4x de leukste glampings in Zuid-Limburg

Zoek je een glamping in Zuid-Limburg? Kamperen, maar dan wel in een luxe tent met eigen sanitair? Check mijn 4 tips voor de leukste glampings in Zuid-Limburg! Je kunt bij deze campings leuke safaritenten boeken, ook met sanitair en soms zelf met airco!

Verkort overzicht tips glamping in Zuid-Limburg:

Glampings Zuid-Limburg:Bijzonderheden glampingtenten:
1. Camping ‘t GeuldalVerschillende soorten lodgetenten
2. Europarcs GulperbergVerschillende soorten safaritenten
3. FarmCamps de Verloren Kost6-persoons glampingtenten, ook met airco
4. Camping Hitjesvijver4-persoons safaritenten met sanitair

4x tips voor een glamping in Zuid-Limburg

1. Camping ’t Geuldal in Renswoude

Camping 't Geuldal - Villatent Safaritent - Glamping in Zuid-Limburg

Camping ’t Geuldal is een middelgrote familiecamping en ligt in een bosrijke omgeving. De camping heeft een leuke speeltuin en ook binnen kunnen de kinderen lekker spelen in de speelhoek. Kinderen kunnen gratis gebruik maken van fietsjes en skelters en er is een kinderboerderij. Eten kan in de brasserie, maar je kunt ook patat, pizza en ijsjes halen. Op 2km afstand ligt een leuk openluchtzwembad. Je kunt hier verschillende soorten glampingtenten tot maximaal 6 personen boeken, met en zonder sanitair.

De safaritenten op Camping ’t Geuldal kun je boeken bij Villatent.

2. Europarcs Gulperberg in Gulpen

Glamping Zuid-Limburg - Lodgetent Europarcs Gulperberg

Europarcs Camping Gulperberg is een uitgebreide camping op de Gulperberg. De camping heeft een zwembad en een leuk peuterbad met glijbaantje. Het restaurant op Europarcs Camping Gulperberg heeft een prachtig panoramaterras. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote speeltuin naast het terras. Je kunt hier verschillende soorten lodgetenten met eigen sanitair boeken tot maximaal 5 personen. Deze camping is de perfectie optie als je een glamping in Zuid-Limburg met veel faciliteiten zoekt.

De lodgetenten op Europarcs Camping Gulperberg kun je boeken bij Europarcs.

3. FarmCamps de Verloren Kost in Gulpen

Farmcamps de Verloren Kost - Glamping Zuid-Limburg

Tussen de heuvels ligt FarmCamps de Verloren Kost. Op deze boerderij lopen paarden, pony’s, alpaca’s en koeien rond. Erg leuk: je kunt hier ook een pony rijles volgen! Slapen kan hier in de 6-persoons glampingtenten met eigen sanitair. Er zijn ook tenten met airco, lekker luxe! FarmCamps De Verloren Kost is de ideale optie als je een kleinschalige en persoonlijke glamping in Zuid-Limburg zoekt.

FarmCamps De Verloren Kost kun je boeken bij FarmCamps.

4. Camping Hitjesvijver in Heerlen

Safaritent camping Hitjesvijver - Glamping in Zuid-Limburg

Camping Hitjesvijver is een stadscamping in Heerlen, maar ligt wel in het groen. Een ideale locatie dus: rustig, maar wel alle voorzieningen vlakbij! Ook op de camping zelf is genoeg te doen: er is een verwarmd buitenzwembad met een peuterbadje en een speeltuin. In het hoogseizoen is er leuke animatie. Ook is er een gezellige brasserie. Je kunt hier safaritenten boeken voor maximaal 6 personen met eigen sanitair.

De safaritenten op Camping Hitsjesvijver kun je boeken bij Booking.com.

Meer tips voor een glamping

Heb jij een tip voor een glamping in Zuid-Limburg die eigenlijk echt in dit overzicht moet staan? Stuur me jouw tip door via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Check ook mijn tips voor de leukste glampings in de rest van Limburg, glampings aan zee en glampings in Duitsland

Ook interessant voor jou:

Over de schrijver van dit artikel: