Home // Vakantietips // Vakantiepark // Vakantiepark Nederland // Luxe vakantiehuis Nederland // 6x de leukste strandhuisjes in Nederland
6x de leukste strandhuisjes in Nederland

6x de leukste strandhuisjes in Nederland

Laatste update: 15 april 2020

Zoek je een strandhuisje in Nederland en wil je echt op het strand slapen? Ik ging voor jou op jacht en heb de 6 leukste opties voor strandhuisjes aan zee voor je op een rij gezet! Vanuit de strandhuisjes heb je een prachtig uitzicht op zee en loop je zo het strand op. Heerlijk om uit te waaien aan de kust in een huisje aan het strand!

Strandhuisje Nederland - Roompot Strandhuisjes in Julianadorp
Strandhuisje Nederland - Roompot Strandhuisjes in Julianadorp

Roompot Strandhuisjes Julianadorp zijn 90 strandhuisjes gelegen op het strand, met prachtig uitzicht over de Noordzee.  De vrijstaande strandhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en hebben twee slaapkamers. Op loopafstand zijn er leuke strandtenten voor een hapje en een drankje. Roompot heeft Strandhuisjes Julianadorp op 16 oktober overgenomen van Landal. Daarvoor heette het ‘Landal Strandhuisjes Julianadorp’.

Je strandhuisje bij Strandhuisjes Julianadorp kun je boeken bij Roompot.

Strandhuisje Nederland - Largo Beach Houses Kijkduin
Strandhuisje Nederland - Largo Beach Houses Kijkduin

De vrijstaande strandhuisjes bij Largo Beach Houses op het Zuiderstrand in Kijkduin hebben volop ruimte rondom, je hebt hier dus veel privacy. De strandhuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 personen en van alle gemakken voorzien. In de buurt zijn veel leuke strandtentenen als je toch liever even de drukte opzoekt, sta je met 10 minuten rijden in het centrum van Den Haag.

Je strandhuisje bij Largo Beach Houses kun je boeken bij Roompot.

Strandhuisje Nederland - Beach House Roompot Beach Resort
Strandhuisje Nederland - Beach House Roompot Beach Resort

Aan het mooie Zeeuwse strand in Kamperland vind je luxe strandhuisjes bij Roompot Beach resort. Je kunt hier vakantiehuisjes op het strand boeken voor 4 en voor 6 personen. Extra leuk: elk ‘beach house’ heeft ook een bolderkar. Op het Roompot Beach Resort is genoeg te doen: zo is er een subtropisch zwemparadijs, een binnenspeeltuin, bowlingbanen en een sauna. Ook kun je fietsen huren en is er een wind- en kitesurfschool.

Je strandhuisje bij Roompot Beach Resort kun je boeken bij Roompot.

Strandhuisje Nederland - Aan zee slapen - Wijk Aan Zee
Strandhuisje Nederland - Aan zee slapen - Wijk Aan Zee

Op het strand van Wijk aan Zee zijn de strandhuisjes van Aan Zee Slapen te vinden. De vakantiehuisjes op het strand zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn comfortabel en gezellig ingericht. Er is ook een leuke strandtent bij, waar je een hapje en een drankje kunt doen. Bij de strandhuisjes van Aan Zee Slapen mag je hond gewoon mee.

Je strandhuisje bij Aan Zee Slapen kun je boeken bij Booking.com.

Strandhuisje Nederland - Landal Beach Villa's Hoek van Holland
Strandhuisje Nederland - Landal Beach Villa's Hoek van Holland

De strandhuisjes van Landal Beach Villla’s liggen op het strand in Hoek van Holland, je loopt hier zo de zee in. Je kunt hier een 4-6 persoonsstrandhuis op het strand boeken met twee slaapkamers. Het park zelf heeft geen faciliteiten, maar er zijn strandtenten en winkeltjes op loopafstand te vinden.

Je strandhuis bij Landal Beach Villa’s kun je boeken bij Landal Greenparks.
De Landal Beach Villa’s worden per 1 januari 2021 overgenomen door Roompot/Largo. Je kunt de Beach villa’s ook al boeken via de website van Roompot. 

Strandhuisje in Nederland op Molecaten Park Hoogduin
Strandhuisje in Nederland op Molecaten Park Hoogduin

De vrijstaande strandhuisjes op Molecaten Park Hoogduin liggen op het mooie zandstrand en zijn geschikt voor 6 personen. De design strandhuisjes zijn duurzaam gebouwd en hebben een heerlijke veranda met prachtig uitzicht op zee. Aan de andere kant van de duin liggen de faciliteiten van het park, zoals de ballenbak en de speeltuin met een groot speelschip.

Je strandhuisje op Molecaten Park Hoogduin kun je boeken bij Molecaten.

Soms worden er nieuwe strandhuisjes gebouwd in Nederland. Ik werk dit overzicht met strandhuisjes dan ook regelmatig bij (laatste update: 15 april 2020).  Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Ook interessant voor jou: