Home // Vakantietips // Zonvakantie // Spanje // Nieuwe hotels Spanje // Nieuwe hotels op de Canarische Eilanden

Nieuwe hotels op de Canarische Eilanden

Zoek je een nieuw hotel op de Canarische Eilanden? Ik heb 6 nieuwe hotels voor je op een rij gezet, allemaal geopend in 2022 of eind 2021. Deze nieuwe hotels liggen op Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife. Ze zijn ideaal gelegen voor een zonvakantie op de Canarische Eilanden, want ze liggen alle zes vlakbij zee. Al deze nieuwe hotels zijn te boeken als pakketreis bij Nederlandse reisorganisaties.

Nieuw hotel LanzNieuw hotel Lanzarote - Radisson Blu Resort Lanzarote 2022arote - Radisson Blue Resort Lanzarote 2022

Radisson Blu Resort Lanzarote is een luxe nieuw resort op Lanzarote, dat haar deuren opent in november 2022. Het hotel ligt op een fijne plek, vlakbij het strand. Voor nog meer waterpret kun je terecht in één van de zwembaden. Het hotel heeft ook een fijn wellnesscentrum. Verblijf is op basis van logies en ontbijt of halfpension. Een hele goede optie als je een splinternieuw hotel op de Canarische eilanden zoekt!

Radisson Blu Resort Lanzarote kun je boeken bij Sunweb.

Mynd Yaiza - Nieuw hotel op Lanzarote - Canarische Eilanden 2022

Mynd Yaiza is een heerlijk nieuw hotel op Lanzarote, dat helemaal is ingericht in boutique-sfeer. Het is een erg sfeervol hotel met warme tinten, veel hout en een luxe uitstraling. Het hotel is geopend in juni 2022, dus ook nog echt splinternieuw. Dit nieuwe hotel is ook ideaal je met kinderen verblijft, je kunt hier namelijk ook familiekamers boeken. Verblijf is op basis van logies en ontbijt of halfpension. Net wat voor jou het fijnst is!

Mynd Yaiza kun je boeken bij Sunweb.

Nieuw hotel Lanzarote 2022 - Royal Marina Suites

Royal Marina Suites is een luxe nieuw boutique hotel op Lanzarote. Dit kleinschalige hotel heeft haar deuren geopend in februari 2022. Alleen volwassenen zijn hier welkom: het is een adults only hotel. Het hotel ligt op een fijne plek, op loopafstand van gezellige restaurants en winkels. Je overnacht hier op basis van logies & ontbijt.

Royal Marina Suites Boutique Hotel kun je boeken bij Eliza was here (inclusief autohuur) en bij De Vakantiediscounter.

Bungalows Tenesoya - Nieuw hotel op Gran Canaria - Canarische Eilanden

Bungalows Tenesoya is een nieuwe accommodatie op Gran Canaria. Dit complex is helemaal gerenoveerd en opnieuw geopend in 2022. Van een splinternieuw zwembad tot volledig gerenoveerde kamers: alles is hier nieuw. Het hoort dan ook zeker in dit lijstje van nieuwe hotels op de Canarische eilanden thuis! Qua locatie is dit ook een ideaal hotel: het ligt namelijk middenin het gezellige centrum van Playa del Inglés. Dit is één van de belangrijkste badplaatsen in het Zuiden van Gran Canaria.

Bungalos Tenesoya kun je boeken bij Sunweb.

Nieuw hotel op Tenerife - Mynd Adeje

Mynd Adeje is een sfeervol nieuw hotel op Tenerife. Dit hippe hotel is geopend in december 2021, nog helemaal nieuw dus. Je verblijf hier op basis van logies en ontbijt of halfpension. Als je inclusief halfpension boekt, krijgt je een krediet dat je kunt gebruiken voor à la carte lunch of diner, maar ook voor drankjes. Je krediet blijft geldig tijdens je hele vakantie, ook als je een een dagje niet in het hotel eet.

Mynd Adeje kun je boeken bij TUI, Sunweb en De Vakantiediscounter.

Nieuw hotel Tenerife - Atlas Tenerife Residence Resort

In september 2021 opende het nieuwe Atlas Tenerife Residence Resort haar deuren. Het hotel is bijzonder opgezet met verschillende zwembaden. Je verblijft hier in ruime suites van 100m². Er zijn ook suites met vier slaapkamers: ideaal als je met kinderen op vakantie gaat. Het complex ligt vlakbij een winkelcentrum, waar je ook restaurants kunt vinden. Verblijf is op basis van logies.

Atlas Tenerife Residence Resort kun je boeken bij De Vakantiediscounter.

Andere nieuwe hotels op de Canarische Eilanden

In augustus 2020 is er een hotel op Gran Canaria geopend dat ook zeker de moeite waard is: Kumara Serenoa by Lopesan.

Tip: check ook mijn tips voor de mooiste adults only hotels op de Canarische eilanden en tips voor nieuwe hotels op Mallorca, nieuwe hotels op Ibiza en nieuwe hotels in Spanje (vasteland).

Meer vakantietips: