. Je verblijft hier op basis van halfpension.

TUI Blue Rocador kun je boeken bij TUI.

Meer tips voor een adults only hotel

Heb jij een tip voor een adults only hotel op Mallorca die eigenlijk echt niet mag ontbreken in dit overzicht? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Check ook de tips voor de mooiste adults only hotels op de Canarische eilanden en mijn tips voor adults only all inclusive hotels in Griekenland.

Ook interessant voor jou:

Over de schrijver van dit artikel: