Top 5 beste Center Parcs parken in Frankrijk

Wat is het beste Center Parcs park in Frankrijk?

Het beste Center Parcs park van Frankrijk is Center Parcs Le Bois Aux Daims.

Dit is gebaseerd op een vergelijking van de beoordelingen van alle zeven Center Parcs parken in Frankrijk op de beoordeling websites Google, Tripadvisor en van Zoover (als er beoordelingen zijn). Door het gemiddelde cijfer van deze drie websites te berekenen heb ik een top vijf gemaakt. Met een gemiddelde van 7,4 is Center Parcs Les Bois Aux Daims het beste Center Parcs park van Frankrijk!

De top vijf Center Parcs parken van Frankrijk liggen allemaal in andere departementen. Zo kun je meerdere delen van Frankrijk ontdekken als je graag verschillende parken bezoekt.

Top 5 beste Center Parcs Frankrijk

1. Center Parcs Le Bois Aux Daims in La Vienne – Poitiers

Nummer 2 top 5 beste Center Parcs Frankrijk - Center Parcs Le Bois Aux Daims - Zwembad
Nummer 2 top 5 Center Parcs Frankrijk - Center Parcs Le Bois Aux Daims - Zwemparadijs

Center Parcs Le Bois Aux Daims is het best beoordeelde Center Parcs park van Frankrijk. Waterratten kunnen zich in het zwemparadijs uitleven op maar liefst acht glijbanen, een wildwaterbaan en voor de kleintjes is er een waterplayhouse. De echte actievelingen maken een ritje op een onderwaterscooter. Nadat de kinderen gespeeld hebben in de overdekte Baluba duik je zo de natuur in. Samen met de hele familie gezellig damherten en everzwijnen spotten vanaf de uitkijkpost. Zin in een heerlijke Frans crêpe? Er zijn verschillende restaurants op het park, waaronder een crêperie. Na het heerlijke eten kun jij je zangkunsten laten zien bij de karaoke. Voor boodschappen en andere benodigdheden hoef je het park er niet af, er zijn diverse winkels aanwezig.

Center Parcs Le Bois Aux Daims kun je boeken bij Center Parcs.

Overzicht beoordelingen Center Parcs Le Bois Aux Daims:
Google-reviews: 4,1 uit 5 = cijfer 8,2
Tripadvisor: 4 uit 5 = cijfer 8
Zoover: 5,9

Gemiddelde beoordeling: 7,4

2. Center Parcs Les Landes de Gascogne in Nieuw-Aquitanië – Beauziac

Beste Center Parcs Frankrijk - Center Parcs Les Landes de Gascogne - waterspeeltuin
Beste Center Parcs Frankrijk - Center Parcs Les Landes de Gascogne - boomhuis

Op twee in deze top 5 van beste Franse Center Parcs parken staat Center Parcs Les Landes de Gascogne. Dit nieuwe Center Parcs Park ligt middenin het groen. Er is hier heel veel te doen en er zijn veel bijzondere accommodaties. Zie jij jezelf al slapen op grote hoogte? Boek dan een bijzonder boomhuis. De Aqua Mundo heeft verschillende faciliteiten zoals meerdere glijbanen, turbo tunnel en water playhouse. Als je zin hebt om de omgeving te verkennen kun je een e-scooter huren. Voor een hapje en drankje strijk je neer in een van de restaurants en je boodschappen haal je bij de supermarkt. Minigolf, boogschieten, bowlen en ontspannen in de sauna is een greep uit de vele activiteiten dat je bij Center Parcs Les Landes de Gascogne kunt beleven.

Center Parcs Les Landes de Gascogne kun je boeken bij Center Parcs.

Overzicht beoordelingen Center Parcs Les Landes de Gascogne:
Google-reviews: 3,8 uit 5 = cijfer 7,6
Tripadvisor: 3,5 uit 5 = cijfer 7
Zoover: geen beoordelingen

Gemiddelde beoordeling 7,3

3. Center Parcs Les Trois Forêts in Moselle Lorraine – Metz

Center Parcs Les Trois Forêts - Nummer 3 top 5 beste Center parcs parken in Frankrijk - Zwembad binnen
Center Parcs Les Trois Forêts - Nummer 3 top 5 Center parcs parken in Frankrijk - Zwembad

Nummer drie in de top vijf van beste Center Parcs parken in Frankrijk is Center Parcs Les Trois Forêts. Met een grote spa en koninkrijk der sprookjes cottage is dit toch wel een bijzonder park. Zwemliefhebbers kunnen terecht in de mooie Aqua Mundo met de Master Blaster als spectaculaire hoge glijbaan. Natuurlijk ontbreken ook de wildwaterbaan en waterplayhouse niet. Eén van de toffe activiteiten Center Parcs Les Trois Forêts is de Virtual Experience, waarbij je in een speciaal pak een virtual reality spel speelt. En na een lekkere wafel is het tijd voor de Crazy Game Night.

