5x de mooiste boutique hotels op Aruba

Zoek je een boutique hotel op Aruba? Ik heb de vijf mooiste boutique hotels op Aruba voor jou op een rij gezet! Sfeervolle, kleinschalige boutique hotels met een unieke en persoonlijke sfeer. Ze liggen alle vijf op een fijne locatie, hebben een zwembad en hebben goede beoordelingen (allemaal 9+). Je kunt de hotels boeken als pakketreis (eerste tip) of ‘los’ boeken bij Booking.com.

Tip voor een boutique hotel op Aruba (pakketreis)

1. Paradera Park (3,5*) in Paradera – Aruba

Paradera Park - Boutique hotel Aruba

Midden op Aruba ligt Paradera Park. Dit kleinschalige boutique resort heeft Nederlande eigenaren. De appartementen liggen verspreid door de tropische tuin: het is hier een oase van rust.  Een auto is wel fijn als je op Paradera Park verblijft, binnen 10 minuten sta je dan op het strand!

Paradera Park kun je boeken bij TUI.
Dit boutique hotel kun je ook boeken bij Booking.com.

3x tips voor een boutique hotel op Aruba (los boeken)

Boek jij graag je vlucht en hotel apart? Dan heb ik nog drie tips voor boutique hotels op Aruba voor jou! Deze drie kleinschalige boutique hotels kun je boeken bij Booking.com. Tip: vluchten naar Aruba kun je boeken bij KLM en TUI. Het is de moeite waard om de prijzen te vergelijken!

2. Ocean Z Boutique Hotel***** – Eagle Beach – Aruba

OceanZ Boutique Hotel Aruba

Ocean Z is een luxe boutique hotel op Aruba, met maar liefst 5 sterren.  Dit boutique hotel ligt op een fijne locatie, vlakbij het strand. De kamers zijn sfeervol ingericht in lichte tinten en met luxe badkamers. Er zijn een buitenzwembad en een goed restaurant. En natuurlijk goede beoordelingen: een dikke 9!

Ocean Z Boutique Hotel kun je boeken bij Booking.com.

3. Boardwalk Boutique Hotel**** in Palm Beach – Aruba

Boardwalk Boutique Hotel Aruba

Het Boardwalk Boutique hotel is een heel mooi boutique hotel, met kamers die verspreid liggen door de tropische tuin. En niet zomaar kamers, maar sfeervol ingerichte en ruimte kamers met een terras met barbecue en hangmat. Het hotel heeft ook fijne buitenzwembaden en Palm Beach ligt vlakbij. Met de beoordelingen zit het ook wel goed, gemiddelde een dikke 9!

Boardwalk Boutique Hotel kun je boeken bij Booking.com.

4. Wonders Boutique Hotel*** – Oranjestad – Aruba

Wonders boutique hotel Aruba

Het Wonders Boutique hotel ligt in Oranjestad. Een perfectie optie als je graag het vertier op Oranjestad op loopafstand wilt, maar wel de rust van een boutique hotel wenst. Dit boutique hotel is sfeervol en warm ingericht, met gastvrije eigenaren en een buitenzwembad in de tropische tuin.

Wonders Boutique Hotel kun je boeken bij Booking.com.

5. Karibu Aruba Boutique Hotel**** in Palm Beach – Aruba

Karibu Aruba Boutique hotel in Palm Beach

Het Karibu Aruba Boutique Hotel is een vrolijk boutique hotel met geweldige beoordelingen (gemiddeld 9,8). De sfeer is heel persoonlijk en de eigenaren leggen je graag in de watten en geven leuke tips. Karibu Aruba Boutique hotel ligt op een rustige plek, maar met vijf minuten lopen ben je op Palm Beach. Hier zijn ook veel leuke restaurants te vinden.

Karibu Aruba Boutique hotel kun je boeken bij Booking.com.

Meer tips voor een boutique hotel op Aruba

Heb jij een tip voor een mooi boutique hotel op Aruba die eigenlijk echt niet mag ontbreken in dit overzicht? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Check ook mijn tips voor de mooiste boutique hotels op Curacao en tips voor de mooiste boutique hotels op Bonaire.

Ook interessant voor jou:

Over de schrijver van dit artikel: