Tips all inclusive hotels op Bonaire

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: op Bonaire zijn drie all inclusive hotels te vinden. Dat is misschien niet zo veel, maar dat maakt de keuze dan wel weer makkelijker! In dit artikel heb ik ze voor je uitgelicht. En daarnaast geef ik je nog een tip voor een hotel op Bonaire waar je op basis van volpension kunt verblijven. Alle maaltijden zijn dan inclusief: Je ontbijt, lunch en diner. Bij volpension zijn drankjes en snacks tussendoor niet inclusief.

All inclusive hotels op Bonaire

1. Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire**** – Kralendijk – Bonaire

All inclusive Bonaire - Van der Valk Plaza Dive and Beach Resort Bonaire - zwembad
All inclusive Bonaire - Van der Valk Plaza Dive and Beach Resort Bonaire - strand

Zoek je een luxe all inclusive hotel op Bonaire? Dan is het Van der Valk Plaza Beach Resort echt een aanrader! Dit luxe all inclusive hotel ligt direct aan het prachtige witte strand. En als je op Bonaire bent, dan wil je natuurlijk ook snorkelen of duiken. Dan is het ideaal dat het Van der Valk Plaza Beach Resort een eigen huisrif heeft en een eigen duikschool! Bij het all inclusive concept zijn ontbijt, lunch en diner in buffetvorm inbegrepen. Ook kun je overdag snacks en ijsjes halen en zijn drankjes inclusief.

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort kun je boeken bij TUI, Corendon en De Vakantiediscounter.

2. Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire

All inclusive Bonaire - Van der Valk Plaza Residence Bonaire - Zwembad
All inclusive Bonaire Van der Valk Plaza Residence Bonaire - Zwembad ligbedjes

Het Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire is een nieuw gebouwd villa eiland in een lagune met luxe appartementen. Op het eiland zelf vind je een mooi zwembad. Als je all inclusive boekt, krijg je ook toegang tot Van der Valk Plaza Beach, waar je kunt eten, drinken en genieten van de faciliteiten daar!

Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire kun je boeken bij Corendon (kies voor all inclusive).

3. Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort**** in Kralendijk – Bonaire

Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort Bonaire - Zwembad
Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort Bonaire - All Inclusive hotel Bonaire

Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort is een kleurrijk all inclusive hotel aan zee. Het hotel ligt op een fijne locatie, op loopafstand van het centrum van Kralendijk. Uniek aan het all inclusive concept van dit resort is dat het op basis van à la carte is in plaats van buffetten. Je kunt dus van de kaart kiezen wat jij wilt eten en drinken! En ohja.. je snorkelset is ook inbegrepen.

Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort kun je boeken bij TUI en Prijsvrij (let bij Prijsvrij op dat je all inclusive selecteert).

Hotel met volpension op Bonaire (alle maaltijden inclusief)

4. Captain Don’s Habitat*** in Kralendijk – Bonaire

Captain Dons Habitat - Hotel met volpension (alle maaltijden inclusief) op Bonaire - zwembad
Captain Dons Habitat - Hotel met volpension (alle maaltijden inclusief) op Bonaire - terras

Captain Don’s Habitat is een gezellig hotel met een typische Caribische sfeer. Lekker relaxed, met je blote voeten in het strand. En perfect voor mensen die de onderwaterwereld willen bewonderen!  Je kunt meerdere keren per dag met de boot mee naar een duikplek, lessen volgen bij de duikschool en gewoon de zee instappen en snorkelen. Je kunt hier verblijven op basis van volpension. Het ontbijt wordt geserveerd als ontbijtbuffet, waar je onder andere kunt genieten van lekker vers tropisch fruit. Ook bij het lunchbuffet heb je ruime keuze. Het diner is op basis van a la carte en 1x per week wordt er een BBQ georganiseerd.

Captain Don’s Habitat kun je boeken bij Corendon (kies zelf bij verzorging nog even voor Volpension).

Heb jij tips voor een all inclusive hotel op Bonaire?

Ik werk dit overzicht met de mooiste hotels op Bonaire regelmatig bij, bijvoorbeeld als er een nieuw all inclusive hotel op Bonaire bijkomt. Heb jij een tip voor een hotel dat eigenlijk echt in dit lijstje hoort? Reageer hieronder, stuur me een berichtje via Facebook of mailtje via lieke@reisjager.nl.

Check ook mijn tips voor all inclusive hotels op Curacao en all inclusive hotels op Aruba.

Wil je meer weten over het verschil tussen all inclusive, volpension en halfpension? Lees dan mijn blog over de verschillende verzorgingen in hotels.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: