Home // Vakantietips // Camping // 5x de leukste glampings op de Waddeneilanden

5x de leukste glampings op de Waddeneilanden

Laatste update: 19 februari 2020
Zoek je een glamping op de Waddeneilanden? Ik heb de leukste glampings op Texel, Ameland en Terschelling voor je op een rij gezet! Je verblijft in een luxe glampingtent, van alle gemakken voorzien. De glampingtenten zijn op verschillende plekken te vinden: van luxe 5-sterrencamping met allerlei faciliteiten tot aan een schapenboerderij. En het fijnste: op de Waddeneilanden is de zee nooit ver weg.

Glamping op Texel

Glamping Camping de Krim op Texel - Safari Lodge Tent

De luxe 5-sterren familiecamping De Krim op Texel is ideaal voor luxe glamping: je kunt hier 6-persoons glampingtenten boeken met je eigen keuken, badkamer en een bedstee. Voor de kinderen is er genoeg te doen: een uitgebreid recreatieprogramma, een overdekt zwembad, buitenzwembad, bowlingbanen, binnenspeeltuin een groot buitenspeelterrein en nog veel meer.

De glampingtenten bij Camping de Krim kun je boeken op de website van De Krim Texel.

Glamping Camping Landal Sluftervallei op Texel - Safaritent

Bij Landal denk je misschien aan bungalowparken, maar wist je dat er ook Landal Campings zijn? Camping Landal Sluftervallei is een apart gedeelte van het Vakantiepark met stacaravans, kampeerplekken en safaritenten. In de nieuwe safaritenten van Landal Sluftervallei kun je verblijven met 6 personen en ze hebben natuurlijk een eigen badkamer. Je mag gebruik maken van de faciliteiten van het bungalowpark, zoals het overdekte zwembad, midgetgolfbanen en het animatieprogramma.

De glampingtenten bij Camping Landal Sluftervallei kun je boeken bij Landal Campings.

Glamping Camping Loodmansduinen op Texel - Luxe Boogtent met Badkamer

Camping Loodmansduin in Den Hoorn ligt in het National Park Duinen van Texel. Je kunt hier luxe boogtenten met eigen badkamer boeken, prachtig gelegen in de duinen. De duincamping heeft o.a. een buitenzwembad, restaurant en recreatieprogramma en ligt vlakbij het gezellige dorpje Den Hoorn. Een hele leuke optie als je een glamping op Texel zoekt!

De glampingtenten bij Camping Loodmansduin kun je boeken op de website van De Krim Texel.

Glamping Boerderij Ameland - Boerenbed luxe tent

Boerderij Ameland is een schapen- en paardenhouderij op Ameland met luxe glampingtenten met erg mooi uitzicht. Je verblijft hier in Boerenbed Tenten (type Plus) voor zes personen, met je eigen douche in de tent en een warme privé douche direct naar je tent. Glamping op de boerderij is erg leuk: je kunt knuffelen met de boerderijdieren, spelen op het erf en er worden pizza-avonden georganiseerd.

De glampingtenten bij Boerderij Ameland kun je boeken bij Boerenbed.

Glamping Boerderij de Zeekraal op Terschelling - Boerenbed luxe tenten

Nog zo’n leuke boerderijglamping, maar dan op Terschelling: De Zeekraal. De Zeekraal is een biologische melkschapenhouderij waar je ook heerlijke verse schapenkaas en schapenroomijs kunt krijgen. Bij De Zeekraal kun je met 6 personen slapen in een luxe Heerenboer Tent met toilet en aparte douche, van alle gemakken voorzien.

De glampingtenten bij De Zeekraal kun je boeken bij Boerenbed.

Er komen soms nieuwe glampings op de Waddeneilanden bij. Ik werk dit overzicht met glampings op o.a. Texel, Terschelling en Ameland dan ook regelmatig bij (laatste update: 19 februari 2020). Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Ook interessant voor jou:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.