Palmenparadijs incl. overnachting + ontbijt: €59 p.p.

Palmenparadijs incl. overnachting + ontbijt: €59 p.p.

Update oktober 2018: deze deal is helaas niet meer boekbaar. Je kunt het hotel ook hier apart boeken en ter plekke entreetickets kopen voor het Palmenparadies.

Je hoeft niet te vliegen voor een palmenparadijs: vlak over de grens in Duitsland kun je ontspannen tussen honderden palmbonen in Palmenparadies Euskirchen (3000 m²)! Ik ben er zelf ook geweest en vond het echt een aanrader! Je kunt er heerlijk ontspannen; in o.a. de zout-, lithium en seleenbassins, de bubbelbaden en het fijne stoombad. Bovendien is er een megagroot binnen- en buitenbad (‘lagune’). Voor het echte vakantiegevoel kun je zelfs vanuit het water aan de poolbar een cocktail bestellen. Bovendien is het er tropisch warm, met meer dan 500 echte palmbomen, waartussen lekkere luxe ligbedden te vinden zijn. Het palmenparadijs is alleen toegankelijk voor 16+ en alleen toegankelijk met badkleding (behalve op speciale avonden waar geen badkleding toegestaan is).

En nu voor een hele goede prijs: €59 voor verblijf in 4**** hotel met ontbijt en 1x entree voor het Palmenparadies!

Er is ook een groot saunacomplex (nog eens 3000 m²) bij (zonder badkleding), daarvoor betaal je een toeslag van €6 p.p. Boek snel, voordat deze deal verloopt!

Prijs€59 p.p.
Prijs geldt opaankomst op zondag t/m december 2018, andere dagen met een kleine toeslag.
VerblijfMercure Hotel Bonn Hardtberg****
VerzorgingLogies en ontbijt
Wellness1x toegang tot het Palmenparadijs van Thermen & Badewelt Euskirchen p.p. (voor personen vanaf 16 jaar)
Boekingskosten€20 per boeking
AanbiederTravelbird
VoorwaardenOp basis van 2 personen. Voor het saunagedeelte betaal je €6 extra.