Home // Insider Tips // Waar kun je een goedkoop weekendje weg boeken

Waar kun je een goedkoop weekendje weg boeken

Zoek je een goedkoop weekendje of nachtje weg, maar weet je niet waar je moet beginnen met jagen? Ik heb een overzicht gemaakt van websites die ik het meeste gebruik bij het jagen op aanbiedingen voor een weekendje weg in Nederland, België of Duitsland:

Hotelspecials
Als je op zoek bent naar  Van der Valk hotels, zou ik zeker even bij Hotelspecials kijken. Prijzen op Hotelspecials.nl zijn per kamer, niet per persoon.

Voordeeluitjes
Bij voordeeluitjes kun je onder andere goedkope 75 euro arrangementen inclusief 2x overnachting, 2x ontbijt en 1x diner boeken. De prijzen op Voordeeluitjes.nl zijn per persoon.

Hotels.nl
Hotels.nl is een goede website om  te zoeken als je op zoek bent naar een hotelkamer met bubbelbad of bijzondere suites. Prijzen zijn per kamer (niet per persoon)

D-deals
D-deals is een website met hele scherpe deals. D-Deals is van dezelfde eigenaar als D-reizen, een betrouwbare plek om te boeken dus! D-Deals heeft soms hele scherpe aanbiedingen, o.a. naar de Zwaluwhoeve. De prijzen op de website zijn per persoon.

Zit er niets tussen?
Je kunt natuurlijk ook gewoon via Booking zoeken & boeken. Als je graag wat extra’s wilt voor een leuk weekendje weg, zoals ontbijt, diner, fietshuur, toegangskaarten voor pretpark, dierentuin of wellness of op zoek bent naar inspiratie, is het de moeite waard om de andere sites te checken!

Wil je een weekendje naar Center Parcs? Check dan deze tip.