Home // Home - Tips & Inspiratie // Home - Tips Winterzon // Overzicht hotels met waterpark op de Canarische Eilanden

Overzicht hotels met waterpark op de Canarische Eilanden

Laatste update: 10 december 2019
Laatst was ik op jacht naar hotels op de Canarische eilanden met een waterpark met gave glijbanen. Die zijn niet zo heel makkelijk te vinden en daarom heb ik zelf dit overzicht gemaakt voor hotels met een waterpark op Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife en Fuerteventura. De Canarische Eilanden zijn ideaal als vakantiebestemming in alle seizoenen, omdat de zon er vaak schijnt. Ook in de winter kun je dus genieten van hotels met een waterpark met glijbanen op de Canarische Eilanden!

Hotels met waterpark op Gran Canaria

In de badplaats Puerto Rico vind je het Lago Taurito Waterpark. Puerto Rico ligt in het zuiden van Gran Canaria, waar de zon het vaakst schijnt. Het Lago Taurito waterpark heeft veel verschillende glijbanen en is daarom heel geschikt voor jong en oud. Bij het waterpark horen drie hotels: Paradise Lago Taurito***, Paradise Valle Taurito**** en Paradise Costa Taurito****. Bij een verblijf in een van de drie hotels is natuurlijk gratis toegang tot het waterpark inbegrepen!

Klik hier voor meer foto’s en aanbiedingen voor hotels bij Lago Taurito Waterpark

Hotels met waterpark op Lanzarote

Ook op Lanzarote zijn twee leuke hotels met een waterpark te vinden!

  1. Relaxia Lanzasur Club*** in Playa Blanca. In dit resort verblijf in je in een bungalow. Het strand, de wandelboulevard en het gezellige centrum liggen op loopafstand. Je kunt hier ook op basis van All Inclusive verblijven!
  2. HL Aparthotel Paradise Island**** in Playa Blanca. Dit aparthotel heeft grote en kleine glijbanen en is daarom heel geschikt voor zowel grote als kleine kinderen. Op loopafstand van het hotel vind je het strand, de wandelboulevard, winkeltjes en restaurants.

Klik hier voor meer foto’s en aanbiedingen voor deze twee hotels met waterpark op Lanzarote

Hotels met waterpark op Fuerteventura

Fuerteventura is een wat rustiger Canarisch Eiland en heeft dan ook geen grote waterparken. Toch is er op Fuerteventura een hotel met een klein waterpark te vinden in Corralejo, namelijk het gezellige Park Origo Mare. Het hotel is onderdeel van de bekende Pierre & Vacances keten, waar ook Center Parcs bijhoort. Door het kleine waterpark is dit hotel ook heel geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen.

Klik hier voor meer foto’s en aanbiedingen voor Park Origo Mare.

Hotels met waterpark op Tenerife

Zin een lekkere luxe vakantie?  Hotel GF Victoria***** in Costa Adeje is niet alleen erg luxe, maar je kunt er ook nog eens heel veel leuke dingen doen! Zo heeft het hotel een mooi waterpark met glijbanen, een zwembad waar je in kunt surfen en een zwembad op het dak met een glazen bodem!

Klik hier voor meer foto’s en aanbiedingen voor GF Hotel Victoria met waterpark.

Het bekendste waterpark van Europa is het Siam Park op Tenerife en is een droom voor vele grote en kleine kinderen! Dit waterpark is liefst 18,5 hectare groot en heeft veel gave glijbanen. Ook zijn er andere gave dingen, zoals een golfslagbad met golven tot 3 meter hoog en zeeleeuwen. Dit waterpark op Tenerife heeft geen eigen hotels, maar je kunt wel vier hotels boeken waarbij je gratis onbeperkt toegang hebt tot Siam Park! De gratis pendelbus brengt je er elk half uur naartoe en haalt je weer op. Deze hotels zijn: Parque Santiago III***HD Parque Cristobal****, Coral Compostela Beach Golf*** en Best Tenerife****.

Klik hier voor aanbiedingen voor hotels met onbeperkt toegang tot Siam Waterpark op Tenerife

Ik werk dit overzicht regelmatig bij en voeg nieuwe hotels met waterpark op de Canarische Eilanden toe (laatste update: 10 december 2019)! Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of een hotel dat echt bij in dit overzicht moet? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!