Overzicht hotels met waterpark op de Canarische Eilanden

Laatst was ik op jacht naar hotels op de Canarische eilanden met een waterpark met gave glijbanen. Die zijn niet zo heel makkelijk te vinden en daarom heb ik zelf dit overzicht gemaakt voor hotels met een waterpark op Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife en Fuerteventura. De Canarische Eilanden zijn ideaal als vakantiebestemming in alle seizoenen, omdat de zon er vaak schijnt. Ook in de winter kun je dus genieten van hotels met een waterpark met glijbanen op de Canarische Eilanden!

Hotels met waterpark op Gran Canaria

LIVVO hotels met waterpark in Playa de Taurito

Lago Taurito Waterpark op Gran Canaria met 3 hotels

In de badplaats Playa de Taurito, vlakbij Puerto de Mogan, vind je de drie LIVVO Hotels van het Oasis Lago Taurito Waterpark. Het Oasis Lago Taurito waterpark heeft veel verschillende glijbanen en is daarom heel erg leuk voor jong en oud. Bij het waterpark horen drie hotels: LIVVO Lago Taurito & Waterpark***, LIVVO Costa Taurito**** en Splashworld LIVVO Valle Taurito****. Bij een verblijf in één van de drie hotels is natuurlijk gratis toegang tot het waterpark inbegrepen!

  • LIVVO Lago Taurito & Waterpark*** kun je boeken bij Sunweb en Corendon.
  • LIVVO Costa Taurito**** kun je boeken bij TUI en Corendon.
  • Splashworld LIVVO Valle Taurito**** kun je boeken bij TUI.

    Je kunt alle drie hotels ook boeken bij Prijsvrij.

Hotels met waterpark op Lanzarote

Relaxia Lanzasur Club*** in Playa Blanca

Hotel Relaxia Lanzasur Club met Waterpark op Lanzarote

Relaxia Lanzasur Club heeft een fantastisch waterpark: ‘Aqualava waterpark’, met veel glijbanen en waterpret. In dit resort verblijf je in een bungalow. Het zandstrand, de boulevard en het gezellige centrum liggen op loopafstand. Je kunt hier ook op basis van All Inclusive verblijven.

Aparthotel Relaxia Lanzasur Club kun je boeken bij Sunweb en Prijsvrij.

HL Hotel Paradise Island**** in Playa Blanca

HL Aparthotel Lanzarote Island met Waterpark

HL Hotel Paradise Island heeft grote en kleine glijbanen en is daarom heel geschikt voor zowel grote als kleine kinderen. Het is een echt familiehotel op Lanzarote, waar veel te doen is voor kinderen. Op loopafstand van het hotel vind je het strand, de wandelboulevard, winkeltjes en restaurants.

Paradise Island kun je boeken bij TUI en Prijsvrij.

Hotels met waterpark op Fuerteventura

Village Club Origo Mare*** in Corralejo

Hotel Origo Mare op Fuerteventura met Glijbanen

Fuerteventura is een wat rustiger Canarisch Eiland en heeft dan ook geen grote waterparken. Toch is er op Fuerteventura een hotel met een klein waterpark te vinden in Corralejo, namelijk het gezellige Village Club Origo Mare. Het hotel is onderdeel van de bekende Pierre & Vacances keten, waar ook Center Parcs bijhoort. Door het kleine waterpark is dit hotel ook heel geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen.

Village Club Origo Mare kun je boeken bij Corendon, Sunweb en Prijsvrij.

Hotels met waterpark op Tenerife

Hotel GF Victoria***** in Costa Adeje

Hotel GF Victoria op Tenerife met Waterpark

Zin een lekkere luxe vakantie in een hotel op Tenerife met glijbanen?  Hotel GF Victoria***** in Costa Adeje is niet alleen erg luxe, maar je kunt er ook nog eens heel veel leuke dingen doen! Zo heeft het hotel een mooi waterpark met glijbanen, een zwembad waar je in kunt surfen en een zwembad op het dak met een glazen bodem!

Hotel GF Victoria kun je boeken bij Sunweb, Corendon en Prijsvrij.

Hotels bij Siam Waterpark op Tenerife

Hotel met waterpark met glijbanen op Tenerife - Hotels met toegang tot Siam Waterpark

Het bekendste waterpark van Europa is het Siam Park op Tenerife, een fantastisch waterpark voor grote en kleine kinderen! Dit waterpark is liefst 18,5 hectare groot en heeft veel gave glijbanen. Ook zijn er andere gave dingen, zoals een golfslagbad met golven tot 3 meter hoog en zeeleeuwen. Dit waterpark op Tenerife heeft geen eigen hotels, maar je kunt wel vier hotels boeken waarbij je onbeperkt toegang tot Siam Park bij kunt boeken! De gratis pendelbus brengt je er elk half uur naartoe en haalt je weer op.

Hotels waar je Siam Park kunt bijboeken inclusief toegang tot Siam Park en pendelbus zijn:

  • Parque Santiago III***, te boeken bij TUI.
  • HD Parque Cristobal****, te boeken bij TUI
  • Villa Mandi Golf Resort****, te boeken bij TUI
  • Best Tenerife****, te boeken bij TUI.

Meer tips voor een hotel met waterpark op de Canarische Eilanden

Ik werk dit overzicht met hotels met waterpark op de Canarische Eilanden regelmatig bij. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of weet je een hotel met glijbanen op de Canarische Eilanden dat echt bij in dit overzicht moet? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of  via lieke@reisjager.nl.

Check ook eens mijn tips voor de leukste vakantieparken op Gran Canaria, ideaal voor een vakantie met kinderen!

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: