Over Reisjager

Home // Over Reisjager

Over mijzelf – Lieke

Als 12-jarige bladerde ik uren door stapels reisbureaubrochures op zoek naar de mooiste hotels. Ik kruiste eerst alle hotels of campings met mooie glijbanen aan en daarna zocht ik uit waar ik als 12-jarige nog kinderkorting kreeg. Hier is mijn passie voor het ‘reisjagen’ begonnen. Ik vind het ontzettend leuk om ook anderen te helpen met vakantietips en zo is Reisjager.nl ontstaan.

Zelf ga ik ook graag op reis: ik ben inmiddels in meer dan 50 landen geweest. Ik vind het heerlijk om te relaxen in een all inclusive hotel, maar ook om rond te trekken door Myanmar. Ierland voelt mijn tweede thuisland: ik heb hier gestudeerd en familie wonen. Het is mijn grootste reisdroom om nog eens per boot de oversteek naar Amerika te maken.

Ik woon in de mooie Achterhoek samen met mijn vriend en minireisjager die in april 2019 geboren is. Onze minireisjager heeft ondertussen al best wat van Europa gezien, gelukkig houdt ze net zo van reizen als wij!

Heb je vragen of tips? Stuur me gerust een bericht! Je kunt me bereiken via lieke@reisjager.nl of door een bericht te sturen via Facebook (www.facebook.com/reisjager).

 Rondreizen door Australië

Rondreizen door Australië

 Kerst in Temple Bar, Dublin

Kerst in Temple Bar, Dublin

Over Reisjager.nl

Als Reisjager jaag ik op het hele web naar goede reisdeals en deel de beste prooien met jou. Ook help ik jou met de jacht naar jouw vakantie door overzichten te delen met tips & inspiratie. Zoals bijvoorbeeld dit overzicht van 10 luxe vakantieparken in Nederland en dit overzicht van hotels met een waterpark op de Canarische Eilanden.

Reisjager is geen reisbureau, je kunt dan ook niet bij mij boeken. Ik verwijs je alleen door naar de beste reisprooien. Want boeken, dat kun je het goedkoopst zelf doen!

Als je op een link op deze website klikt en een boeking maakt, kan de boekingssite zien dat je deze aanbieding via Reisjager gevonden hebt en ontvang ik in een aantal gevallen commissie (jij betaalt daar natuurlijk niets extra’s voor). Zo kan ik Reisjager in de lucht blijven houden en voor jou blijven jagen naar je volgende vakantie.

Reisjager is een initiatief van: Ik Zoek Jouw Vakantie
KvK-nummer: 69044538

Klik hier voor disclaimer – Copyright – Cookies