Over Reisjager

Home // Over Reisjager

Ik ben Lieke en als Reisjager jaag ik voor jou dagelijks naar de beste reisaanbiedingen. Ook help ik je om zelf naar de beste deal te zoeken, door je tips & trucs te geven om zelf naar reizen te jagen en mijn jachtgeheimen te delen.

Ik maak goed inzichtelijk wat er per reisdeal nog aan extra kosten bijkomt. Geen rare fratsen of addertjes onder het gras. Alle prijzen zijn op basis van twee personen, tenzij specifiek anders vermeld.

Ik ben geen reisbureau, ik verwijs je alleen door naar de beste reisaanbiedingen. Want boeken, dat kun je het goedkoopst zelf doen!

Of heb je andere vragen of tips? Stuur me gerust een bericht! Je kunt me bereiken via lieke@reisjager.nl of door een bericht sturen via Facebook (www.facebook.com/reisjager).

Als je op een link op deze website klikt en een boeking maakt, kan de boekingssite zien dat je deze aanbieding via Reisjager gevonden hebt en ontvang ik in een aantal gevallen commissie (jij betaalt daar natuurlijk niets extra’s voor). Zo kan ik Reisjager in de lucht blijven houden en blijven jagen op goede reisdeals.

Reisjager is een initiatief van: Ik Zoek Jouw Vakantie

Correspondentie:
Via: info@reisjager.nl
Whatsapp: 06-30866411

KvK-nummer: 69044538
BTW-nummer: NL076029463B01

Klik hier voor disclaimer – Copyright – Cookies