Goedkope excursies & uitstapjes boeken voor jouw vakantie

Groupon excursies

Waarschijnlijk ken je Groupon wel. Misschien ben je er al eens goedkoop mee uit eten geweest of heb je een goedkope hotelovernachting geboekt. Maar wist je ook al dat je veel geld kunt besparen door excursies te boeken via de Grouponsites van jouw vakantieland (dus niet via de Nederlandse Groupon)?

De deals zijn altijd verschillend, maar er zit altijd wel wat leuks tussen. Zelf heb ik bijvoorbeeld geparasaild op Gran Canaria voor minder dan de helft van de normale prijs (ja, dat ben ik die op de foto van dit artikel in de lucht hangt.. ) en met Groupon naar het interessante GPO museum geweest in Dublin.

Voorbeelden van interessante deals op vakantiebestemmingen die nu gelden bij Groupon:

Een paar tips op een rij als je een Groupon in het buitenland koopt:

  • Je kunt je aanmelden voor de Grouponwebsite van jouw vakantieland met je Facebookaccount. Je moet in een aantal gevallen eigenlijk een adres hebben in dat land, maar dat kun je omzeilen door je met je Facebookpagina aan te melden; je hoeft dan geen adres op te geven.
  • Spreek je de taal van het land niet zo goed? Vertaal de pagina of deal via Google Translate. Je kunt ook altijd even bellen voordat je boekt (naar de organisatie die de groupon aanbiedt), met name op toeristische bestemmingen spreekt er vaak wel iemand Engels.
  • De Grouponsites van elk land zijn ongeveer hetzelfde opgebouwd. Je kunt de Nederlandse website ernaast houden, zodat je weet waar je moet klikken als je de taal niet helemaal begrijpt.
  • Kijk goed of de Groupon beschikbaar is op het moment dat jij er gebruik van wil maken (dus tijdens jouw vakantie!). Moet je telefonisch reserveren? Reserveer dan eerst telefonisch, voordat je de Groupon koopt!

Directe links naar de Groupon deals van jouw vakantiebestemming:

Veel succes & plezier met excursies jagen!

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *