Tropische weekendjes weg in Duitsland aanbiedingen!

Tropische weekendjes weg in Duitsland aanbiedingen!

Laatste update: 4 februari 2019

Het kan echt, een tropisch weekendje weg in Duitsland! Zo vindt je vlakbij Berlijn Tropical Islands: een gigantisch subtropisch zwemparadijs in een zeppelinhal en net over de grens bij Keulen het fantastische Palmenparadies; een prachtig subtropisch zwembad! Ik heb drie tropische weekendjes weg in Duitsland met gigantische subtropische zwembaden voor je op een rij gezet, inclusief goede aanbiedingen en hotels.

1. Palmenparadies in Euskirchen
Vlak over de grens, tussen Keulen en Bonn vind je het Palmenparadies in Euskirchen! Een gigantische hal (18.000 m2) vol met palmen, heerlijke zwembaden en een tropische temperatuur! In het zwembadgedeelte (het ‘Palmenparadies’; met badkleding) is o.a. een poolbar, diverse sauna’s (gekleed), zoutwaterbaden, buitenbaden, etc. etc. Ik ben hier zelf ook geweest en vond het geweldig.

Er geldt toegang vanaf 16 jaar en voor kinderen t/m 3 jaar. Kinderen tussen de 4 en 15 jaar zijn van harte welkom op de gezinsdagen, die maandelijks worden georganiseerd. Een dagkaart voor het Palmenparadies kost €29 p.p. Er is ook een apart saunagedeelte (zonder badkleding), die je voor een toeslag van €6 kunt bijboeken.

De beste en goedkoopste optie is om het hotel en de toegangstickets apart te kopen. Een aanrader qua hotels is hotel Kleeburg in Euskirchen. Dit is een oud kasteeltje met een 9,0 beoordeling en voor prima prijzen te boeken!

Klik hier voor meer informatie, foto’s en prijzen voor hotel Kleeburg

Klik hier voor meer informatie, foto’s en prijzen voor het Palmenparadies

Palmenparadies Euskirchen aanbieding
Tropisch weekendje weg – Palmenparadies Euskirchen

Palmenparadies Euskirchen aanbieding
Tropisch weekendje weg – Palmenparadies Euskirchen

2. Tropical Islands in Krausnick, 60km van Berlijn
Tropical Islands is een gigantische indoor waterpretpark voor alle leeftijden! Dit waterparadijs is maar liefst 66.000 m2 groot en echt een bijzondere tropische ervaring met stroomversnellingen, glijbanen, een lagune met grotten, een wit zandstrand, etc.. Ook is er een groot buitengedeelte (35.000 m2) met zwembaden, waterattracties, een spa. Klinkt goed, toch?!

Wil je in het Tropical Islands resort zelf slapen? Dan kun je o.a. kiezen uit een verblijf in een tropische tent, hotelkamer of mobile home van het resort zelf! Let op: bij verblijf in een tent is toegang tot het saunaparadijs niet inbegrepen, maar toegang tot het gigantische zwembadgedeelte wel!

Klik hier voor meer informatie, foto’s en aanbiedingen voor een verblijf in het Tropical Islands resort zelf

Wil je liever in een hotel in de buurt verblijven een dagje naar Tropical Islands gaan? Dan raad ik je het Spreewald Parkhotel van Van der Valk aan, op slechts een kwartiertje rijden! En er zijn nu ook hele goede deals naartoe te boeken, vanaf slechts €49,50 per kamer inclusief ontbijt:

Klik hier voor meer informatie, foto’s en aanbiedingen voor het Spreewald Parkhotel

Tropical Islands Krausnick Berlijn aanbieding
Tropisch weekendje weg – Tropical Islands

Tropical Islands Krausnick Berlijn aanbieding in tent
Tropisch weekendje weg – Tropical Islands

3. Palmenparadies in Sinsheim
Het Palmenparadies in Sinsheim lijkt er op het Palmenparadies in Euskirchen, maar is wel een stuk verder rijden vanuit Nederland. Ook hier vind je een gigantisch tropisch zwemresort met tropische temperaturen en honderden palmen. Ook fijn: op zonnige dagen gaat het dak open en kun je dus ook echt bruin worden in dit tropische paradijs!

De beste en goedkoopste optie is om het hotel en de toegangstickets apart te kopen. Een aanrader qua hotels is hotel Bär in Sinsheim, een prima hotel met een 8,4 beoordeling, een lekker goedkoop ontbijt en twee- drie- en vierpersoonskamers.

Klik hier voor meer informatie, foto’s en prijzen voor hotel Bär

Klik hier voor meer informatie, foto’s en prijzen voor het Palmenparadies

Aanbieding Palmenparadies Sinsheim Buitenkant
Tropisch weekendje weg – Palmenparadies Sinsheim

Aanbieding Palmenparadies Sinsheim Binnenkant
Tropisch weekendje weg – Palmenparadies Sinsheim

Ik werk dit overzicht regelmatig bij met nieuwe deals & tips (laatste update: 4 februari 2019). Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Reageren?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.