5x de mooiste boutique hotels in Rotterdam

Zoek je een boutique hotel in Rotterdam? Ik heb 5 tips voor je op een rij gezet om de mooiste boutique hotels in Rotterdam te boeken. Stuk voor stuk kleinschalige hotels met een hele eigen uitstraling en unieke kamers. Van kleurrijk en hip tot boetiek-sjiek! Alle Rotterdamse boutique hotels in deze lijst liggen in het centrum en hebben minimaal een 8,0 beoordeling.

Overzicht tips boutique hotels Rotterdam

Naam boutique hotelOmschrijving
1. Room Mate Bruno****Kleurrijk en hip boutique hotel naast de foodhallen
2. Supernova Hotel****Hip boutique hotel vlakbij het centrum
3. Suitehotel Pincoffs****Klassiek boutique hotel vlakbij het centrum
4. Hotel Unplugged***Hip boutique hotel middenin het centrum
5. Le Marin Boutique hotel****Nieuw boutique hotel (maart 2021) vlakbij het centrum

5x de mooiste boutique hotels in Rotterdam

1. Roommate Bruno**** – Rotterdam

Boutique Hotel Rotterdam - Room Mate Bruno - Hotelkamer

Room Mate Bruno is een kleurrijk en hip boutique hotel in de Rotterdamse wijk Feijenoord, naast de bekende Rotterdamse Foodhallen. De hotelkamers van dit boutique hotel zijn ruim, kleurrijk en hip ingericht met fijne bedden. Het ontbijt is erg uitgebreid. De gemiddelde beoordeling is maar liefst een 8,7!

Room Mate Bruno kun je boeken bij Booking.com.

2. Supernova Hotel**** – Rotterdam

Supernova Hotel - Boutique Hotel Rotterdam

Supernova Hotel is een vrij nieuw boutique hotel in Rotterdam, dat in 2019 is geopend. De locatie is goed: op loopafstand van het centrum. Je kunt bij het hotel ook gratis fietsen lenen. Het hotel is stijlvol en hip ingericht, met veel oog voor detail. De gemiddelde beoordeling is een 8,9!

Supernova Hotel kun je boeken bij Booking.com.

3. Suitehotel Pincoffs**** – Rotterdam

Boutique Hotel - Suitehotel Pincoffs Rotterdam - Hotelkamer

Suitehotel Pincoffs is een wat klassieker boutique hotel in Rotterdam. Zo kun je hier suites boeken met een bad op pootjes, hoge plafonds en mooie houten balken. Het hotel ligt op een rustige, maar goede locatie op loopafstand van het centrum van Rotterdam. De gemiddelde beoordeling is maar liefst een 9,0.

Suitehotel Pincoffs kun je boeken bij Booking.com.

4. Hotel Unplugged*** – Rotterdam

Hotel Unplugged - Boutique hotel Rotterdam

Hip, hipper, hipst. Hotel Unplugged is een hip en vrolijk boutique hotel middenin het centrum van Rotterdam. Alles ligt op loopafstand: winkels, restaurants, bezienswaardigheden en de metro. De gemiddelde beoordeling is maar liefst een 8,4.

Hotel Unplugged kun je boeken bij Booking.com.

5. Le Marin Boutique Hotel**** – Rotterdam

Le Marin Boutique Hotel Rotterdam

Le Marin Boutique Hotel is het nieuwste boutique hotel in Rotterdam, geopend in maart 2021. Eigenlijk zijn het twee hotels: Le Marin Boutique Hotel en het kleine zusje Le Petit Marin Boutique Hotel, dat 300 meter verderop ligt. De kamers zijn warm, sfeervol en luxe ingericht en de locatie is top: vlakbij het centrum. De gemiddelde beoordeling is maar liefst een 8,2.

Le Marin Boutique Hotel kun je boeken bij Booking.com.
Le Petit Marin Boutique Hotel kun je ook boeken bij Booking.com.

Meer tips voor een boutique hotel in Rotterdam

Wil je nóg meer tips voor fijne sfeervolle hotels in Rotterdam? Check dan eens The Slaak Rotterdam***** en The James Rotterdam***

Heb jij een tip voor een boutique hotel in Rotterdam die eigenlijk écht niet mag ontbreken in dit overzicht? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Check ook mijn tips voor de mooiste Boutique hotels in Haarlem.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: