Home // Vakantietips // Dagje uit // Privé sauna met zwembad in Nederland: 6 tips

Privé sauna met zwembad in Nederland: 6 tips

Ben je op zoek naar een privé sauna met zwembad? Ik heb de 6 beste opties voor een privé sauna met zwembad in Nederland voor je op een rij gezet! Het zijn zowel luxe privé sauna’s met buitenzwembad als privé sauna’s met binnenzwembad. Een privé sauna met zwembad is perfect om te ontspannen met vriendinnen, voor een romantisch weekendje weg of om als je voor het eerst naar een sauna gaat.

Privé sauna met binnenzwembad

Tropicana Privé Spa is een privé sauna met zwembad in Stolwijk bij  Amstelveen, helemaal in Midden-Oosten sfeer ingericht! De foto’s zeggen genoeg. Deze privé sauna heeft een zwembad, een groot bubbelbad, een finse sauna en een stoomcabine. Je kunt bij deze privé sauna ook blijven overnachten.

Tropicana Privé Spa kun je boeken op de website van Tropicana Spa. 

Spa 040 is een luxe spa in Eindhoven met een erg mooi en lekker verwarmd binnenzwembad. Deze sauna heeft naast een zwembad ook een Finse Sauna en een groot rond bubbelbad met 18 massagejets en led-therapie. Je kunt hier ook blijven overnachten, als je je ontspannen verblijf nog even wilt verlengen!

Spa040 kun je boeken op de website van Spa040.

Relax Center Nederland heeft meerdere privé sauna’s met zwembad, waarvan de vestiging in Zaanstad toch wel de topper is! Naast een Finse sauna vindt je hier een infrarood sauna, bubbelbad en een zwembad. Deze privé sauna is ook heel geschikt met kinderen, zo is er een speciale kids corner met waterspeeltjes.

Relax Center Zaanstad kun je boeken op de website van Relax Center Nederland.

Privé sauna met buitenzwembad

In het Noorden van Nederland is ook een prachtige privé sauna met zwembad te vinden! Sensess Wellness is een luxe, stijlvolle wellness in Groningen met een verwarmd buitenzwembad. Dit buitenzwembad is trouwens af te dekken met een overkapping, waardoor je ook bij minder goed weer lekker kunt zwemmen. Daarnaast heeft deze privé spa ook een groot bubbelbad, Finse sauna, stoomcabine en infraroodsauna. Overnachten kan hier ook.

Sensess privé wellness kun je boeken op de website van Sensess Wellness.

Nog zo’n topper in het Noorden! Privé sauna Byonz ligt aan de rand van Groningen. Deze luxe privé sauna heeft een groot buitenzwembad (onverwarmd), een bubbelbad, Finse Sauna, infraroodsauna, een hamamruimte die ook te gebruiken is als stoomcabine en meer! Je kunt hier ook overnachten en een luxe ontbijt bijboeken.

Byonz Wellness kun je boeken op de website van Byonz.
Wil je blijven overnachten? Je kunt deze privé sauna met overnachting boeken op Booking.com.

Spa Surprême is een luxe en grote privé sauna met zwembad in Zuid-Limburg. Je vindt hier onder andere een luxe bubbelbad, een buitenzwembad (onverwarmd), een stoomcabine en een Finse Sauna. Je kunt hier ook overnachten en Spa Surprême staat bekend om de goed gevulde ‘plancken’ met lekkers, zeker bijbestellen dus!

Spa Surpreme kun je boeken op de website van Spa Surprême.

Heb jij een tip voor een mooie privé sauna met zwembad?

Heb jij een tip voor fantastische privé sauna met zwembad die eigenlijk écht niet mag ontbreken in dit overzicht? Reageer hieronder of stuur me gerust een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Ook interessant voor jou: