5x de leukste glampings op Sardinië

Zoek je een glamping op Sardinië? Ik heb 5 leuke glampings voor je op een rij gezet! Alle 5 liggen ze direct aan zee. De eerste 4 glampings hebben ook nog eens een zwembad. Sardinië is best ver voor een autovakantie, maar juist als je gaat vliegen zijn glampingtenten ideaal. Je hoeft dan veel minder mee te slepen en kunt tóch kamperen. En dan ook nog eens lekker luxe!

Glamping op Sardinië met zwembad: 4 tips

1. Camping Torre del Porticciolo Glamping Village**** in Alghero

Camping Torre del Porticciolo Glamping Village - Glamping Sardinie - foto zwembad
Camping Torre del Porticciolo Glamping Village - Lodgetent

In het Noordoosten van Sardinië ligt Camping Torre del Porticciolo Glamping Village. Een leuke glamping om met kinderen heen te gaan. Zo zijn er een kinderzwembad, leuke animatie, een speeltuin en een spelletjesruimte. Ook ligt het strand vlakbij. En je slaapt natuurlijk in een leuke glampingtent, dat is sowieso al leuk voor kinderen! Je kunt hier verschillende soorten safaritenten boeken, met een eigen badkamer.

De glampingtenten bij Camping Torre del Porticciolo kun je boeken bij Vacanceselect, Booking.com en Allcamps.

2. Camping Laguna Blu**** in Alghero

Glamping Sardinie - Glamping Laguna Blu - Sardinie
Glamping Laguna Blu Sardinie - glampingtent

Laguna Blu is een superleuke glamping aan de kust in Sardinië. Met een leuk zwembadenparadijs met meerdere zwembaden, een kinderbad met glijbaden en de ligging direct aan het strand, heb je aan waterpret geen gebrek! Lekker een pizzaatje halen op de camping of koken in je eigen glampingtent, het kan allemaal. Die glampingtenten zijn erg leuk, je kunt verschillende soorten boeken met een eigen badkamer.

De glampingtenten bij Camping Laguna Blu kun je boeken bij Vacanceselect, Suncamp en Villatent.

3. Camping Village S’Ena Arrubia*** in S’Ena Arrubia

Glamping Sardinie - Camping S'Ena Arrubia - Zwembad
Camping S'Ena Arrubia Sardinië - Glampingtent

Nog zo’n fijne glamping op Sardinië: Camping Village S’Ena Arrubia. Deze glamping ligt aan de Westkust van Sardinië. Een fijne ligging: in het dennenbos (dus veel schaduw) en aan het strand. Er is hier leuke animatie, maar je kunt ook de rust opzoeken. Je kunt hier glampingtenten boeken voor 5 personen, met twee slaapkamers en een badkamer.

De glampingtenten op Camping VIllage S’Ena Arrubia kun je boeken bij Vacanceselect en Booking.com.

4. Camping Baia Blu La Tortuga**** in Aglientu

Camping Baia Blu La Tortuga - Glamping Sardinie - zwembad
Camping Baia Blu La Tortuga - Glamping Sardinie - Villatent

Camping Baia Blu La Tortuga is een hele kindvriendelijke glamping op Sardinië. De kinderen leven zich de hele dag uit in de zwembaden en de waterspeeltuin, terwijl jij lekker van het zonnetje geniet. Klinkt goed toch? En het strand bij de camping is mooi wit met een helderblauwe zee, wauw! Ook hier kun je verschillende soorten glampingtenten boeken, voor 4 of 5 personen.

De glampingtenten bij Baia Blu La Tortuga kun je boeken bij Villatent, Suncamp en Vacanceselect.

Nog een leuke glamping op Sardinië

5. Centro Vacanze Isuledda**** in Isuledda

En als laatste tip voor een glamping op Sardinië: Centro Vacanze Isuledda. Hier vind je geen zwembad, maar ben je wel direct aan het strand. En eigenlijk is er sowieso al wel genoeg te doen voor kinderen, zoals een speeltuin en animatie. En voor volwassenen is er een heerlijke wellness! Da’s pas echt een luxe kampeervakantie.. Je kunt bij Centro Vacanze Isuledda verschillende soorten glampingtenten boeken met een eigen badkamer.

Glamping Isuledda Sardinie - speeltuin
Glamping Isuledda - Safaritent

De glampingtenten bij Centro Vacanze Insuledda kun je boeken bij Villatent, Suncamp, Vacanceselect en Booking.com.

Nog meer tips voor mooie accommodaties op Sardinië

Check ook mijn tips voor de mooiste agriturismo’s op Sardinië. Ook heb ik tips voor je voor glampings op Sicilië en glampings op Corsica. Heb jij zelf een tip? Vind ik altijd leuk om te krijgen! Mail me via lieke@reisjager.nl of stuur een berichtje via mijn Instagram.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *