4x hotels met privé zwembad op Gran Canaria

Zoek je een hotel met hotelkamers met privé zwembad op Gran Canaria? Ik ging op jacht en heb 4 hotels met hotelkamers met privé zwembad voor je gevonden op dit Canarische Eiland! En dan ook écht met een privé zwembad en niet met een gedeeld zwembad. Een zwembad, helemaal voor jouzelf dus!

Kort overzicht van hotelkamers met privé zwembad op Gran Canaria

Naam hotelBijzonderheden
1. Abora Catarina by Lopesan**** in Playa del InglesAll inclusive hotel met hotelkamers met privé zwembad
2. RIU Palace Oasis***** in MaspalomasLuxe all inclusive hotel met hotelkamers met privé zwembad
3. RIU Gran Canaria**** in MelonerasAll inclusive hotel met adults only suites met privé zwembad
4. Lopesan Baobab Resort***** in MelonerasLuxe en uitgebreid hotel met luxe kamers met privé zwembad

Hotels op Gran Canaria met privé zwembad

1. Abora Catarina by Lopesan**** in Playa del Ingles

Hotel met prive zwembad op Gran Canaria - Abora Catarina by Lopesan

Abora Catarina by Lopesan is een hip all inclusive hotel op Gran Canaria met hotelkamers met privé zwembad. Deze kamers zijn extra geschikt voor families: want ze zijn geschikt voor 4 personen. Ook is het zwembad niet zo diep en is er speelgoed op de kamer. Echt een aanrader dus als je een kindvriendelijk hotel op Gran Canaria met hotelkamers met privézwembad zoekt!

De hotelkamers met privé zwembad bij Abora Catarina by Lopesan kun je boeken bij Corendon.

2. RIU Palace Oasis***** in Maspalomas

Gran Canaria hotel met prive zwembad - RIU palace Oasis - kamer met prive zwembad

RIU Palacae Oasis is echt een Oasis: het ligt in een megagrote palmentuin. Verder is de locatie ook top: aan het strand en vlakbij winkels en restaurants. Alhoewel dat eigenlijk niet nodig is, want op dit resort kun je genoeg doen. En natuurlijk kun je hier ook hotelkamers met privé zwembad boeken, anders stond het hotel niet in deze lijst! Deze kamers met eigen zwembad kun je alleen boeken als volwassene en zijn niet geschikt voor kinderen. Verblijf is op basis van logies & ontbijt of halfpension.

De hotelkamers met privé zwembad bij RIU Palace Oasis kun je boeken bij TUI.

3. RIU Gran Canaria**** in Meloneras

Hotel op Gran Canaria met prive zwembad - RIU Gran Canaria - zwembad

Nog zo’n fijn RIU hotel op Gran Canaria met hotelkamers met privé zwembad: RIU Gran Canaria in Meloneras. Hier kun je alleen verblijven op basis van all inclusive. De suites met privé zwembad kun je ook hier alleen als volwassenen boeken. Even uitgezwommen in je eigen zwembad? Duik in één van de grote zwembaden of in de zee. het RIU Gran Canaria ligt namelijk direct aan zee!

De hotelkamers met privé zwembad bij RIU Gran Canaria kun je boeken bij TUI.

4. Lopesan Baobab Resort***** in Meloneras

Deluxe kamer Unique met prive zwembad - hotel met prive zwembad op Gran Canaria - Lopesan Baobab Resort

Het Lopesan Baobab Resort is een fantastisch luxe en groots opgezet hotel. Je waant je hier helemaal in Afrikaanse sferen! Het hotel ligt in het centrum van Meloneras, vlakbij de boulevard. In het hotel heb je van alles: meerdere zwembaden, restaurants, winkels, een dokter en nog veel meer. Echt een groot resort dus! En ze hebben hier ook deluxe ‘UNIQUE’ hotelkamers met privé zwembad. ‘UNIQUE’ betekent onder andere extra service zoals badhanddoeken, extra hapjes en drankjes en meer. Qua verzorging kun je kiezen uit logies & ontbijt, halfpension, halfpension plus (Ook eten bij andere Lopesan Hotels ) en volpension.

De hotelkamers ‘UNIQUE met privé zwembad’ bij Lopesan Baobab Resort kun je boeken bij Corendon. Let op: het hotel kun je ook boeken bij o.a. Sunweb, maar daar kun je geen kamers met privé zwembad boeken.

Meer hotels met privé zwembad op Gran Canaria

Heb jij een tip voor een hotel op Gran Canaria waar je kunt verblijven in een hotelkamer met privé zwembad? Stuur me dan een mailtje via lieke@reisjager.nl. Een berichtje via Instagram of Facebook kan natuurlijk ook.

Tip: check ook eens mijn tips voor de mooiste hotels in Griekenland met privézwembad, hotels met swim up kamers op Mallorca en de mooiste luxe hotels op Gran Canaria.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *