5x de leukste kindvriendelijke hotels op Tenerife

Zoek je een kindvriendelijk hotel op Tenerife? Check mijn vijf tips voor de leukste hotels voor kinderen op Tenerife! Alle vijf echte familiehotels, met zwembaden met glijbanen, leuke peuterbaden, kinderclubs en speeltuinen. Bij de eerste vier kindvriendelijke hotels in dit overzicht kun je verblijven op basis van all inclusive. Ideaal, dan hoef je helemaal nergens meer aan te denken! En natuurlijk zijn de kindvriendelijke hotels in deze lijst te boeken bij Nederlandse reisorganisaties.

Overzicht tips kindvriendelijke hotels op Tenerife:

Naam kindvriendelijk hotel op TenerifeBijzonderheden hotel
1.  Hotel Allegro Isora**** in Playa de La ArenaModern all inclusive hotel met veel kinderfaciliteiten
2. Bahia Principe Fantasia Tenerife***** in Golf del SurMagisch all inclusive kinderhotel met een waterspeeltuin
3. Hovima La Pinta Beachfront Family Hotel**** in Costa AdejeKindvriendelijk hotel aan het strand, all inclusive mogelijk
4. Hotel Spring Bitacora**** in Playa de Las AmericasModern gerenoveerd hotel met glijbanen, all in mogelijk
5. GF Victoria Hotel***** in Costa AdejeNieuw en luxe kindvriendelijk hotel met glijbanen

4x tips voor een kindvriendelijk all inclusive hotel op Tenerife

1. Hotel Allegro Isora**** in Playa de La Arena – Tenerife

Kindvriendelijk hotel Tenerife - Allegro Isora

Hotel Allegro Isora is een modern en heel kleurrijk kindvriendelijk hotel op Tenerife.  Roze pilaren, groen plafond, felblauwe banken.. het is echt de moeite waard om de foto’s te checken! Kinderen kunnen zich vermaken op de waterglijbanen, in de speeltuin en in de miniclubs. Je kunt hier verschillende soorten appartementen boeken (handig met kinderen!) en verblijft op basis van all inclusive.

Hotel Allegro Isora kun je boeken bij Sunweb.

2. Bahia Principe Fantasia Tenerife***** in Golf del Sur – Tenerife

Bahia Principe Fantasia Tenerife - Kindvriendelijk hotel Tenerife

Wat een sprookje! Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife is een magisch 5-sterren all inclusive hotel op Tenerife. En ontzettend kindvriendelijk, de kinderen zullen hun ogen uitkijken! Kinderen kunnen zich uitleven in het superleuke zwembad met speeltoestellen, zich vermaken in de kinderdisco en nog veel meer leuke activiteiten doen. Extra fijn: je kunt hier familiekamers boeken, ook met zeezicht. Je verblijft op basis van all inclusive.

Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife kun je boeken bij Sunweb, TUI en Corendon.

3. Hovima La Pinta Beachfront Family Hotel**** in Costa Adeje – Tenerife

Kindvriendelijk hotel Tenerife - La Pinta Beach Front Family Hotel

Hovima La Pinta Beachfront Family Hotel. De naam zegt het al: een familiehotel direct aan het strand! Er zijn leuke zwembaden met glijbanen, een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin, kids clubs.. en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je verblijft hier in een 2- of 3-kamer appartement en kunt kiezen uit logies & ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive.

Hovima La Pinta Beachfront Family Hotel kun je boeken bij TUI.

4. Hotel Spring Bitacora**** in Playa de Las Americas – Tenerife

Hotel Spring Bitacora - Kindvriendelijk hotel Tenerife

Hotel Spring Bitacora is in 2021 helemaal gerenoveerd en nu een heel modern en kindvriendelijk hotel. Je verblijft hier op basis van halfpension, all inclusive of ultra all inclusive. Als je op basis van all inclusive verblijft, is ook de toegang tot een hele gave speelruimte inbegrepen. Kinderen zullen zich hier sowieso wel vermaken, want er zijn ook gave glijbanen!

Hotel Spring Bitacora kun je boeken bij Sunweb.

Nog een tip voor een kindvriendelijk hotel op Tenerife

5. GF Victoria Hotel***** in Costa Adeje – Tenerife

GF Victoria Hotel - Kindvriendelijk hotel Tenerife

Het GF Victoria Hotel is een vrij nieuw en kindvriendelijk hotel op Tenerife. Er zijn meerdere zwembaden met glijbanen voor jong & oud en zelfs een surf zwembad! Het hotel ligt in het centrum van Costa Adeje met leuke winkels, restaurants en bars. Het strand ligt op 100 meter. Je kunt in het GF Victoria Hotel verblijven op basis van logies & ontbijt, halfpension of volpension.

GF Victoria Hotel kun je boeken bij Sunweb en Corendon.

Meer tips voor een kindvriendelijk hotel op de Canarische Eilanden

Heb jij een tip voor een kindvriendelijk hotel op Tenerife die eigenlijk echt in dit lijstje hoort? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Check ook mijn tips voor kindvriendelijke vakantieparken op Gran Canaria, kindvriendelijke hotels op Lanzarote en hotels met een aquapark op de Canarische Eilanden.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: