Nieuwe hotels op Mallorca

Zoek je een nieuw hotel op Mallorca? Check mijn 6 tips voor splinternieuw hotels op Mallorca! Deze nieuwe hotels zijn geopend in 2023 en 2022, dus écht nieuw. Ze zijn alle zeslekker luxe en hebben vier of vijf sterren. Ze liggen verspreid over het eiland en zijn heel geschikt voor een fijne zonvakantie. Je kunt deze nieuw hotels boeken als pakketreis of los via bijvoorbeeld Booking.com.

Overzicht nieuwe hotels op Mallorca:

Naam nieuw hotel op MallorcaGeopend
1. Ikos Porto Preto***** in Porto PetroJuni 2023
2. Hilton Mallorca Galatzo**** in PagueraJuli 2022
3. Kimpton Aysla Mallorca***** in Santa PonçaJuli 2022
4. Hotel El Vicenc de la Mar***** in Cala Sant VicencJuni 2022
5. Iberostar Cala Domingos**** in Calas de MallorcaApril 2022
6. Pure Salt Port de Soller**** in Port de SóllerApril 2022

Nieuw hotel op Mallorca – 2023

1. Ikos Porto Petro***** in Port Petro – Mallorca

Nieuw hotel Mallorca 2023 - Ikos Porto Preto

Het Ikos Porto is een splinternieuw hotel op Mallorca. Dit luxe 5-sterren hotel ligt op een prachtige plek aan een mooie baai met een mooi wit strand. Je verblijft hier op basis van ultra all inclusive en kunt kiezen uit meerdere restaurants, ook à-la-carte. Slapen doe je in een luxe hotelkamer en als je met je gezin gaat kun je heel ideaal een familiekamer met tussendeur boeken.

Ikos Porto Petro kun je boeken bij TUI, Sunweb en Prijsvrij (pakketreis) en Booking.com (alleen hotel)

Nieuwe hotels op Mallorca – 2022

2. Hilton Mallorca Galatzo**** in Paguera – Mallorca

Nieuw hotel op Mallorca 2022 - Hilton Mallorca Galatzo

Hilton Mallorca Galatzo is een heel mooi nieuw hotel op Mallorca, geopend in de zomer van 2022. Dit hotel ligt op loopafstand van het strand en gezellige restaurants en cafés. Bij het hotel zelf kun je ontspannen bij de twee zwembaden met fijne ligbedjes. Je kunt hier verblijven op basis van logies en ontbijt of halfpension. Als je halfpension boekt, geniet je van themabuffetten en showcooking.

Hilton Mallorca Galatzo kun je boeken bij De Vakantiediscounter, Prijsvrij (pakketreis) en Booking.com (alleen hotel).

3. Kimpton Aysla Mallorca***** in Santa Ponça – Mallorca

Nieuw hotel Mallorca 2022 - Kimpton Aysla Mallorca - an IGH Hotel

Kimpton Aysla Mallorca is een fantastisch nieuw hotel in het zuidwesten van Mallorca. Dit nieuwe hotel is geopend in juli 2022. Je geniet hier van een buitenzwembad, een binnenzwembad en mooie shows in de avond. De hotelkamers zijn lekker ruim en heel sfeervol ingericht. Je ziet hier dat er echt aan de details is gedacht. Je kunt hier verblijven op basis van logies & ontbijt of op basis van halfpension, dan is het diner ook inbegrepen.

Kimpton Aysla Mallorca kun je boeken bij Booking.com (alleen hotel).

4. Hotel El Vicenc de la Mar***** in Cala Sant Vicenc – Mallorca

Nieuw hotel Mallorca 2022 - Hotel El Vicenc de la mar

Hotel El Vicenc de la Mar is een nieuw hotel op Mallorca, geopend in juni 2022. Ook helemaal nieuw dus. Het hotel ligt aan het strand en in de directe omgeving zijn nog meer strandjes te vinden. Leuk voor de afwisseling! Het hele hotel is sfeervol ingericht in een mooie boutique stijl. Ook de kamers lekker luxe met fijne bedden. Je kunt zelfs swim up kamers boeken en kamers met een privézwembad.

Hotel El Vicenc de la Mar kun je boeken bij De Vakantiediscounter (pakketreis) en Booking.com (alleen hotel).

5. Iberostar Cala Domingos**** in Calas de Mallorca – Mallorca

Nieuw hotel Mallorca 2022 - Iberostar Cala Domingos

Iberostar Cala Domingos is compleet gerenoveerd en opnieuw geopend in april 2022 onder de vlag van Iberostar. Dit hotel is ook een goede optie als je een kindvriendelijk nieuw hotel op Mallorca zoekt. Je kunt hier namelijk ook familiekamers boeken en er zijn kinderclubs en een kinderzwembad. Ideaal is ook de ligging direct aan het strand. Je verblijft hier op basis van halfpension of all inclusive.

Iberostar Cala Domingos kun je boeken bij Sunweb, Prijsvrij en De Vakantiediscounter (pakketreizen) en bij Booking.com (alleen hotel).

6. Pure Salt Port de Soller**** in Port de Sóller – Mallorca

Pure Salt Port de Soller - nieuw hotel op Mallorca

Pure Salt Port de Soller is een nieuw adults only hotel in Port de Soller, in het noordwesten van Mallorca. Dit hotel op een rustige plek is een fijne uitvalsbasis voor uitstapjes op het eiland. Ook op loopafstand van het hotel is er genoeg te doen: geniet van het strand en van de gezellige restaurants, cafés en winkels. In Port de Soller vind je geen ruig uitgaansleven, maar kom je vooral voor de rust en de mooie omgeving.

Pure Salt Port de Soller kun je boeken bij De Vakantiediscounter (pakketreis) en Booking.com (alleen hotel).

Andere nieuwe hotels op Mallorca

Wil je overnachten in een nieuw hotel op Mallorca, maar is het ook prima als het hotel in 2021 of 2020 geopend is? Check dan eens:


Tip: check ook mijn tips voor nieuwe hotels op Ibiza, de fijnste boutique hotels op Mallorca en de mooiste adults only hotels op Mallorca.

Wil je je vlucht en hotel apart boeken? O.a. Transavia en TUI vliegen vanuit Nederland naar Mallorca. Het is de moeite waard om de prijzen te vergelijken!

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: