De mooiste swim up kamers op Ibiza – 4 tips

Zoek je een hotel met swim up kamers op Ibiza? Een hotelkamer met terras waarvandaan je zo in het gedeelde zwembad duikt? Check dan mijn 4 tips voor de beste opties voor hotels met swim up kamers op Ibiza! Van groot feesthotel met swim up kamers tot kleinschalige boutique hotel met swim up kamers.

4 tips voor de mooiste hotels op Ibiza met swim up kamers

1. TUI BLUE Tarida Beach***** in Cala Tarida

TUI BLUE Tarida Beach - hotel met swim up kamer Ibiza

Het TUI BLUE Tarida Beach (voorheen TUI Sensatori Resort) is een luxe vijf-sterren hotel aan het strand in Cala Tarida. Er is hier genoeg te doen voor kinderen, zoals een leuk waterspuitpark en een speeltuin. Ga je zonder kinderen? Er is ook een rustig adults only gedeelte. De swim up kamers zijn luxe en sfeervol ingericht en je plonst zo vanaf je terras het zwembad in. Je verblijft hier op basis van all inlcusive.

De swim up kamers bij TUI BLUE Tarida Beach kun je boeken bij TUI.
Kies voor de swim up kamer als kamertype: 2-persoonskamer, Swim UP, 2-4 pers.

2. Nativo Hotel Ibiza**** in Santa Eulalia

Nativo Hotel Ibiza - Hotel met Swim up kamers op Ibiza

Het Nativo hotel is een splinternieuw hotel op Ibiza met swim up kamers. Het hotel en de hotelkamers zijn sfeervol ingericht in een luxe boutiquestijl. Je kunt hier luxe swim up kamers boeken, maar ook kiezen voor kamers met zeezicht en een grote whirlpool op het balkon!  Het verblijf is op basis van logies & ontbijt.

De Swim up kamers bij Nativo Hotel kun je boeken bij De Vakantiediscounter.
Kies voor de swim up kamers als kamertype: Suite- Swim UP

3. Ushuaïa Ibiza Beach Hotel***** in Playa d’en Bossa

Swim up kamer Ushaia Ibiza Beach Hotel

Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is een hip hotel en de perfecte optie als je van feesten houdt! Bij het zwembad zijn regelmatig party’s met bekende DJ’s, lichtshows en danseressen. Het hotel ligt aan het strand in Playa d’en Bossa en alleen volwassenen zijn welkom (adults only). De swim up kamers zijn hip ingericht met een lekker terras met ligbedden. Je verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

De swim up kamers bij Ushuaïa Ibiza Beach Hotel kun je boeken bij De Vakantiediscounter.
Kies voor de swim up kamers als kamertype:  Deluxe Superior Room Club (SwimUpTerras)

4.Cala San Miguel The Club by Barcelo Siau Ibiza***** in Port de San Miguel

Club Cala San Miguel The Club by Barcelo - voorheen Siau Ibiza - Hotel met swim up kamers Ibiza

Cala San Miguel The Club by Barcelo (heette eerst: Siau Ibiza) is een nieuw hotel op rustige plek op Ibiza, weg van de drukte en massa. Vlakbij dit boutique hotel ligt een mooi strand, maar je kunt ook zwemmen in het fijne zwembad. En voor extra zwemplezier kun je hier natuurlijk ook swim up kamers boeken. Je verblijft hier op basis van halfpension of ultra all inlcusive

De Swim up kamers van Siau Ibiza kun je boeken bij Sunweb.
Kies voor de swim up kamers als kamertype: 2-persoonskamers club swim-up.

Heb jij een tip voor een hotel met swim up kamers op Ibiza?

Heb jij ook een tip voor een hotel met swim up kamers op Ibiza, die eigenlijk echt niet mag ontbreken in dit overzicht? Reageer hieronder, stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Tip: check ook mijn overzicht met de mooie boutique hotels op Ibiza en tips voor hotels met swim-up kamers in Griekenland.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *