Huisje aan zee in Nederland: 5 tips

Zoek je een huisje aan zee? Ik ben op jacht gegaan en heb 5 tips om een huisje aan zee te boeken voor je op een rij gezet! Van Zeeland tot Zandvoort, deze vakantiehuisjes liggen verspreid langs de Nederlandse kust. Je kunt hier genieten van het strand en van de zee en als het kouder is lekker uitwaaien. Deze huisjes aan zee zijn perfect voor een ontspannen strandvakantie in Nederland!

5x de leukste huisjes aan zee

1. Huisje aan zee in Ouddorp

Natuurhuisje aan zee in Ouddorp aan het strand

In Ouddorp ligt dit prachtige huisje aan zee, middenin de duinen. Dit luxe vakantiehuis is geschikt voor maximaal 8 personen en van alle gemakken voorzien. In de tuin staat een geweldige privésauna met uitzicht op de duinen. Na het ontspannen in de sauna kun je afkoelen onder de buitendouche, maar natuurlijk zijn er ook gewoon twee fijne badkamers binnen te vinden.

Dit huisje aan zee in Ouddorp kun je boeken bij Natuurhuisje.

2. Huisje op Roompot Zandvoort

Huisje aan zee - Qurios Roompot Vakantiepark Zandvoort

In de duinen van Zandvoort ligt vakantiepark Roompot Zandvoort (heette eerder Qurios Zandvoort). Een rustig en hip vakantiepark met zo’n 100 huisjes voor 4, 6 of 8 personen. Op het park zijn onder andere en brasserie en kleine supermarkt te vinden. Een fijne optie als je een huisje aan zee zoekt in Zandvoort!

De huisjes bij Roompot Zandvoort kun je boeken bij Roompot.

3. Huisje op Beach Resort Punt West in Ouddorp

Huisje aan zee - Villa Comfort op Beach Resort Punt West in Ouddorp

Direct aan het Grevelingenmeer ligt het Beach Resort Punt West Een duurzaam en kleinschalig park, waar je onder andere kunt verblijven in ruime strandvilla’s. Als je de deur uitstapt sta je al met je voeten in het zand. Het park heeft een luxe strandclub, maar je komt hier vooral om te genieten van het de zee.

Het Beach Resort Punt West in Ouddorp kun je boeken op de website van Beach Resort Punt West.

4. Strandhuis bij Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland

Huisje aan zee - Largo Beach Villa's Hoek van Holland

De huisjes aan zee van Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland staan echt direct op het strand! Het verschil met de meeste andere strandhuisjes, is dat de strandhuisjes op dit park echt het hele jaar te boeken zijn. Ze worden dus niet in de winter afgebroken. Zo kun je het hele jaar door genieten van deze fantastische vakantiehuisjes aan zee.

De huisjes aan zee op Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland kun je boeken bij Roompot.

5. Huisje op Summio Vakantiepark Port Greve in Brouwershaven

Huisje aan zee - Strand bij Summio Port Greve

Summio Vakantiepark Port Greve (was eerder van Landal) is een fijn vakantiepark in het Zeeuwse Bouwershaven. Vanuit het park loop je zo het strand op! Je kunt hier verschillende soorten vakantiehuizen boeken, van luxe vakantiehuizen voor 8 personen tot appartementen aan zee. Je kunt gratis gebruikmaken van het zwembad met glijbaan.  De kinderen kunnen zich uitleven in de indoor speeltuin of in de Bollo Club.

De vakantiehuisjes bij Vakantiepark Port Greve kun je boeken op de website van Summio.

Meer tips voor een huisje aan zee

Tip: check ook mijn blogs over de leukste vakantieparken aan zee en strandhuisjes direct op het strand. Ook heb ik tips voor huisjes aan zee met sauna voor je op een rij gezet!

Heb jij ook een tip voor een huisje aan zee die eigenlijk écht niet mag ontbreken in dit overzicht? Reageer hieronder of stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *