Overzicht: de mooiste boutique hotels in Den Bosch

Ben je op zoek naar een boutique hotel in Den Bosch?  Ik ben op jacht gegaan en heb de 6 mooiste boutique hotels in Den Bosch voor je op een rij gezet! De boutique hotels liggen op goede locaties in het centrum van Den Bosch en hebben een goede beoordeling (minimaal 8).

Deze kleinschalige hotels met sfeervolle boetiekinrichting zijn gelegen in historische panden en herenhuizen. De boutique hotels (boetiekhotels) horen niet bij een keten en de sfeer is ongedwongen en persoonlijk, perfect voor een romantische stedentrip naar het mooie Den Bosch.

6x de mooiste boutique hotels in Den Bosch

1. Hotel ’t Keershuys**** in Den Bosch

Boutique Hotel 't Keershuys Den Bosch - Badkamer
Boutique Hotel 't Keershuys Den Bosch - Hotelkamer

Boutique hotel ’t Keershuys heeft maar liefst een 8,9 beoordeling! Dit is dan ook een prachtig ingericht en intiem hotel. ‘S ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar met versgebakken brood, verse smoothies en nog meer lekkers.

Boutique Hotel ’t Keershuys kun je boeken bij Booking.com.

2. The Duke Boutique Hotel**** in Den Bosch

The Duke Boutique Hotel Den Bosch - Badkamer
The Duke Boutique Hotel Den Bosch - Hotelkamer

The Duke Boutique Hotel is een prachtig, luxe hotel, met veel aandacht voor de details. Ook de faciliteiten zijn fijn, zo kun je onder andere gratis naar de luxe citygym en meedoen aan een yogales. Het ontbijt is luxe, bewust en voornamelijk biologisch.

The Duke Boutique Hotel kun je boeken bij Booking.com.

3. Hotel Julien in Den Bosch

Boutique Hotel Julien in Den Bosch - Hotelkamer
Boutique Hotel Julien in Den Bosch - Hotelkamer

Boutique Hotel Julien ligt in het centrum van Den Bosch en krijgt maar liefst een 9,1 beoordeling! Waarom gasten dit hotel zo leuk vinden? Onder andere de mooie sfeervolle kamers, waar bij aankomst een flesje prosecco voor je klaarligt!

Hotel Julien kun je boeken bij Booking.com.

4. Hotel The Stamp in Den Bosch

Boutique Hotel The Stamp Den Bosch - Hotelkamer
Boutique Hotel The Stamp Den Bosch - Hotelkamer

Hotel The Stamp is een nieuw boutique hotel gevestigd in een historisch pand. Tot 1976 zat hier hotel ‘De Postzegel’ en daarna onder andere de bekende ‘Drie Gezusters’. Het pand is helemaal gerenoveerd en je vindt hier nu 25 prachtige kamers, die allemaal uniek zijn ingericht.

Hotel The Stamp kun je boeken bij Booking.com.

5. Uylenhof Hotel in Den Bosch

Boutique Hotel Uylenhof Hotel in Den Bosch - Badkamer
Boutique Hotel Uylenhof Hotel in Den Bosch - Hotelkamer

De kamers in het luxe boutique hotel ‘Uylenhof’ zijn prachtig sfeervol in boetiekstijl ingericht. Elke kamer in heeft een kitchenette, eigenlijk zijn het meer mini-appartementen. Het hotel ligt op een centrale locatie en heeft een goede 9,1 beoordeling!

Uylenhof Hotel kun je boeken bij Booking.com.

6. Boutique Hotel Nieuw Uilenburg

Boutique Hotel Nieuw Uilenburg in Den Bosch - Hotelkamer
Boutique Hotel Nieuw Uilenburg in Den Bosch - Badkamer

Boutique Hotel Nieuw Uienburg heeft fantastische beoordelingen, gemiddeld een 9,0 maar liefst! Dit boutique hotel heeft de service van een persoonlijke bed & breakfast met de luxe van een hotel en ligt op een goede locatie in Den Bosch.

Boutique Hotel Nieuw Uilenburg kun je boeken bij Booking.com.

Meer tips voor boutique hotels in Den Bosch

Ik werk dit overzicht met boutique hotels in Den Bosch af en toe bij met bijvoorbeeld nieuw geopende boutique hotels. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Tip: check ook eens mijn tips voor boutique hotels in Nijmegen en boutique hotels in Groningen.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: