Nieuwe hotels op Ibiza

Zoek je een nieuw hotel op Ibiza? Op dit hippe eiland zijn zeker ook nieuwe, hippe hotels te vinden! Ik ging op jacht en heb 9 nieuwe hotels voor je op een rij gezet. Je kunt ze boeken als pakketreis of los via bijvoorbeeld Booking.com. En deze nieuwe hotels op Ibiza zijn écht splinternieuw: ze zijn geopend in 2023, 2022 of 2021.

Overzicht nieuwe hotels op Ibiza:

Naam nieuw hotel op IbizaGeopend
1. Hotel Mongibello**** in Santa EulaliaJuni 2023
2. Mondrian Ibiza***** in Cala LlongaJuni 2023
3. El Somni Ibiza Dream Hotel by Grupotel**** in Playa de FigueralMei 2023
4. Grand Paradiso Ibiza**** in San AntonioAugustus 2022
5. TRS Ibiza hotel**** in Cala GracioJuni 2022
6. El Hotel Pacha**** in Ibiza-StadJuni 2022
7. Hotel Vibra District – Adults Only **** in San AntonioMei 2022
8. Cala San Miguel The Club***** in San MiguelJuli 2021
9. Six Senses Ibiza***** in PortinatxJuli 2021

Nieuw hotels op Ibiza – 2023

1. Hotel Mongibello**** in Santa Eulalia op Ibiza

Nieuw Hotel Ibiza 2023 - Hotel Mongibello - Zwembad

Het hotel is helemaal in ‘Dolce Vita’ stijl: het voelt hier alsof je in het chique Italië bent van de jaren 60. Maar in werkelijkheid zit je hier in een heerlijke luxe en nieuw hotel op Ibiza. Dit hotel is adults only (13+), je kunt hier dus gewoon lekker rustig zwemmen zonder kinderen die je natspetteren. Verblijf is op basis van logies, logies & ontbijt of Halfpension.

Hotel Mongibello kun je boeken bij Sunweb (pakketreis) en Booking.com (los hotel).

2. Mondrian Ibiza***** in Cala Llonga op Ibiza

Nieuw hotel Ibiza 2023 - Mondrian Ibiza

Mondrian Ibiza ligt in de mooie baai van Cala Llonga. Dit luxe nieuwe vijf sterrenhotel op Ibiza is superhip, maar toch sfeervol ingericht. Een beetje in een boutique-achtige stijl. Het strand en het centrum liggen vlakbij, op loopafstand. Je verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Mondrian Ibiza kun je boeken bij Sunweb (pakketreis) en Booking.com (los hotel).

3. El Somni Ibiza Dream Hotel by Grupotel**** in Playa de Figueral op Ibiza

Nieuwe hotel Ibiza 2023 - El Somni Ibiza Dream Hotel by Grupotel - Zwembad

El Somni Ibiza Dream Hotel by Grupotel is precies zoals de naam al zegt: een droom! Met een fantastische inrichting met veel lichte tinten en hout. Helemaal Instagramproof :). Hier zat eerst een ander hotel en bij De Vakantiediscounter zie je dus ook nog wat hele oude foto’s. Check Booking.com voor de nieuwste foto’s. Mooi hotel hè?

El Somni Ibiza Dream Hotel by Grupotel kun je boeken bij De Vakantiediscounter (pakketreis) en Booking.com (los hotel).

Nieuw hotels op Ibiza – 2022

4. Grand Paradiso Ibiza**** in San Antonio op Ibiza

Grand Paradiso Ibiza - Nieuw hotel op Ibiza 2022

Grand Paradiso Ibiza is een splinternieuw hotel op Ibiza dat is geopend in augustus 2022. Het hotel is compleet in art deco Hollywood-thema ingericht. Denk aan pastelkleuren en zelfs een bubbelbad in een echte Cadillac! Bij dit hotel kijk je echt je ogen uit. Het is vooral geschikt om als stel of met vrienden naartoe te gaan. Kinderen zijn trouwens ook niet welkom, het is een adults only hotel. Verblijf is op basis van logies of logies & ontbijt.

Grand Paradiso Ibiza kun je boeken bij Corendon en De Vakantiediscounter (pakketreizen) en bij Booking.com (alleen hotel).

5. TRS Ibiza hotel**** in Cala Gracio op Ibiza

Nieuw hotel Ibiza 2022 - TRS Ibiza hotel

TRS Ibiza hotel is een luxe nieuw hotel op Ibiza, geopend in de zomer van 2022. In dit vijf-sterren hotel staat ontspannen voorop. Het hotel is adults only: je wordt hier op je ligbedje dus niet gestoord door rondrennende kinderen. Het hotel heeft een fijn wellnesscentrum en je kunt yogalessen volgen. Je verblijft op basis van all inclusive: over eten en drinken hoef je dus ook niet na te denken.

TRS Ibiza hotel kun je boeken bij Corendon, Sunweb en De Vakantiediscounter (pakketreizen) en bij Booking.com (alleen hotel).

6. El Hotel Pacha**** in Ibiza-Stad op Ibiza

El Hotel Pacha - nieuw hotel op Ibiza 2022

Club Pacha is misschien wel de bekendste club op Ibiza en in de zomer van 2022 hebben ze ook een nieuw hotel geopend: El Hotel Pacha. Dit hippe hotel ligt middenin Ibiza-stad. Het hotel heeft een hip restaurant en een fijne zwembad, maar het belangrijkste is natuurlijk dat toegang tot de Club Pacha is inbegrepen! Dit hotel is dan ook vooral geschikt als je dan uitgaan houdt en het nachtleven van Ibiza wilt beleven.

El Hotel Pacha kun je boeken bij Booking.com (alleen hotel).

7. Hotel Vibra District – Adults Only**** in San Antonio op Ibiza

Nieuw hotel ibiza 2022 - Vibra District Adults only

Hotel Vibra District – Adults Only heeft haar deuren geopend in 2022. Op deze plek zat eerst een ander hotel, maar daar zie je niets meer van terug! Het hotel is overgenomen door een andere eigenaar, helemaal aangepast en opgeknapt en is geopend onder een nieuwe naam. Dit hotel is adults only en vooral geschikt als je met vrienden op vakantie gaat. Het ligt namelijk midden in het centrum van San Antonio. Je kunt hier verblijven op basis van logies & ontbijt, halfpension en all inclusive.

Hotel Vibra District kun je boeken bij Corendon en Sunweb (pakketreizen) en bij Booking.com (alleen hotel).

Nieuw hotels op Ibiza – 2021

8. Cala San Miguel The Club***** in San Miguel op Ibiza

Nieuw hotel Ibiza -Cala San Miguel The Club Hotel

Cala San Miguel The Club is een superdeluxe nieuw vijf-sterren hotel op Ibiza. Dit hotel is geopend in 2021 (toen nog onder de naam ‘Siau Ibiza’) en echt een plaatje om te zien. Warme tinten, een boutique-achtige inrichting en een fijne sfeer: hier voel je je meteen thuis. Je slaapt in een luxe hotelkamer en kunt ook kamers me zeezicht boeken. Het hotel is adults only en verblijf is op basis van logies en ontbijt, halfpension of all inclusive.

Cala San Miguel The Club Hotel kun je boeken bij Sunweb en De Vakantiediscounter (pakketreizen) en bij Booking.com.

9. Six Senses Ibiza***** in Portinatx op Ibiza

Nieuw hotel Ibiza - Superdeluxe Six Senses Ibiza

Six Senses Ibiza is een superdeluxe en exclusief nieuw hotel op Ibiza. Schrik dan ook niet van de hoge prijzen! In dit hotel staat alles in het teken van luxe. Extra fijn is dat er ook aan duurzaamheid is gedacht. Je geniet in dit adults only hotel van een mooi zwembad met zeezicht, een uitgebreid wellnesscentrum en allerlei fijne activiteiten zoals yoga, meditatie en wandelen. Verblijf is op basis van logies & ontbijt. Je kunt hier ook kooklessen volgen.

Six Senses Ibiza kun je boeken bij Booking.com.

Andere nieuwe hotels op Ibiza

Vind je het ook prima als het hotel op Ibiza ‘al’ in 2020 geopend is? Check dan eens het mooie Nativo Hotel Ibiza, dat geopend is in het najaar van 2020.

Tip: check ook mijn tips voor nieuwe hotels op Mallorca, de fijnste boutique hotels op Ibiza, adults only hotels op Ibiza en hotels met swim-up kamers op Ibiza.

Boek je je vlucht en hotel apart? Vanuit Nederland kun je o.a. losse vliegtickets boeken met Transavia en TUI. Het is de moeite waard om de prijzen te vergelijken!

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: