10x de beste hotels met aquaparken in Turkije

Zoek je een hotel met aquapark in Turkije? Ik heb de 10 hotels met gaafste aquaparken in Turkije voor je op een rij gezet! Wat dacht je bijvoorbeeld van een hotel met een aquapark met maar liefst 40 glijbanen?!

De Turkse hotels met aquapark uit deze lijst kun je boeken bij Nederlandse touroperators. Het verschilt per datum en hotel bij welke touroperator je het beste kunt boeken, daarom heb ik bij elk hotel met aquapark de verschillende boekingsopties erbij gezet. Je kunt dan zelf het beste even de prijzen vergelijken.

10x de beste hotels met aquapark in Turkije

1. Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa**** in Kusadasi – Turkije

Aquapark Turkije - Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa in Kusadasi
Aquapark Turkije - Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa in Kusadasi

Het Aqua Fantasy Aquapark is maar liefst 60.000m² groot en heeft 31 glijbanen voor jong en oud! Als gast van het Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa heb je gratis toegang tot dit gigantische aquapark. Het hotel ligt direct aan het mooie privéstrand en je verblijft hier op basis van all inclusive, in het aquapark zelf betaal je wel voor je consumpties.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa kun je boeken bij TUI, Corendon, Sunweb en Prijsvrij.

2. Sueno Deluxe Hotel***** in Belek – Turkije

Aquapark Turkije - Sueno Deluxe Hotel in Belek
Aquapark Turkije Sueno Deluxe Hotel Belek - Glijbanen kinderen

Het Sueno Deluxe Hotel in Belek heeft een heel groot aquapark met maar liefst 23 glijbanen. Je verblijft hier op basis van ultra all inclusive en ook tennis, yoga, fitness, boogschieten en nog veel meer zijn inbegrepen. Het entertainmentprogramma is erg uitgebreid en in het amphitheater worden mooie shows opgevoerd. Je kunt hier ook luxe swim up kamers en familiesuites boeken voor maximaal 4 volwassenen + 1 kind.

Het Suneo Deluxe Hotel kun je boeken bij De Vakantiediscounter en Prijsvrij.

3. Delphin BE Grand Resort***** in Lara – Turkije

Aquapark Turkije - Delphin Be Grand Resort in Lara
Aquapark Turkije - Delphin Be Grand Resort Lara - Glijbanen

Het Delphin be Grand Resort in Lara heeft een aquapark maar liefst 15 glijbanen en 10 binnen- en buitenzwembaden. Het hotel is helemaal gerenoveerd en heeft veel faciliteiten, zoals een discotheek, kermis, bioscoop en tennisbanen. De hotelkamers zijn modern ingericht en je kunt ook familiekamers boeken voor maximaal 4 volwassen en 1 kind.

Het Delphin BE Grand Resort kun je boeken bij TUI, Corendon, Sunweb en Prijsvrij.

4. Long Beach Resort & Spa Deluxe***** in Turkler – Turkije

Aquapark Turkije - Long Beach Resort & Spa in Alanya
Aquapark Turkije - Long Beach Resort & Spa in Alanya

Het Long Beach Resort & Spa Deluxe heeft een Aquapark met veel spectaculaire glijbanen zoals een boemerang-glijbaan, maar ook leuke glijbanen voor wat kleinere kinderen. Perfect voor alle leeftijden! Ook ouders vermaken zich hier goed: je kunt gratis gebruikmaken van het Turks bad, het binnenzwembad en de sauna. Je kunt hier, naast standaardkamers, ook familiekamers en swim up villa’s boeken, met directe toegang tot het gemeenschappelijke zwembad.

Het Long Beach Resort & Spa Deluxe kun je boeken bij TUI, Corendon en Prijsvrij.

5. Granada Luxury Belek*****  in Belek – Turkije

Aquapark Turkije - Granada Luxury Hotel in Belek
Aquapark Turkije - Granada Luxury Belek - Glijbanen

Het Granada Luxury Belek in Belek heeft een aquapark met 13 gave glijbanen en veel zwembaden. Genoeg waterpret voor het hele gezin! Het hotel is in 2017 geopend en dus nog vrij nieuw. Dat kun je ook zien: de kamers zijn erg mooi en modern ingericht. Ook fijn: het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Belek. De familiekamers die je hier kunt boeken bestaan uit 2 ruimtes. Boek ze wel op tijd, deze kamers zijn snel uitverkocht.

Het Granada Luxury Belek kun je boeken bij Corendon,, Sunweb en Prijsvrij.

6. IC Hotels Green Palace***** in Lara (Turkije)

Aquapark Turkije - IC Hotels Green Palace in Kundu
Aquapark Turkije - IC Hotels Green Palace in Kundu

Het IC Hotels Green Palace hotel heeft een heel mooi aquapark met gave en kleurrijke glijbanen, zoals een trechter-glijbaan en een boemerang-glijbaan. Het hotel is ingericht in Indonesische stijl en staat bekend om haar uitgebreide all inclusive formule. Zo zijn ook je (merk) Magnums en Cornetto’s en een volle minibar inbegrepen.

IC Hotel Green Palace kun je boeken bij Corendon, TUI en Prijsvrij.

7. Royal Seginus***** in Lara – Turkije

Aquapark Turkije - Royal Seginus in Lara
Aquapark Turkije - Royal Seginus Lara - Glijbanen en zwembaden

Het Royal Seginus hotel in Lara heeft niet alleen een gaaf waterpark, maar ook een lunapark (kermis). Kinderen komen hier tijd tekort! Het hotel is vrij nieuw (geopend in 2017) en modern ingericht. Je verblijft hier op basis van 24-uurs all inclusive en kunt kiezen uit maar liefst 10 restaurants.

Royal Seginus kun je boeken bij TUICorendon,  Sunweb en Prijsvrij.

8. The Land of Legends***** in Belek – Turkije

Land of Legends - Hotel met aquapark Turkije
Land of Legends - hotel met aquapark en pretpark - Turkije

Maar liefst 40 glijbanen heeft het aquapark van The Land of Legends! Dit is dan ook misschien wel het gaafste hotel van Turkije. Want naast een mega aquapark, zijn er ook een groot openlucht aquarium met bijzondere vissen en een gaaf pretpark met achtbanen!

The Land of Legends kun je boeken bij TUI en Corendon.

9. Dream Water World***** in Side – Turkije

Hotel met Aquapark Turkije - Dream Water World - Waterpark
Hotel met aquapark Turkije - Dream Water World

Dream Waterworld is een nieuw hotel in Turkije met aquapark. Dit hotel met glijbanen opende namelijk haar deuren in juni 2022! Het waterpark is echt heel groot en ook leuk opgezet, met heel veel glijbanen voor groot een klein. Voor nog meer waterplezier ligt het strand op ongeveer een kilometer. Geen zin om erheen te lopen? Dan gaat er een gratis shuttle. In de directe omgeving van Dream Water World vind je leuke winkels, bars en restaurants. Al kan je natuurlijk ook gewoon elke dag lekker all inclusive eten in het hotel!

Dream Water World kun je boeken bij Corendon en Prijsvrij.

10. Orka Sunlife Resort and Aquapark in Hisaronu-Fethiye – Turkije

Hotel met Aqua Park Turkije - Orka Sunlife Resort en Aquapark
Hotel met Aquapark Turkije - Orka Sunlife Resort en Aquapark - zwembad

Nog zo’n gaaf hotel met groot waterpark in Turkije: Orka Sunlife Resort and Waterpark. Dit hotel ligt op een heuvel, met heel mooi uitzicht over zee. Maar je komt hier natuurlijk eigenlijk voor het waterpark. Het Orka World Aquapark ligt niet direct bij het hotel, maar vanuit het hotel gaat er een gratis shuttle en natuurlijk heb je gratis toegang. Bij het hotel vind je ook een binnen- en buitenzwembad met glijbanen.

Orka Sunlife Resort and Aquapark kun je boeken bij Corendon.

Meer tips voor hotels in Turkije met een aquapark

In Turkije worden volop hotels gerenoveerd en nieuwe aquaparken gebouwd. Ik hou in de gaten welke nieuwe aquaparken erbij komen en werk dit overzicht regelmatig bij met nieuwe hotels met een gaaf aquapark in Turkije. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Tip: check ook mijn tips voor de mooiste hotels in Turkije, een overzicht van nieuwe hotels in Turkije en tips voor hotels met aquaparken in Egypte.

Meer tips & inspiratie:

Over de schrijver van dit artikel: