Over Reisjager

Over Reisjager.nl

Herken je dat: je bent al avonden lang aan het zoeken naar de perfecte vakantie en je ziet door de bomen het bos niet meer? Als Reisjager help ik jou met jouw zoektocht door de leukste vakantietips te verzamelen en te delen op reisjager.nl. Ik ga op jacht naar de leukste vakantieparken, vakantiehuisjes, hotels, campings en vliegvakanties. Van overnachten in een boomhut tot vakantiehuis met wellness en van boetiekhotel in Griekenland tot camping met een groot waterpark. Op Reisjager.nl vind jij tips & inspiratie voor jouw leukste volgende vakantie!

Reisjager is geen reisbureau, je kunt dan ook niet bij mij boeken. Ik verwijs je om te boeken door naar andere boekingswebsites. Want boeken, dat kun je net zo makkelijk & goedkoop zelf doen. Reisjager heeft maandelijks tussen de 20.000 en 40.000 unieke bezoekers en heeft meer dan 10.000 Facebookfans.

Als je op een link op Reisjager.nl klikt en een boeking maakt, ontvang ik daar soms commissie voor (jij betaalt daar natuurlijk niets extra’s voor). Het gaat dan om een ‘affiliate link’. Zo kan ik de website blijven onderhouden en voor jou blijven jagen naar de leukste vakanties. Ik werk alleen samen met – en plaats alleen affiliate links van – partijen waar ik zelf 100% achtersta.

Over mijzelf - Lieke

Als 12-jarige bladerde ik uren door stapels reisbureaubrochures op zoek naar de mooiste vakanties. Ik kruiste eerst alle hotels of campings met mooie glijbanen aan en daarna zocht ik uit waar ik als 12-jarige nog kinderkorting kreeg. Hier is mijn passie voor het ‘reisjagen’ begonnen. Ik vind het ontzettend leuk om ook anderen te helpen met vakantietips en zo is Reisjager ontstaan.

 

Zelf ga ik ook graag op reis: ik ben inmiddels in meer dan 70 landen geweest. Ik vind het heerlijk om te relaxen in een all inclusive hotel in Turkije, maar bijvoorbeeld ook om rond te trekken door Myanmar. Ierland voelt mijn tweede thuisland: ik heb hier gestudeerd en familie wonen. In april 2024 kwam mijn grootste reisdroom uit: met een cruiseschip de Atlantische Oceaan oversteken. Dat was een onvergetelijke ervaring! Sowieso ben ik dol op cruisen, hier heb ik ook een aparte website over gemaakt: Cruisejager.

 

Ik woon in de mooie Achterhoek samen met mijn vriend en twee mini-reisjagers die in april 2019 en augustus 2021 geboren zijn. Onze mini-reisjagers hebben ondertussen al wat mooie reisjes gemaakt, gelukkig zijn ze net zo dol op reizen als ik!

Foto Lieke Australië
Rondreizen door Australië

Contact

Heb je vragen of tips? Stuur me gerust een bericht! Je kunt me bereiken via lieke@reisjager.nl of door een bericht te sturen via Facebook.

KvK-nummer: 69044538

Contactadres:
Postbus 115

7150 AC Eibergen