Home // Vakantietips // Camping // 6x tips voor campings met stacaravans met jacuzzi

6x tips voor campings met stacaravans met jacuzzi

Zoek je een stacaravan met jacuzzi? Dus écht je eigen privé jacuzzi bij je stacaravan? Dat is pas echt luxe glamping! Ik ben voor je op jacht gegaan en heb 3 campings in Kroatië en 3 campings in Frankrijk waarbij je verblijft in een luxe stacaravan met eigen jacuzzi hieronder voor je op een rij gezet.

3 tips voor campings met stacaravans met jacuzzi in Kroatië

Camping Valkanela ligt in het Kroatische Istrië, direct aan zee en strand en heeft heel veel faciliteiten. Een hele leuke camping voor de hele familie! Je kunt op deze camping stacaravans met eigen jacuzzi boeken. Deze stacaravan heeft niet alleen een terras met jacuzzi, maar ook nog eens 2 slaapkamers en airconditioning. De stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen.

De stacaravans met jacuzzi op Camping Valkanela kun je boeken bij Vacanceselect (kies type Stacaravan Deluxe Whirlpool 2slk airco)

Camping Valkanela met stacaravans met eigen jacuzzi - jacuzzi Camping Valkanela met stacaravans met eigen jacuzzi - overzicht camping

Boutique Camping Santa Marina is een kleinschalige, luxe en mooi opgezette camping op 12km van Porec. Je kunt op deze camping ruime en luxe stacaravans met eigen jacuzzi boeken. De stacaravans met jacuzzi zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind.

De stacaravans met jacuzzi op Boutique Camping Santa Marina kun je boeken bij Vacanceselect (kies type Stacaravan Luxury met jacuzzi 2slk airco)

Boutique camping Santa Marina met stacaravans met eigen jacuzzi - jacuzzi Boutique camping Santa Marina met stacaravans met eigen jacuzzi - zwembad

Camping Polari ligt direct aan de Adriatische zee. Er is hier veel te doen voor kinderen: zo is er een fantastische waterspeelpark met waterspeeltoestellen en glijbanen voor volop spetterplezier. Je kunt op deze camping luxe stacaravans met privé jacuzzi op je eigen terras boeken. De stacaravans met jacuzzi op deze camping zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

De stacaravans met jacuzzi op Camping Polari kun je boeken bij Vacanceselect (kies type Stacaravan Deluxe 2slk airco)

Camping Polari met stacaravans met eigen jacuzzi - jacuzzi Camping Polari met stacaravans met eigen jacuzzi - kinderzwembad

3 tips voor campings met stacaravans met jacuzzi in Frankrijk

Camping Le Palavas is een vier-sterrencamping met een prachtige ligging direct aan de Middelandse Zee. Je kunt hier volop van het mooie zandstrand en de zee genieten. Ook op de camping kun je zwemmen in het verwarmde buitenzwembad met glijbanen. Je kunt hier stacaravans met jacuzzi boeken die geschikt zijn voor 6 personen.

De stacaravans met jacuzzi op Camping Polari kun je boeken bij Vacanceselect (kies type Stacaravan Privilege Club 6 personen 3 slaapkamers bubbelbad)

Stacaravan met jacuzzi - Camping Le Palavas - Zuid-Frankrijk Camping Le Palavas - Camping met stacaravans met jacuzzi inZuid-Frankrijk

Camping La Pinède is een luxe en moderne familiecamping vlakbij de Adriatische kust in Zuidwest-Frankrijk. In het waterpark zullen de kinderen zich volop vermaken op de glijbanen en in de wildwaterbaan. Je kunt hier verschillende soorten stacaravans met je eigen jacuzzi boeken, voor 4 en 6 personen. Wil je het extra luxe? Kies dan voor een stacaravan met jacuzzi én tropische buitendouche.

De stacaravans met jacuzzi op Camping Polari kun je boeken bij Vacanceselect (kies een type van Stacaravan Privilege Club met jacuzzi).

Stacaravan met jacuzzi op Camping la Pinede Zwembad met glijbanen op camping La Pinede les mathes

Direct aan het witte zandstrand in Zuid-Frankrijk ligt Camping Dunes. Op de camping zelf vind je meerdere buitenzwembaden, een glijbaan, kinderbad en spetterpark. Wil je zelf even ontspannen? Dat kan relaxed in de spa of actief op de tennisbaan. Je kunt hier verschillende soorten stacaravans met jacuzzi voor 4 en 6 personen boeken.

De stacaravans met jacuzzi op Camping Polari kun je boeken bij Vacanceselect (kies een type van Stacaravan Privilege Club met jacuzzi).

Stacaravan met jacuzzi en buitendouche - Camping Dunes Zwembad met glijbaan op Camping Dunes in Frankrijk - camping met luxe stacaravans met jacuzzi

Meer tips voor een stacaravan met jacuzzi

Heb jij zelf een tip voor een camping met stacaravans met jacuzzi?  Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.