Center Parcs Les Trois Forêts kun je boeken bij Center Parcs.

Overzicht beoordelingen Center Parcs Les Trois Forêts:
Google-reviews: 3,9 uit 5 = cijfer 7,8
Tripadvisor: 3,5 uit 5 = cijfer 7
Zoover: 5,8

Gemiddelde beoordeling: 6,9

4. Center Parcs Les Hauts de Bruyères in Sologne – Chaumont

Top 5 beste Center parcs Frankrijk - Center Parcs Les Hauts de Bruyères in Sologne - vakantiehuis
Top 5 beste Center parcs Frankrijk - Center Parcs Les Hauts de Bruyères in Sologne - zwembad buiten

Op nummer vier in dit overzicht van beste Center Parcs Parken in Frankrijk staat Center Parcs Les Hauts de Bruyères. Gelegen in een dennenbos is dit park ideaal voor natuurliefhebbers. Uiteraard zijn alle Center Parcs faciliteiten aanwezig. Durf jij van de hoge kabelbaan? De Aqua Mundo heeft diverse glijbanen en voor de kleintjes is er de Baluba indoor speeltuin. Uniek is een excursie naar het kasteel van Chambord. Bij terugkomst wacht een heerlijke pizza bij het Italiaanse restaurant. Daarna is het tijd voor de family quiz night, misschien win je vanavond wel die leuke prijs.

Center Parcs Les Hauts de Bruyères kun je boeken bij Center Parcs.

Overzicht beoordelingen Center Parcs Les Hauts de Bruyères:
Google-reviews: 3,7 uit 5 = cijfer 7,4
Tripadvisor: 3 uit 5 = cijfer 7
Zoover: 6,1

Gemiddelde beoordeling: 6,8

5. Center Parcs Villages Nature Paris in Île De France in Marne La Vallée

Villages Nature Paris - Top 5 beste Center Parcs Park Frankrijk - Buitenzwembad
Villages Nature Paris - Top 5 beste Center Parcs Park Frankrijk - Vakantiehuis

Als hekkensluiter staat het speciale park Villages Nature Paris in deze top 5 van beste Center Parcs Parken in Frankrijk. Deze beetje vreemde eend in de bijt heeft een fantastische ligging voor Disneyfans. Disneyland is ongeveer tien autominuten rijden en er stopt een bus. Hou wel tijd over voor het Villages Nature Paris park zelf want er is genoeg te beleven. Zo is er een de Aqualagon met zes glijbanen en een fantastische lagune bad. Deze buiten lagoon wordt duurzaam verwarmd: het water is altijd 30 graden. Zie jij jezelf al dobberen in de warme lazy river? Villages Nature Paris is ingericht met diverse thema’s, zo is er een boerderij (met restaurant) en zijn er de ‘Extra ordinary’ tuinen waarin je alles ontdekt over de natuur. Uiteraard zijn er diverse restaurants, een supermarkt en bakker met heerlijke verse croissants aanwezig op het park.

Center Parcs Villages Nature Paris kun je boeken bij Center Parcs.

Overzicht beoordelingen Center Parcs Villages Nature Paris:
Google-reviews: 3,6 uit 5 = cijfer 7,2
Tripadvisor: 3 uit 5 = cijfer 6
Zoover: 6,6

Gemiddelde beoordeling: 6,6

Over deze top 5 van beste Center Parcs parken in Frankrijk:

  • Op de internationale review-website Tripadvisor en via Google Reviews kun je maximaal een 5 als cijfer geven, in plaats van een 10. Een ‘3,5’ beoordeling heb ik dan bijvoorbeeld omgezet naar het cijfer 7.
  • Ik werk dit overzicht met de beste Center Parcs Parken in Frankrijk regelmatig bij, want beoordelingen kunnen natuurlijk veranderen! De laatste update is van 20 juli 2023.

Heb je een tip of vraag? Stuur een berichtje via Facebook of mailtje via lieke@reisjager.nl. Tip: check ook eens wat de beste Center Parcs Parken in Duitsland zijn!

Meer tips voor vakantieparken:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *