Home // Goedkoop weekendje weg

Zoek je een goedkoop weekendje of nachtje weg, maar weet je niet waar je moet beginnen met jagen? Ik heb een overzicht gemaakt van websites die ik het meeste gebruik bij het jagen op aanbiedingen voor een weekendje weg in Nederland, België of Duitsland:

Hotelspecials
Zeker de moeite waard om te checken voor Van der Valk hotels. Prijzen zijn per kamer, exclusief boekingskosten (€10 per boeking voor 1 nacht, vanaf 2 nachten €15 per boeking)

Weekendesk
Themaweekendjes weg zoals spa, citytrip, en romantisch. Vaak met leuke extra’s. Prijzen zijn per kamer (arrangement) en je betaalt geen boekingskosten.

Voordeeluitjes
Onder andere goedkope 75 euro arrangementen inclusief 2x overnachting, 2x ontbijt en 1x diner. Prijzen zijn per persoon, exclusief boekingskosten (€5,95 p.p.)

Hotels.nl
Handige website als je op zoek bent naar een hotelkamer met bubbelbad of suites. Prijzen zijn per kamer, exclusief boekingskosten (€3,95 p.p.)

D-deals
Speciale (dag)deal website. Heeft soms hele scherpe aanbiedingen, o.a. naar de Zwaluwhoeve. Prijzen zijn per persoon en exclusief boekingskosten van €20 (soms niet helemaal in verhouding met de hotelprijs)

Zit er niets tussen?
Je kunt natuurlijk ook gewoon via Booking zoeken & boeken. Ook een goede optie om te checken is hotelwebsite Amoma. Als je boekt via deze link met code HOTEL5KORTING ontvang je ook nog eens 5% korting. Als je graag wat extra’s wilt voor een leuk weekendje weg, zoals ontbijt, diner, fietshuur, toegangskaarten voor pretpark, dierentuin of wellness of op zoek bent naar inspiratie, is het de moeite waard om de andere sites te checken!

Wil je een weekendje naar Center Parcs? Check dan deze tip.

Tips & inspiratie voor een weekendje weg: