5x de mooiste adults only hotels op Kaapverdië

Zoek je een adults only hotel op Kaapverdië? Dat snap ik wel! Kaapverdië is het hele jaar door een fijne bestemming, maar wordt vooral in de winter veel geboekt. Dan is het namelijk nog steeds hartstikke warm. Én je kunt er veel luxe hotels boeken en dus ook adults only hotels. Ik heb vijf adults only tips voor je op een rij gezet. Het zijn alle vijf all inclusive hotels, waarvan 4 op het Kaapverdische Eiland Sal en één op Boa Vista.

4x adults only hotels Kaapverdië – op Sal

1. Robinson Cabo Verde(4,5*) in Santa Maria

Adults only Kaapverdie - ROBINSON Cabo Verde

Robinson Cabo Verde is een luxe adults only hotel op Kaapverdië van de Robinson hotelketen. Luxe, modern, all inclusive en goed eten: dat kun je hier zeker verwachten. Verwacht hier niet alleen patat (dat is er natuurlijk ook), maar ook veel gezonde keuzes. Het hotel ligt direct aan een mooi zandstrand en natuurlijk kun je ook zwemmen in één van de fijne zwembaden.

Robinson Cabo Verde kun je boeken bij TUI en De Vakantiediscounter.

2. Melia Llana Beach Resort & Spa***** in Santa Maria

Adults only hotel Kaapversie Sal - Melia LLana Beach Resort & Spa

Nog zo’n fijn all inclusive hotel op het Kaapverdische Eiland Sal: Melia Llana Beach Resort & Spa. Dit hotel is heel groots opgezet, met veel verschillende soorten kamers. Tip: boek een swim up kamer en plons zo vanaf je eigen terras het zwembad in! Je verblijft hier op basis van all inclusive en ook een shuttle service naar Santa Maria is inbegrepen.

Melia LLana Beach Resort & Spa kun je boeken bij TUI en De Vakantiediscounter.

3. TUI BLUE Cabo Verde***** in Santa Maria

Adults only Kaapverdie TUI Blue Cabo Verde - Swim up kamers

TUI BLUE Cabo Verde ligt naast Melia Llana Beach Resort & Spa (de vorige tip). Een aantal dingen, zoals het Italiaanse restaurant (1x per verblijf gratis) en de het wellnesscentrum deel je ook met dat hotel. En ook bij dit hotel kom je geen kinderen tegen. Anders had ik het natuurlijk ook niet in dit lijstje gezet :). Een heerlijk hotel, waar je ook swim up kamers kunt boeken!

TUI BLUE Cabo Verde kun je boeken bij TUI en De Vakantiediscounter.

4. RIU Cabo Verde(4,5*) in Santa Maria

Adults only hotel Kaapverdie - RIU Cabo Verde

Ook lekker luxe is het adults only hotel RIU Cabo Verde. Hier vind je een mix van modern en authentiek Afrikaans. Dat geeft het hotel een hele leuke sfeer. Het hotel ligt direct aan het strand en heeft meerdere zwembaden. Als RIU gast mag je ook gebruikmaken van een aantal faciliteiten van andere RIU-hotels op Santa Maria: bijvoorbeeld het waterpark van het naastgelegen RIU Funana (niet adults only) en het aquapark van RIU Palace Santa Maria. En bij RIU Funana vinden wekelijks gave feesten met dj’s plaats, waar je ook gratis naartoe kan en ook je drankjes all inclusive zijn!

RIU Cabo Verde kun je boeken bij TUI en De Vakantiediscounter

Adults only hotel Kaapverdië – op Boa Vista

5. RIU Karamboa***** in Praia de Salines

Adults Only Kaapverdie - RIU Karamboa

Ook op Boa Vista vind je een mooi adults only RIU hotel: RIU Karamboa. Met 24-uurs all inclusive, direct aan het strand en leuke feesten is dit echt een aanrader als je een adults only vakantie op Kaapverdië wilt boeken! Bovendien heeft dit hotel een waterpark en dat zie je niet vaak: een adults only hotel met waterpark. Er zijn hier dus geen kinderen, maar je kunt je zelf wel even kind voelen!

RIU Karamboa kun je boeken bij TUI en De Vakantiediscounter.

Meer tips voor adults only hotels in Kaapverdië

Heb jij een tip voor een adults only hotel op Kaapverdië dat echt in dit lijstje hoort? Stuur me dan een berichtje via Instagram of Facebook. Ik vind het altijd erg leuk om ervaringen te horen en tips te krijgen!

Check ook eens mijn tips voor all inclusive hotels op Kaapverdië, adults only hotels op Curaçao en Egypte.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *