Over Reisjager

Home // Over Reisjager

Ik ben Lieke en als Reisjager help ik jou met de jacht naar je volgende vakantie.  Ik jaag op het hele web naar goede reisdeals en deel de beste prooien met jou. Ook help ik jou met de jacht naar jouw vakantie door overzichten te delen met tips & inspiratie. Zoals bijvoorbeeld dit overzicht van 10 luxe vakantieparken in Nederland en dit overzicht van hotels met een waterpark op de Canarische Eilanden.

Ik ben geen reisbureau, je kunt dan ook niet bij mij boeken. Ik ga verwijs je alleen door naar de beste reisprooien. Want boeken, dat kun je het goedkoopst zelf doen!

Heb je vragen of tips? Stuur me gerust een bericht! Je kunt me bereiken via lieke@reisjager.nl of door een bericht sturen via Facebook (www.facebook.com/reisjager).

Als je op een link op deze website klikt en een boeking maakt, kan de boekingssite zien dat je deze aanbieding via Reisjager gevonden hebt en ontvang ik in een aantal gevallen commissie (jij betaalt daar natuurlijk niets extra’s voor). Zo kan ik Reisjager in de lucht blijven houden en voor jou blijven jagen naar je volgende vakantie.

Reisjager is een initiatief van: Ik Zoek Jouw Vakantie

Correspondentie via: lieke@reisjager.nl
KvK-nummer: 69044538

Klik hier voor disclaimer – Copyright – Cookies