Zonvakantie

Home // Zonvakantie

Overzicht goede websites voor een goedkope zonvakantie

Wil je zelf op zoek naar een aanbieding voor een goedkope zonvakantie? Ik heb een overzichtje gemaakt van de websites die ik het meeste gebruik bij het zoeken van zonvakanties! Klik op de naam van de boekingssite om ernaartoe te gaan.

  • Corendon: vooral goede minute aanbiedingen naar Turkije, Macedonië, Griekenland en Spanje, maar ik heb ook al mooie last minute aanbiedingen voorbij zien komen naar Aruba en Curacao. Ook vaak een paar goede aanbiedingen voor de volgende dag of de dag daarna.
  • Neckermann Reizen: bij Neckermann kun je goede aanbiedingen vinden naar o.a. Turkije en de Canarische Eilanden
  • Sunweb: hebben op het moment vooral goede last minute aanbiedingen naar de Griekse eilanden en hebben ook goede  aanbiedingen voor kortere reisperiodes (< 8 dagen)
  • Alltours:  met name goede aanbiedingen voor vliegreizen vanaf Duitsland. Je betaalt bij Alltours geen boekingskosten en meestal ook niet voor ruimbagage.
  • L’tur: ook een goede optie voor goedkope vliegvakanties vanaf Duitsland. Bieden ook goedkope last minute vliegtickets aan.
  • TUI: TUI heeft met name buiten het hoogseizoen echt topaanbiedingen, vooral ook naar verre bestemmingen!
  • De Vakantiediscounter: online reisbureau met veel verschillende goedkope bestemmingen. Let op: je moet wel goed doorklikken om te zien of de prijs nog steeds geldig is. Je betaalt geen boekingskosten

Wanneer is een last minute voordelig?

Een last minute is niet altijd goedkoper dan vroeg boeken, maar met een beetje flexibiliteit kan het wel heel voordelig uitpakken. Hoe flexibeler je bent qua bestemmingen, vertrekdatum, accommodatie (ligging, kwaliteit) en verzorging (bijvoorbeeld ontbijt of all inclusive), hoe beter de aanbiedingen die je zult vinden.Ben je echt heel flexibel qua bestemmingen, vertrekdatum en accommodatie?  Dan kun je overwegen te wachten tot echt het allerlaatste moment (3-5 dagen van te voren), er is eigenlijk altijd wel iets beschikbaar en dan krijg je echt de bodemprijzen. Alleen tijdens het hoogseizoen zou ik het er niet op gokken.

Zie je door de bomen echt het bos niet meer? Ik help je graag met zoeken, stuur me gerust een Facebookbericht!

Tips & Inspiratie voor een zonvakantie: