Home // Vakantietips // Camping // Overzicht Campings in Nederland met binnenzwembad

Overzicht Campings in Nederland met binnenzwembad

Zoek je een camping met binnenzwembad in Nederland? Ik ben voor jou op jacht gegaan en heb 8 campings met binnenzwembad voor je op een rij gezet! Deze campings met binnenzwembad liggen door heel Nederland: van Limburg tot Overijssel en ook campings met binnenzwembad aan de kust. Perfect voor een campingvakantie in Nederland, want ook als het minder mooi weer is kun je gewoon zwemmen.

De meeste in dit overzicht hebben trouwens, naast een binnenzwembad, ook een buitenzwembad, voor als het wél mooi weer is. En nog veel leuke andere activiteiten voor jong en oud.

1. Camping de Leistert in Roggel – Limburg
Recreatiepark en camping de Leistert in Roggel wordt steeds populairder in Nederland: en dat is niet voor niets! De Leistert heeft een mooi binnenzwembad met onder andere glijbanen, bubbelbaden en waterspeeltoestellen. In de zomer kun je ook genieten van het verwarmde buitengolfslagbad met glijbaan en de waterspeeltuin en zwemvijver. Uitgezwommen? De indoor speeljungle is 500m² groot en is leuk voor alle leeftijden!

Camping de Leistert kun je boeken op de website van Camping de Leistert.

Camping met binnenzwembad - Subtropisch Zwembad - Camping de Leistert Camping met binnenzwembad - Glijbaan - Camping de Leistert

2. Camping Beerze Bulten***** in Beerze – Overijssel
Camping Beerze Bulten is een populaire 5-sterrencamping in Overijssel, waar je heel veel leuke dingen kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een indoor speeltuin, giga buitenspeeltuin en theatershows.  Waterpret is hier ook genoeg: Camping Beerze Bulten heeft een binnenzwembad met glijbanen, een buitenzwembad met glijbanen en een grote waterspeeltuin.

Camping Beerze Bulten kun je boeken op de website van Beerze Bulten.

Camping met binnenzwembad - Kinderbad - Camping Beerze Bulten in Beerze Camping met binnenzwembad - Glijbanen - Camping Beerze Bulten in Beerze

3. Camping De Pekelinge in Oostkapelle – Zeeland
Ardoer Camping de Pekelinge in Zeeland ligt op 3km afstand van zee en op de fiets ben je al in 20 minuten in Domburg. De camping heeft een binnen- én buitenzwembad: bij mooi weer is het dak open en bij minder mooi weer gaat het dak dicht! Het zwembad heeft ook een glijbaan, stroomversnelling en een leuk kleuter- en peuterbad. Daarnaast heeft Ardoer Camping de Pekelinge ook een binnen- en buitenspeeltuin en klimwand en kun je er lasergamen en vlotten bouwen. Voor elke leeftijd leuk dus!

Ardoer Camping De Pekelinge kun je boeken op de website van Ardoer.

Camping met binnenzwembad - Camping de Pekelinge in Oostkapelle Camping met binnenzwembad - Camping de Pekelinge in Oostkapelle

4. Vakantiepark Dierenbos in Vinkel, Noord-Brabant
Vakantiepark Dierenbos heeft heel veel speeltuinen: van 15 speeltuinen verspreid over het hele park tot een natuurspeeltuin van maar liefst 2400m2 groot! Het binnenzwembad is nog vrij nieuw en heeft leuke glijbanen. Daarnaast is er ook een buitenzwembad en een groot zwemmeer. Wat  helemaal fijn is: toegang tot Safaripark Beekse Bergen (half uurtje rijden), Speelland Beekse bergen en andere attracties zijn ook inbegrepen. Je kunt op Vakantiepark/Camping Dierenbos verschillende soorten chalets, bungalows, tenten en lodgetenten boeken of een kampeerplaats reserveren voor je eigen tent, caravan of camper.

Vakantiepark Dierenbos kun je boeken op de website van Dierenbos.

Camping met binnenzwembad - Binnenzwembad - Camping Dierenbos in Vinkel Camping met binnenzwembad - Binnenzwembad - Camping Dierenbos in Vinkel

5. Camping ‘t Veld ***** in Rheeze – Overijssel
Camping ‘t Veld is een kleinschalige camping met binnenzwembad in Overijssel. Het overdekte zwembad heeft een diepbad, twee kinderbaden met speeltoestellen en een gave snelle glijbaan van 48 meter lang. Voor nog meer waterpret kun je kanoën of roeien op het meer. Hier is ook een strandje bij waar je zandkastelen kunt bouwen. Verder zijn er onder andere een restaurant, binnenspeeltuin en verschillende speeltuinen te vinden.

Camping ‘t Veld kun je boeken op de website van Camping ‘t Veld.

Glijbaan Camping 't Veld - Camping met binnenzwembad in Nederland Kinderzwembad bij Camping 't Veld - Camping met binnenzwembad

6. Camping De Kleine Wolf***** in Stegeren (Ommen) – Overijssel
Camping de Kleine Wolf is een bekende 5-sterrencamping in Overijssel, met veel faciliteiten voor kinderen. Van indoor speeltuin tot animatie. Ook is dit een perfecte optie als je een camping met binnen- en buitenzwembad zoekt. Het verwarmde buitenzwembad heeft twee grote glijbanen en een leuk kinderbad. Het binnenzwembad heeft ook een leuk kinderbad met twee kleine glijbaantjes.

Camping de Kleine Wolf kun je boeken op de website van Camping de Kleine Wolf.

Kinderbad in overdekt zwembad Camping de Kleine Wolf Camping met binnenzwembad - Camping de Kleine Wolf

7. Camping Ackersate***** in Voorthuizen – Gelderland
Camping Ackersate is een 5-sterrencamping op de Veluwe met binnen- én buitenzwembad. Het zwembad heeft ook 2 gave waterglijbanen. Naast het zwembad heeft camping Ackersate ook veel andere leuke faciliteiten, zoals een trampolinepark, sportvelden, een watervallei (water- en zandspeeltuin), dierenweide en nog veel meer. Je kunt hier kamperen met je eigen tent, caravan of camper, maar ook een chalet, bosvilla, stacaravan, luxe safaritent of tentvilla huren.

Camping Ackersate kun je boeken op de website van Camping Ackersate.

Camping met binnenzwembad - Camping Ackersate in Voorthuizen Camping met binnenzwembad - Camping Ackersate in Voorthuizen

8. Camping Duinrell in Wassenaar – Zuid-Holland
Wist je dat je bij Duinrell in Wassenaar ook kunt kamperen? Nee? Dan weet je het nu :-). Naast kampeerplaatsen kun je hier ook luxe lodgetenten en duingalows (chalets) huren. En dan heb je ook nog elke dag drie uur toegang tot het Tikibad! Het Tikibad staat bekend om de vele glijbanen: 21 maar liefst. Het tikibad is leuk voor jong en oud: je hebt hier supersnelle glijbanen, maar ook een lazy river en waterglijbanen voor de kleintjes.  In de zomermaanden is er ook buitenzwembad met meerdere glijbanen.

Camping Duinrell kun je boeken op de website van Duinrell.

Camping met binnenzwembad - Glijbanen - Camping Duinrell in Wassenaar Camping met binnenzwembad - Kinderglijbanen - Camping Duinrell in Wassenaar

Dit overzicht met de leukste campings met binnenzwembad in Nederland wordt regelmatig bijgewerkt. Er zijn bijvoorbeeld campings die een nieuw zwembad bouwen of hun zwembad verbouwen.  Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.