Home // Vakantietips // Camping // Glamping Slovenië – de 7 mooiste glampingvakanties

Glamping Slovenië – de 7 mooiste glampingvakanties

Laatst was ik op jacht naar Glamping in Slovenië, maar het is nog helemaal niet zo makkelijk om mooie, luxe glampings in Slovenië te vinden. Daarom heb ik zelf een overzicht gemaakt: 7 glampingvakanties naar Slovenië met een goede beoordeling. Met verblijf in prachtige luxe tenten, safaritenten, boomhutten of andere bijzondere accommodaties in de prachtige natuur van Slovenië!

Glamping Ljubo ligt middenin de prachtige natuur en dat ervaar je ook direct. Op deze kleinschalige glamping mag je zelf groenten, fruit en kruiden plukken, is het eten biologisch en zijn er prachtige natuurlijke materialen gebruikt. Extra leuk: de glamping tenten hebben elk een eigen hot tub buiten.. (en natuurlijk ook nog een gewone douche en toilet). De beoordeling van deze prachtige natuurlijke glamping in Slovenië is dan ook niet voor niets een 10!

Glamping Ljubno kun je boeken bij TUI en Booking.com.

Glamping Ljubno Slovenie Hottub

Glamping Slovenië - Glamping Ljubno

Deze prachtige glamping ligt in het oosten van Slovenië, tegen de grens met Kroatië aan. De tenten zijn luxe en heel mooi ingericht, met natuurlijke materialen. Er zijn zelfs tenten met een eigen zwembad, hoe fijn is dat! Glamping Olimia Adria Village heeft een eigen waterpark met veel glijbanen & spa, waar je gratis toegang toe hebt.

Glamping Olimia Adria Village kun je boeken bij Vacanceselect en TUI

Glamping Olimia Village Slovenië bovenaanzicht

Olimia village glamping tent eigen zwembad

Garden Village Bled ligt op 300 meter van het meer van Bled. Je kunt hier blijven slapen in hele gave accommodaties: luxe glampingtenten met eigen hottub, maar ook in een boomhut of heuse riviertent. In de omgeving van Bled is genoeg leuks te doen, en je kunt zelfs nog een daguitstapje naar Italië of Oostenrijk maken!

De glampingtenten bij Garden Village Bled kun je boeken bij Booking.com.

Glamping tent met hottub Garden Village Slovenie

Boomnut glamping Garden Village Bled Slovenië

Terme Catez is misschien wel het beroemdste waterpark van Slovenië. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat je hier ook in hele gave piratenhutten kan slapen! De piratenbungalows zijn geschikt voor 5 personen en ik denk de droom van ieder kind (en de papa’s en mama’s). Bovendien heb je ook nog eens gratis toegang tot het gigantische waterpark.

De piratenhutten en glampingtenten bij Camping Terme Catez kun je boeken bij Suncamp.

Glamping Slovenië - Terme Catez - Piratenhut

Glamping Slovenië - Terme Catez - Piratenhut

In het Noorden van Slovenië vind je Camping Bled, direct aan het kristalheldere meer van Bled. Je kunt hier verblijven in ‘Grand Lodgetenten’, met eigen sanitair. Het meer is schoon en heel geschikt om te zwemmen, kanoën, watersporten, etc. Ook kun je in de omgeving o.a. wildwatervaren, bergbeklimmen en rodelen; voor de echte avonturiers.

De glampingtenten op Camping Bled kun je boeken bij Suncamp.

Grand Lodgetent camping Bled

Glamping Slovenië - Camping Bled aan het meer van Bled

Slovenia Eco Resort is een oase van rust en heel geschikt voor natuurliefhebbers. Op dit ecologische glampingresort vind je o.a. herten, ezels en varkens en kun je zelf groente en kruiden plukken uit de grote groentetuin. Het zwembad is klein; maar er is wel een rivier waar je lekker in kunt zwemmen! Ook kun je gratis en privé een sauna afhuren.

De Glampinghutten op Slovenia Eco Resort kun je boeken bij TUI.

Glamping Slovenië - Eco Resort Beneath Velika Planina

Glamping Slovenië - Eco Resort Beneath Velika Planina

In het oosten van Slovenië vind je het nieuwe glamping resort Camping Bio Terme. De glamping hoort bij een hotelresort met wellness, waarvan je ook gebruik kunt maken als campinggast. In het afgesloten glamping gedeelte kun je als campinggast ook gebruikmaken van een natuurzwembad met thermaal water. Bij Camping Bioterme kun je Glampingtenten met 2 slaapkamers voor maximaal 4 personen en glampingtenten met 3 slaapkamers voor maximaal 6 personen boeken.

Glamping Bio Terme kun je boeken bij TUI.

Glamping Slovenië - Camping Bio Terme - Glamping tent

Glamping Slovenië - Camping Bio Terme - Glamping tent

Heb jij een tip voor een glamping in Slovenië, die eigenlijk echt niet mag ontbreken in dit overzicht? Ik werk dit overzicht met glampings in Slovenië regelmatig bij (laatste update: 21 december 2020 )! Dus stuur gerust jouw tip door via een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!