Home // Vakantietips // Zonvakantie // Verre zonvakantie // Carribean // 4x de mooiste boutique hotels op Aruba

4x de mooiste boutique hotels op Aruba

Zoek je een boutique hotel op Aruba? Ik heb de vier mooiste boutique hotels op Aruba voor jou op een rij gezet! Sfeervolle, kleinschalige boutique hotels met een unieke en persoonlijke sfeer. Ze liggen alle vier op een fijne locatie, hebben een zwembad en hebben goede beoordelingen (allemaal 9+). Je kunt de hotels boeken als pakketreis (de eerste twee) of ‘los’ boeken bij Booking.com.

2x tips voor een boutique hotel op Aruba (pakketreis)

Boardwalk Boutique Hotel Aruba

Het Board Walk Boutique hotel is een heel mooi boutique hotel, met kamers die verspreid liggen door de tropische tuin. En niet zomaar kamers, maar sfeervol ingerichte en ruimte kamers met een terras met barbecue en hangmat. Het hotel heeft ook fijne buitenzwembaden en Palm Beach ligt vlakbij. Met de beoordelingen zit het ook wel goed, gemiddelde een dikke 9!

Boardwalk Boutique Hotel kun je boeken bij TUI.
Dit boutique hotel kun je ook boeken bij Booking.com.

Paradera Park - Boutique hotel Aruba

Midden op Aruba ligt Paradera Park. Dit kleinschalige boutique resort heeft Nederlande eigenaren. De appartementen liggen verspreid door de tropische tuin: het is hier een oase van rust.  Een auto is wel fijn als je op Paradera Park verblijft, binnen 10 minuten sta je dan op het strand!

Paradera Park kun je boeken bij TUI.
Dit boutique hotel kun je ook boeken bij Booking.com.

2x tips voor een boutique hotel op Aruba (los boeken)

Boek jij graag je vlucht en hotel apart? Dan heb ik nog twee tips voor boutique hotels op Aruba voor jou! Deze twee kleinschalige boutique hotels kun je boeken bij Booking.com. Tip: vluchten naar Aruba kun je boeken bij KLM en TUI. Het is de moeite waard om de prijzen te vergelijken!

OceanZ Boutique Hotel Aruba

Ocean Z is een luxe boutique hotel op Aruba, met maar liefst 5 sterren.  Dit boutique hotel ligt op een fijne locatie, vlakbij het strand. De kamers zijn sfeervol ingericht in lichte tinten en met luxe badkamers. Er zijn een buitenzwembad en een goed restaurant. En natuurlijk goede beoordelingen: een dikke 9!

Ocean Z Boutique Hotel kun je boeken bij Booking.com.

Wonders boutique hotel Aruba

Het Wonders Boutique hotel ligt in Oranjestad. Een perfectie optie als je graag het vertier op Oranjestad op loopafstand wilt, maar wel de rust van een boutique hotel wenst. Dit boutique hotel is sfeervol en warm ingericht, met gastvrije eigenaren en een buitenzwembad in de tropische tuin.

Wonders Boutique Hotel kun je boeken bij Booking.com.

Meer tips voor een boutique hotel op Aruba

Heb jij een tip voor een mooi boutique hotel op Aruba die eigenlijk echt niet mag ontbreken in dit overzicht? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Check ook mijn tips voor de mooiste boutique hotels op Curacao en tips voor de mooiste boutique hotels op Bonaire.

Ook interessant voor jou: