6x de mooiste boutique hotels op Lanzarote

Zoek je een boutique hotel op Lanzarote? Lanzarote is een wat rustiger Canarische eiland in vergelijking met bijvoorbeeld Tenerife en Gran Canaria. Je kunt hier dan ook perfect tot rust komen in één van de mooie boutique hotels.

Ik heb de 6 mooiste boutique hotels op een rij gezet in het overzicht hieronder. Deze boutique hotels zijn sfeervol ingericht met lichte en warme tinten en hebben een fijne, unieke sfeer. Ze liggen op verschillende plaatsen op Lanzarote maar in elk geval alle zes vlakbij het strand! De eerste vier boutique hotels in deze lijst zijn adults only: bij de laatste twee boutique hotels zijn kinderen ook welkom. Voordat ik zelf kinderen had, ging ik trouwens zelf heel graag naar adults only hotels: lekker rustig :)!

6x boutique hotels op Lanzarote

1. Royal Marina Suites Boutique Hotel**** in Yaiza op Lanzarote

Royal Marina Suites Boutique hotel - Boutique hotel op Lanzarote

Royal Marina Suites is een prachtig boutique hotel in het zuiden van Lanzarote. Het hotel ligt aan zee (rotsstrand) en op loopafstand liggen winkels en restaurants. Er is een fijn zwembad met ligbedjes en alleen volwassenen zijn hier welkom: geen rondrennende kinderen dus. Dit boutique hotel is trouwens nog hartstikke nieuw: het is geopend in februari 2022.

Royal Marina Suites Boutique hotel kun je boeken bij De Vakantiediscounter en bij Eliza was here (incl. autohuur).

2. La Isla y el Mar Hotel Boutique***** in Puerto del Carmen op Lanzarote

Boutique hotel Lanzarote - La Isla y el Mar Hotel Boutique

La Isla y el Mar Hotel Boutique is een luxe vijf-sterren boutique hotel op Lanzarote. Het hotel ligt op een rustige plek. Toch is alles hier wel lekker dichtbij: het zandstrand ligt op 500 meter en het gezellige centrum van Puerto del Carmen is ook maar 10 minuten lopen. Ook dit boutique hotel is adults only: gasten vanaf 16 jaar zijn hier welkom.

La Isla y el Mar Hotel Boutique kun je boeken bij Sunweb en De Vakantiediscounter.

3. Hotel Villa Vik***** in Arrecife – Lanzarote

Hotel Villa Vik - Boutique hotel Lanzarote

Hotel Villa Vik is een kleinschalig boutique hotel in Arrecife. Heerlijke luxe, maar ook pittoresk en charmant. De kamers zijn wat minder modern ingericht dan de andere boutique hotels in dit overzicht, maar wel sfeervol en lekker ruim. Waarschijnlijk ben je trouwens toch vooral buiten je kamer, aan het genieten van bijvoorbeeld het fijne zwembad of het bubbelbad. En het culinaire restaurant moet je ook zeker niet overslaan! Hotel Villa Vik is adults only: alleen volwassenen zijn welkom.

Hotel Villa Vik kun je boeken bij De Vakantiediscounter en bij Eliza was Here (incl. autohuur)

4. La Cala Suites***** in Playa Blanca op Lanzarote

Boutique hotel Lanzarote - La Cala Suites hotel

La Cala Suites is een vrij nieuw boutique hotel op Lanzarote. Dit hotel is namelijk eind 2019 geopend. Het hotel ligt aan het vlakbij het strand en bij de haven. Hier vind je veel gezellige restaurants en cafés. De 44 hotelkamers zijn sfeervol ingericht in lichte tinten. Zwemmen kan in het zwembad dat in de winter verwarmd wordt. Ook bij dit boutique hotel zijn alleen volwassenen welkom.

La Cala Suites kun je boeken bij TUI, Sunweb en De Vakantiediscounter.

5. Hotel Fariones***** in Puerto del Carmen op Lanzarote

Los Fariones in Puerto Del Carmen - Boutique hotel Lanzarote

Hotel Fariones is een wat groter hotel met een boutique-sfeer op Lanzarote. Het ligt in een prachtige baai met een fijn zandstrand en mooi blauw water. Het hotel is pas geleden helemaal opgeknapt, waarbij ook de kamers zijn gerenoveerd. En dat is te zien: ze zijn heel sfeervol ingericht met lekkere luxe beden. Het hotel heeft niet zoveel kinderfaciliteiten, maar kinderen zijn hier wel welkom. De mooie zwembaden vallen in elk geval bij jong en oud in de smaak!

Hotel Fariones kun je boeken bij Sunweb.

6. Mynd Yaiza**** in Playa Blanca in Lanzarote

Mynd Yaiza Lanzarote - Boutique hotel op Lanzarote

Mynd Yaiza is een nieuw boutique hotel op Lanzarote, geopend in de zomer van 2022. Dit boutique hotel is heel sfeervol en luxe ingericht. Ook voor kinderen is dit een fijne plek: er zijn familiekamers, kinderclubs en leuke activiteiten voor kinderen. Je verblijft hier op basis van logies of halfpension. Als je op basis van halfpension verblijft, krijg je elke dag een krediet dat je kunt gebruiken in de bars en restaurants. Ideaal: zo kun je zelf kiezen waar je zin in hebt!

Mynd Yaiza kun je boeken bij Sunweb.

Meer tips voor een boutique hotel op Lanzarote

Heb jij zelf een goede tip voor een boutique hotel op Lanzarote? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Check ook mijn tips voor de mooiste boutique hotels op Tenerife en de mooiste boutique hotels op Mallorca.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: