Nieuwe hotels op Bonaire

Zoek je een nieuw hotel op Bonaire? Ik heb 3 splinternieuwe hotels op Bonaire voor je op een rij gezet! Deze nieuwe resorts zijn geopend eind 2019, in 2020 of in 2021.  Deze nieuwe hotels zijn van alle gemakken voorzien en perfect als je zeker wilt zijn van een fijne, moderne hotelkamer en goede faciliteiten.

Nieuw hotel Bonaire - Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

Het Chogogo Dive & Beach Resort op Bonaire is begin 2021 geopend! Misschien kun je het populaire Chogogo Resort op Curaçao wel: dit nieuwe hotel op Bonaire is van dezelfde eigenaren. Het nieuwe Chogogo Dive & Beach Resort heeft ligt aan een heel mooi wit zandstrand, heeft een zwembad, meerdere restaurants, bars en een unieke ‘lazy river’.

Het nieuwe Chogogo Dive & Beach Resort kun je boeken bij TUI.

NIeuw hotel Bonaire - Beach & Dive Resort Grand Windsock Bonaire

Het Beach & Dive Grand Windsock Bonaire is geopend in de zomer van 2020: splinternieuw dus! Je kunt hier verblijven in luxe appartementen en villa’s er zijn zelfs villa’s met eigen zwembad. De locatie is top: je steekt de weg over en je kunt een drankje doen bij de beachclub of prachtig snorkelen. Dit nieuwe resort is dan ook heel geschikt voor duik- en snorkelliefhebbers en heeft een eigen duikschool.

Het nieuwe Beach & Dive Resort Grand Windsock Bonaire kun je boeken bij TUI.

Nieuw hotel Bonaire - Ocean Breeze Bonaire

Het nieuwe hotel Ocean Breeze hotel ligt aan een prachtige helderblauwe lagune en haven, op 2 km van Kralendijk. Dit nieuwe hotel is in 2019 geopend en heeft een zwembad, ontbijtrestaurant en een bar. Je kunt hier ook kamers en appartementen boeken met uitzicht op de lagune.

Het nieuwe Ocean Breeze hotel kun je boeken bij TUI.

Andere nieuwe hotels op Bonaire

Zoek je een nieuw hotel op Bonaire, maar hoeft het niet splinternieuw te zijn? Het Courtyard bij Marriot Bonaire Dive Resort is in 2017 geopend (boekbaar bij Corendon), het Delfins Resort Bonaire in 2018 (boekbaar bij Corendon) en ‘Resort Bonaire’ eind 2018 (boekbaar bij TUI).

Tip: check ook mijn tips voor nieuwe hotels op Curaçao.

Ook interessant voor jou:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.