Campings met subtropisch zwembad in Nederland

Zoek je een camping met subtropisch zwembad? Ik heb 7 campings in Nederland met een gaaf subtropisch zwembad voor je op een rij gezet! Ideaal als het Nederlandse weer wat minder is, want zo kun je toch genieten van tropische temperaturen. De campings met subtropisch zwembad liggen verspreid door Nederland, o.a. in Limburg, Overijssel en aan de kust.

De leukste campings met subtropisch zwembad

1. Camping Beerze Bulten in Beerze – Overijssel

Subtropisch zwemparadijs - Camping Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten is een levendige 5-sterren familiecamping vlakbij het Overijsselse Ommen. De camping heeft een subtropisch zwemparadijs met glijbanen en een leuk peuterbad. Voor nog meer pret zijn er ook een buitenbad met glijbanen, een indoor speelparadijs, bowlingbanen en een grote buitenspeeltuin. Je kunt hier kampeerplaatsen boeken (ook met privé sanitair) of een luxe lodgetent of bungalow boeken.

Camping Beerze Bulten kun je boeken op de website van Beerze Bulten.

2. Roompot Beach Resort in Kamperland – Zeeland

Roompot Beach Resort - Camping met subtropisch zwembad

Het Roompot Beach Resort is niet alleen een vakantiepark, maar ook een camping! En deze camping heeft een mooi subtropisch zwembad. Voor meer waterplezier loop je zo vanaf de camping het strand op!  Je kunt hier kampeerplaatsen boeken (ook met privé sanitair), maar ook verblijven in een safaritent, wigwam of bungalow.

Camping Roompot Beach Resort kun je boeken op de website van Roompot.
Tip: Roompot Camping Hof Domburg en Roompot Camping Weerterbergen hebben ook een subtropisch zwemparadijs.

3. Camping Scholtenhagen in Haaksbergen – Overijssel

Subtropisch zwembad de Wilder bij Camping Scholtenhagen

Camping Scholtenhagen ligt op de rand van Twente en de Achterhoek in Haaksbergen. Direct naast de camping ligt subtropisch zwemparadijs De Wilder met glijbaan, waar je als campinggast gratis gebruik van kunt maken. Ik woon hier zelf in de buurt en ga zelf regelmatig zwemmen in het zwembad. Op de camping zelf vind je een grote speeltuin en tegenover de camping ligt een leuke kinderboerderij. Genoeg te doen dus! Je kunt hier kampeerplaatsen en tentvilla’s boeken.

Camping Scholtenhagen kun je boeken bij Eurocampings.

4. Recreatiepark en camping de Leistert in Roggel – Limburg

Camping met subtropisch zwembad - de leistert in Roggel

In het Limburgse Roggel vind je Recreatiepark de Leistert: een hele leuke kindvriendelijke camping met subtropisch zwembad. In het zwembad vind je twee grote baden, een leuk kinderbad, stroomversnelling en 2 glijbanen. En het zwembad is natuurlijk subtropisch, dus met lekker warm water! Op warme dagen kun je ook lekker zwemmen in het buitenzwembad of in het zwemmeer. k ben hier zelf ook geweest met onze dochter en vind het echt een aanrader als je een camping met subtropisch zwembad zoekt! Je kunt bij de Leistert kampeerplaatsen, ingerichte tenten, chalets en vakantiehuizen boeken. Tip: ze hebben hier ook kampeerplekken met privé sanitair met sauna.

Camping de Leistert kun je boeken op de website van de Leistert.

5. Oostappen de Berckt in Baarlo – Limburg

Oostappen Camping de Berckt - Subtropisch zwembad

Oostappen de Berckt is een vakantiepark en camping met subtropisch zwembad in het Limburgse Baarlo. Het thema van het park is ‘middeleeuwen’, zo kunnen de kinderen zich uitleven in een groot speelkasteel. Het subtropisch zwembad heeft meerdere glijbanen en een leuk peuterbad. Je kunt hier kampeerplaatsen, chalets en stacaravans boeken.

Oostappen de Berckt kun je boeken bij Oostappen.

6. Camping Duinrell in Wassenaar – Zuid-Holland

Camping Duinrell - Subtropisch zwembad Tikibad

Het Tikibad is misschien wel het bekendste subtropische zwemparadijs van Nederland. Dit fantastische tropische zwembad heeft heel veel glijbanen, voor urenlang waterplezier. Er zijn ook een groot buitenbad bij. Hier is sowieso genoeg te doen: want ook een bezoek aan attractiepark Duinrell is echt de moeite waard! Je kunt hier kampeerplaatsen, lodgetenten met eigen badkamer en chalets boeken.

Camping Duinrell kun je boeken op de website van Duinrell.

7. Camping Slagharen in Slagharen – Overijssel

Camping met subtropisch zwembad - Aqua Mexicana Slagharen - Glijbanen - Foto Reisjager

Je kent Slagharen misschien van het attractiepark, maar het park heeft ook een vakantiepark, camping en waterpark!  Waterpark Aqua Mexicana is een groot subtropisch zwemparadijs met palmbomen, waterspeeltuinen en maar liefst 10 gave glijbanen. Let op: je moet hier wel apart kaartjes voor kopen. Je kunt bij Slagharen vakantiehuizen en wigwams boeken, maar er is ook een camping met 229 staanplaatsen.

Camping Slagharen kun je boeken op de website van Slagharen.

Extra tips voor campings met waterpret

Heb jij ook een tip voor fantastische camping met subtropisch zwemparadijs in Nederland die eigenlijk écht niet mag ontbreken in dit overzicht? Reageer hieronder of stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Tip: check ook eens mijn tips voor campings met een binnenzwembad en campings met een waterspeeltuin.

Ook interessant voor jou:

Over de schrijver van dit artikel: