Familiekamers 6 personen of meer in All Inclusive hotel

Heb jij een groot gezin en zoek je een all inclusive vakantie met een familiekamer voor 6 personen of meer? Ik ben voor jou op jacht gegaan en heb 8 goede opties gevonden voor all inclusive hotels in Turkije met familiekamers voor 6, 7 of zelfs 8 personen! De familiekamers bestaan uit minimaal 2 aparte slaapruimtes, maar hebben soms zelf 3 slaapkamers én een woonkamer. De hotels in dit overzicht zijn allemaal all inclusive hotels gelegen in Turkije en hebben 4 of 5 sterren.

Overzicht hotels met grote familiekamers Turkije

All inclusive hotelFamiliekamer
1. Delphin Imperial***** in Lara – TurkijeConnectie familiekamer: 6 volwassenen + 2 kinderen
2. Club Paradiso ***** in Alanya – TurkijePenthouses 8 personen
3. The Land of Legends Theme Park Hotel***** in BelekFamiliekamers met 2 ruimtes voor 6 en 7 personen
4. Long Beach Resort & Spa***** in Alanya – TurkijeFamiliekamers voor 7 personen (ook swim up)
5. Club Mega Saray***** in BelekFamiliekamers en swim up suites voor 6 personen
6. Kamelya Aishen K Club***** in Colakli – TurkijeFamiliekamers voor 6 personen
7. Kefaluka Resort**** in Turgutreis– TurkijeFamiliekamers voor 6 personen met tussendeur
8. Titanic Deluxe Golf**** in Turgutreis – TurkijeFamiliesuites voor 6 personen

8x Familiekamers voor grote gezinnen in all inclusive hotels in Turkije

1. Delphin Imperial***** in Lara – Turkije

Delphin Imperial in Lara - All Inclusive hotel met familiekamers voor 6 perosnen en meer
Delphin Imperial in Lara - Connectie familiekamer 8 personen

Het luxe Delphin Imperial ligt direct aan het mooie strand van Lara. Je kunt hier connectie familiekamers boeken, geschikt voor maar liefst 6 volwassenen + 2 kinderen. Deze familiekamer bestaat uit twee aangrenzende superiorkamers met tussendeur. De familiekamers hebben twee badkamers en twee balkons met zeezicht. Er is voor kinderen ook genoeg te doen in dit all inclusive hotel: er zijn zwembaden met een kinderbad en glijbanen, een bioscoop en nog veel meer.

Hotel Delphin Imperial kun je onder andere boeken bij Sunweb en Corendon, maar de connectie familiekamers zijn alleen te boeken bij Corendon.

2. Club Paradiso ***** in Alanya – Turkije

Club Paradiso in Alanya - hotel met familiekamers voor 6 personen en meer - Splashpool en Aquapark
Club Paradiso in Alanya - Familiekamer 6 personen type C

Club Paradiso in Alanya is de perfecte optie voor grote gezinnen! Dit Ulta All Inclusive Hotel hotel heeft familiekamers voor 6 personen met 3 slaapkamers en penthouses van 2 verdiepingen, geschikt voor 8 personen. Er zijn trouwens ook kleinere familiekamers voor bijvoorbeeld 4 of 5 personen. Het hotel ligt vlakbij het privé zandstrand en heeft grote zwembaden met kinderzwembaden, glijbanen en een splashpool en een binnenzwembad.

De familiekamers bij Club Paradiso voor 6 personen en penthouses voor 7 en 8 personen en meer kun je boeken bij Corendon.

3. The Land of Legends Theme Park Hotel***** in Belek

Hotel met grote familiekamers voor 6 personen - Land of Legends Theme Park Resort - Aquapark
Familiekamer connection - All inclusive hotel Land of Legends Theme Park in Turkije

The Land of Legends is echt de ultieme kinderdroom. Een themapark met attracties, heel veel grote glijbanen en nog veel meer. Iedereen kijkt hier zijn ogen uit! Ook de hotelkamers van dit all inclusive resort zijn geweldig ingericht en hebben zelfs een 3D tv en een playstation. Je kunt hier kamers met tussendeur boeken (maximaal 7 personen) en familiesuites voor 6 personen.

The Land of Legends Theme Park Hotel kun je boeken bij TUI.

4. Long Beach Resort & Spa***** in Alanya – Turkije

Long Beach Resort & Spa - All Inclusive hotel familiekamer 6 personen en meer - Aquapark
Long Beach Resort & Spa - Suite Villa eerste verdieping tot 7 personen

Het Long Beach Resort & Spa in Alanya ligt direct aan het zandstrand en heeft veel faciliteiten: zwembaden met kinderbad, een groot aquapark, een bowlingbaan, kermis en nog veel meer. Bij dit all inlcusive hotel kun je familiekamers tot 7 personen boeken (5 volwassenen + 2 kinderen). Zo zijn er Familiesuites Duplex type B met een woon/slaapkamer, een slaapkamer en 2 badkamers en Suites Villa eerste verdieping geschikt tot 7 personenmet 3 kamers, 2 badkamers en via een trap directe toegang tot het zwembad (swim up).

De familiekamers kun je boeken bij Corendon.

5. Club Mega Saray***** in Belek

Club Mega Saray in Belek - All inclusive hotel met familiekamer grote gezinnen Turkije
Hotel met familiekamer 6 personen Turkije - Club Mega Saray in Belek - Aquapark

Club Mega Saray is een luxe en kindvriendelijk vakantieresort in Turkije. Dit all inclusive resort is opgezet als een vakantiedorp en er is ontzettend veel te doen voor kinderen. Zo zijn er een nieuw aquapark, een kinderclub en veel leuke activiteiten. Ook zijn er speciale kindermaaltijden. Je kunt hier familiekamers voor maximaal 6 personen boeken en er zijn ook luxe swim up familiesuites voor 6 personen.

De grote familiekamers bij Club Mega Saray kun je boeken bij Corendon

6. Kamelya Aishen K Club***** in Colakli – Turkije

Zwembad - Kamelya K Club Colakli - All inclusive hotel met familiekamers
Familiesuite 6 personen Kamelya K Club Colakli

Kamelya K Club ligt direct aan het brede zandstrand en heeft onder andere meerdere zwembaden, een kinderzwembad en een aquapark. Je kunt hier familiesuites voor 6 personen boeken met twee slaapkamers en een woonkamer. Je verblijft hier op basis van ultra all inclusive en ook je minibar wordt dagelijks bijgevuld. De locatie is ook prima: op 500 meter van Colakli Shopping Center.

Familiekamers bij de Kamelya K Club kun je boeken bij Corendon.

7. Kefaluka Resort**** in Turgutreis– Turkije

Kefaluka Resort Turgutreis - Zwembad - All inclusive hotel met grote familiekamers
Kefaluka Resort in Turgutreis - All Inclusive hotel met familiekamer 6 personen - Familiekamer connecting rooms

In het Kefaluka Resort hebben alle kamers zeezicht, de familiekamers dus ook! De familiekamers in dit al inclusive hotel bestaan uit uit 2 kamers met tussendeur en zijn geschikt voor 6 personen (max. 4 volwassenen + 2 kinderen). Ook fijn: je hebt dan dus ook twee badkamers! Er is genoeg te doen op dit resort: meerdere zwembaden, een aquapark en kinderbaden en ook het binnenzwembad heeft een kinderbad.  Het hotel ligt op een hele mooie plek met prachtig uitzicht en aan het privéstrand.

De familiekamers kun je boeken bij Corendon, TUI en Sunweb. Het verschilt per datum/kamertype welke touroperator het goedkoopst is.

8. Titanic Deluxe Golf**** in Turgutreis – Turkije

Titanic Deluxe Belek - All Inclusive hotel met familiekamer 6 personen - familiesuite 6 personen
Titanic Deluxe Belek - All Inclusive hotel met familiekamer 6 personen - Zwembad

Het Titanic Dexule Golf Resort is onderdeel van de bekende Titanic hotelketen en ligt in een bosrijke omgeving, direct aan de rivier. Er gaat een gratis shuttlebootje vanaf het hotel naar het privéstrand. Je kunt hier familiesuites voor 6 personen boeken met 2 slaapkamers en 2 badkamers (dit zijn twee standaardkamers met een gezamenlijke entree). Je kunt ook 6-persoons swim up familiesuites met directe toegang tot het zwembad boeken.

De familiesuites bij Titanic Deluxe Golf kun je boeken bij CorendonTUI en Sunweb. Het verschilt per datum/kamertype welke touroperator het goedkoopst is

Meer tips voor hotels met grote familiekamers

Ik werk dit overzicht af en toe bij, als er bijvoorbeeld nieuwe familiekamers voor 6 personen of meer gebouwd worden bij all inclusive hotels in Turkije. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl

Meer vakantietips

Over de schrijver van dit artikel: