Zonvakantie

Home // Zonvakantie

Overzicht goede websites voor een goedkope zonvakantie

Wil je zelf op zoek naar een aanbieding voor een goedkope zonvakantie? Ik heb een overzichtje gemaakt van de websites die ik het meeste gebruik bij het zoeken van zonvakanties! Klik op de naam van de boekingssite om ernaartoe te gaan.

  • De Vakantiediscounter: online reisbureau met veel verschillende goedkope bestemmingen. Let op: je moet wel goed doorklikken om te zien of de prijs nog steeds geldig is. Je betaalt geen boekingskosten. O.a. aanbod van Corendon, TUI, Alltours en Neckermann.
  • Corendon: vooral goede aanbiedingen naar Turkije, Macedonië, Griekenland, Egypte en Spanje en buiten Europa naar Curacao, Bali en Bonaire.
  • Neckermann Reizen: bij Neckermann kun je goede aanbiedingen vinden naar o.a. Turkije, de Canarische Eilanden en Griekenland.
  • Sunweb: Vaak goede aanbiedingen voor de Griekse Eilanden en Portugal. Ook goede  aanbiedingen voor kortere reisperiodes (< 8 dagen)
  • Alltours:  met name goede aanbiedingen voor vliegreizen vanaf Duitsland. Je betaalt bij Alltours geen boekingskosten en meestal ook niet voor ruimbagage.
  • TUI: TUI heeft met name buiten het hoogseizoen echt topaanbiedingen, vooral ook naar verre bestemmingen!

Wanneer is een last minute voordelig?

Een last minute is niet altijd goedkoper dan vroeg boeken, maar met een beetje flexibiliteit kan het wel heel voordelig uitpakken. Hoe flexibeler je bent qua bestemmingen, vertrekdatum, accommodatie (ligging, kwaliteit) en verzorging (bijvoorbeeld ontbijt of all inclusive), hoe beter de aanbiedingen die je zult vinden.Ben je echt heel flexibel qua bestemmingen, vertrekdatum en accommodatie?  Dan kun je overwegen te wachten tot echt het allerlaatste moment (3-5 dagen van te voren), er is eigenlijk altijd wel iets beschikbaar en dan krijg je echt de bodemprijzen. Alleen tijdens het hoogseizoen zou ik het er niet op gokken.

Tips & Inspiratie voor een zonvakantie: