Home // Vakantietips // Weekendje weg // Weekendje weg Nederland // Hotels // Boutique hotels // 3x de mooiste boutique hotels op Ameland

3x de mooiste boutique hotels op Ameland

Zoek je een boutique hotel op Ameland? Ik heb 3 tips voor je op een rij gezet om te verblijven in een boutique hotel op Ameland. Deze kleinschalige hotels zijn sfeervol is ingericht met een persoonlijke sfeer. De gemiddelde beoordeling op Booking is minimaal een 8,0; dat zit dus wel goed!

De mooiste boutique hotels op Ameland

Boutique hotel Ameland - Zee van Tijd

Zee van Tijd Ameland is een sfeervol klein boutique hotel in het centrum van Nes. De kamers zijn ingericht in lichte kleuren met een fijne badkamer met regendouche. Dit hotel hoort bij een leuk restaurant met een gezellig terras, waar je lekker kunt eten. De gemiddelde beoordeling is een 9,1, een aanrader dus als je een boutique hotel op Ameland zoekt!

Zee van Tijd Ameland kun je boeken bij Booking.com.

Boutique hotel Ameland - van Heeckeren

Het Van Heeckeren Hotel is een aanrader als je een luxe boutique hotel op Ameland zoekt. Alle kamers hebben een balkon of terras en je kunt hier ook hotelkamers met een bubbelbad boeken. Vlakbij het hotel liggen het bijbehorende restaurant en grand café. De gemiddelde beoordeling is een 8,6.

Van Heeckeren Hotel kun je boeken bij Booking.com.

Op Oost Suites - Boutique hotel TExel

In het centrum van Ballum ligt het Nobel Hotel. Dit gezellige en moderne boutique hotel heeft 19 kamers. Ook kun je hier 2 appartementen boeken die gevestigd zijn in een kerkje op 100 meter van het hotel. Tip: probeer ook eens het ‘Nobeltje’, een likeur waarmee de overgrootvader van de eigenaren is beginnen met brouwen! Hotel Nobel heeft een 8,3 beoordeling.

Hotel Nobel kun je boeken bij Booking.com.

Extra tips voor boutique hotels

Check ook mijn tips voor de mooiste boutique hotels op Texel of glampingtenten op de Waddeneilanden.

Heb jij  een tip voor fantastisch boutique hotel op Ameland die eigenlijk écht niet mag ontbreken in dit overzicht? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

 

Ook interessant voor jou: