Tip: Center Parcs Mystery Park. Check mijn ervaring!

Wil jij niet teveel betalen voor je verblijf bij Center Parcs en ben je wel in voor een verrassing? Een Center Parcs Mystery Park boeken kan veel geld schelen! Ik heb het een aantal keer gedaan, leg uit hoe het werkt en deel mijn ervaring.


Wat is een Center Parcs Mystery Park?

Een Center Parcs Mystery Park is een goedkope manier om een Center Parcs verblijf te boeken. Je weet van te voren niet op welk Center Parcs park je terechtkomt en je betaalt stukken minder dan wat je normaal zou betalen. Het is heel simpel: je kiest een land, het aantal personen, een datum, een periode en maakt de boeking. Center Parcs kijkt een aantal dagen van te voren waar er nog plek is en dan krijg jij ook pas te horen waar je naartoe gaat.


Hoe boek je een Center Parcs Mystery Park?

  • Je boekt, uiterlijk 5 dagen van te voren, een accommodatie voor 2, 4, 6 of 8 personen in een ‘ Center Parcs Mystery Park’ (te boeken op Bungalows.nl). De beschikbaarheid van cottages verschilt; soms zijn er alleen 4- en 6-persoonscottages boekbaar.
  • Je hebt de keuze uit meerdere opties: een Mystery Park in Nederland, een Mystery Park in België, een Mystery Park in Duitsland of een Mystery Park in Frankrijk. Soms is er geen beschikbaarheid in Frankrijk en Duitsland en kun je alleen een Park in Nederland of België boeken.
  • Op het moment van boeken weet je niet op welk Center Parcs park en in welk type cottage/appartement (comfort, premium of VIP) je terechtkomt. Ze kijken een paar dagen van te voren waar er nog ruimte vrij is bij Center Parcs en daar wordt je geplaatst. Daardoor kan het zo goedkoop en krijg je hoge korting! Je kunt geen voorkeuren aangeven of parken uitsluiten.
  • Je hoort uiterlijk 1 dag van te voren in welk park je terechtkomt.


Op welke parken kun je terechtkomen?

Je weet 1 ding zeker: je komt sowieso terecht op een Center Parcs park. Je weet van te voren niet op welk park. Niet alle parken doen mee, je kunt bij ‘parkinformatie’ zien welke er wel meedoen. Alle parken die meedoen hebben sowieso een subtropisch zwemparadijs (Aqua Mundo), gave sportfaciliteiten, leuke kinderactiviteiten en meerdere restaurants.


Mijn eigen ervaring met Center Parcs Mystery Park:

Ik heb zelf twee keer een Center Parcs Mystery Park geboekt en vond het erg hele leuke ervaring. Wij kwamen terecht op twee hele leuke parken: de Kempervennen en de Eemhof.

Beide keren boekte ik een 2-persoons cottage/appartement/hotelkamer. De eerste keer kwamen we terecht in een 4-persoons Premium Cottage op de Kempervennen en de tweede keer in een 2-persoons hotelappartement op de Eemhof.  


Wat kost een Center Parcs Mystery Park?

Het scheelt vrijwel altijd veel geld. Daar staat natuurlijk tegenover dat je niet weet in welk park je precies terechtkomt, maar alle Center Parcs parken zijn de moeite waard (vind ik dan.. :)).Deze Center Parcs Mystery Park aanbieding staat het hele jaar door online, maar de prijzen kunnen verschillen. Je kunt tot ongeveer 3 maanden vooruit boeken, tot uiterlijk 5 dagen van te voren. De prijzen zijn vooral laag buiten het hoogseizoen om, al kun je in Duitsland ook wel goedkope tarieven vinden in het hoogseizoen. Alle prijzen zijn per accommodatie en niet per persoon. Ga naar de boekingssite van Center Parcs Mystery Park voor alle prijzen een meer informatie.

Center Parcs Mystery Park - Heijderbos


Meer tips voor vakantieparken:

Over de schrijver van dit artikel: