Waar kun je je wintersport inclusief skipas boeken? Update 2023

Ben je op zoek naar een wintersportvakantie inclusief skipas? Zie je door de bomen het bos niet meer? Ik heb 5 Nederlandse reisorganisaties voor je op een rij gezet waar je je wintersport inclusief skipas kunt boeken. Wel zo handig: zo weet je vooraf wat je kwijt bent voor je skivakantie en vaak is het ook een stuk goedkoper.

5x tips reisorganisaties voor wintersport met skipas

1. Summit Travel

Bij Summit Travel kun je een wintersport inclusief skipas naar Oostenijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland boeken. De prijzen van Summit Travel zijn erg scherp, je kunt hier echt een goedkope wintersport inclusief skipas boeken.

Bekijk wintersportvakanties bij Summit Travel inclusief skipas

2. TUI

Ook TUI, de grootste reisorganisatie van Nederland, heeft een groot aanbod van skivakanties inclusief skipas naar Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Andorra. Je kunt bij TUI ook je wintersport boeken met de bus, trein of met het vliegtuig.

Bekijk wintersportvakanties bij TUI inclusief skipas.

3. De Jong Intra

Bij de Jong Intra kun je een wintersport inclusief skipas naar Oostenrijk, Canada en Zwitserland boeken.
Fijn: je hoeft niet meteen te kiezen voor een skipas voor de hele vakantie, maar kunt ook een skipas voor bijvoorbeeld 3 dagen bijboeken.
Je kunt bij de Jong Intra ook skivakanties inclusief skipas boeken met busvervoer, met de Alpen Express (trein) of met het vliegtuig.

Bekijk de wintersportvakanties bij de Jong Intra Vakanties inclusief skipas.

4. Sunweb Wintersport

Bij Sunweb kun je alleen maar wintersportvakanties inclusief skipas boeken. De wintersportlanden waar je uit kunt kiezen bij Sunweb zijn Andorra, Duitsland, Frankrijk, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland

Bekijk de wintersportvakanties bij Sunweb Wintersport inclusief skipas

5. Oad 

Wil je op wintersport met het vliegtuig? Oad biedt wintersportvakanties naar Canada aan inclusief vliegtickets, ski’s gratis mee en inclusief skipas voor hele goede prijzen! Ook bijzonder je kunt bij Oad je wintersportvakantie boeken naar het mooie Noorwegen met je eigen auto incl. ferry-overtocht of met het vliegtuig.

Bekijk de wintersportvakanties van Oad inclusief skipas


Alle reisorganisaties in deze lijst zijn Nederlands en aangesloten bij de SGR en ANVR. Wel zo fijn!
Heb je een tip? Die hoor ik natuurlijk graag! Je kunt me bereiken via Facebook of via lieke@reisjager.nl

Over de schrijver van dit artikel: