6x Glamping in Luxemburg – slapen in een safaritent

Zoek je een glamping in Luxemburg? Ik heb 6 glampings in Luxemburg voor je op een rij gezet, waar je kunt slapen in een luxe safaritent! Deze glampings met safaritenten liggen verspreid door Luxemburg. Onder andere in de Luxemburgse Ardennen en in de regio ‘Klein-Zwitserland’. Luxemburg is een ideale bestemming voor een glampingvakantie met kleine kinderen, omdat het niet zo ver rijden is.

6x glamping in een safaritent in Luxemburg

1. Camping Birkelt***** in Larochette

Camping Birkelt - Glamping in Luxemburg - Safaritent

In het Luxemburgse Mullerthal (regio Klein-Zwitserland) ligt Camping Birkelt. Dit is een luxe 5-sterren familiecamping met een verwarmd zwembad dat overdekt kan worden én nog een nieuw buitenzwembad. Op de camping kun je veel sportieve activiteiten ondernemen. Ook in de omgeving is er genoeg te beleven in de natuur. Je kunt hier verblijven in verschillende typen safaritenten voor 4 tot 7 personen met een eigen badkamer.

De safaritenten bij Camping Birkelt kun je boeken bij:
Suncamp
Allcamps

2. Camping Ettelbrück in Ettelbrück

Camping Ettelbruck - glamping in Luxemburg - safaritent

Camping Ettelbrück is een kleinschalige camping in de Luxemburgse Ardennen, op loopafstand van het plaatsje Ettelbrück. De camping is erg geschikt voor natuurliefhebbers, het is geen camping met uitbundige animatie. Erg leuk is de gemeenschappelijke groenten- en kruiden pluktuin. Je kunt hier slapen in één van de zeventien safaritenten met boxspringbedden. Deze safaritententen hebben geen eigen sanitair.

De safaritenten op camping Ettelbrück kun je boeken bij:
ANWB Camping
Eurocampings

3. Camping Val d’Or**** in Enscherange

Camping Val d'Or - Glamping Luxemburg - Safaritent

Middenin de Luxemburgse Ardennen ligt Camping Val d’Or, op ongeveer 10km van de stad Clervaux. De camping ligt ligt middenin het groen, aan een riviertje. Er zijn niet veel faciliteiten, maar kinderen zullen zich vast vermaken in het riviertje, of in de speeltuin. Je kunt hier 6-persoons safaritenten boeken, zonder eigen sanitair.

De safaritenten op Camping Val D’or kun je boeken bij:
ANWB Camping

4. Camping Fuussekaul***** in Heiderscheid

Camping Fuusekaul - Glamping Luxemburg - Safaritent

Camping Fuussekaul is een kindvriendelijke camping in de Luxemburgse Ardennen. Kinderen vermaken zich hier in het buitenbad met apart kinderbad met speeltoestellen,  kunnen meedoen aan de minidisco en kampvuurtje stoken. Bij minder mooi weer kunnen de kinderen zich uitleven in de indoor speeltuin. De safaritenten zijn comfortabel ingericht en geschikt voor maximaal 4 personen. Ze hebben geen eigen sanitair.

De safaritenten op Camping Fuusekaul kun je boeken bij:
– Vacanceselect

5. Camping Kaul in Wiltz

Camping Kaul - Glamping in Luxemburg - Glampingtent

Camping Kaul ligt in de Luxemburgse Ardennen, op loopafstand van het dorpje Wiltz. De camping heeft een mooi verwarmd buitenzwembad met glijbaan, peuterbad en ligweide. Bij minder mooi weer kunnen de kinderen zich uitleven in de overdekte speelzaal. Je kunt hier luxe safaritenten boeken voor maximaal 6 personen met een eigen badkamer.

De safaritenten op Camping Kaul kun je boeken bij:
– Booking.com

6. Camping Vakantiepark Walsdorf**** in Walsdorf

Camping Vakantiepark Walsdorf - Glamping Luxemburg - Lodgetent

Camping Vakantiepark Walsdorf is een gezellige familiecamping met een zwembad, sportvelden en leuke speelplaatsen. De camping heeft een Christelijk karakter, zo is zondag een rustdag. Je kunt hier luxe safaritenten (lodgetenten) boeken, zowel met als zonder eigen sanitair.

De glampingtenten op Camping Vakantiepark Walsdorf kun je boeken bij:
Eurocampings

Heb jij een tip voor een mooie glamping met safaritenten in Luxemburg?

Heb jij ook een tip voor een glamping in Luxemburg met safaritenten, die eigenlijk niet mag ontbreken in dit lijstje met tips?  Reageer hieronder, stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Tip: check ook mijn overzicht met de mooiste glampings in de Belgische Ardennen, mooiste glampings in Oostenrijk en de leukste glampings in Duitsland.

Ook interessant voor jou:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *