5x tips voor hotels met privé zwembad in Turkije

Zoek je een resort of hotel in Turkije met een privé zwembad? Check mijn vijf tips voor de mooiste hotels in Turkije waarbij je eigen privé zwembad hebt! En dan écht met een privé zwembad, dus niet met een gedeeld gezamenlijk zwembad (geen swim up).

Heel goedkoop zijn deze hotels met privé zwembad niet, wel superdeluxe. Je verblijft bij de hotels in dit overzicht op basis van all inclusive, dus het is echt op en top genieten..

5x tips voor all inclusive hotels in Turkije met een privé zwembad

1. Rixos Premium Gocek***** in Göcek – Turkije

Rixos Premium Gocek - Hotel met prive zwembad Turkije all inclusive

Rixos Premium Gocek is een heel luxe all inclusive hotel in Turkije met privé zwembaden. Je kunt hier namelijk villa’s voor 2 tot 5 personen boeken met een eigen privé zwembad! Je hebt de keuze uit privé villa’s met tuinzicht of privé villa’s met zeezicht, waarbij je vanuit het zwembad zeezicht hebt. Wauw! Het hotel heeft meerdere restaurants en bars, zwembaden en een privéstrand.

De villa’s met privé zwembad bij Rixos Premium Gocek kun je boeken bij TUI.

2. Lujo Bodrum***** in Guvercinlik – Turkije

Lujo Bodrum Hotel met prive zwembad Turkije - Villa Citrus

Lujo Bodrum is een nieuw en superdeluxe all inclusive hotel in Bodrum. Dit hotel is (vanwege de prijs) vooral geschikt als je een écht bijzondere reis gaat maken, zoals een huwelijksreis. Het hotel is geen standaard all inclusive hotel. Je kunt namelijk alles ook à la carte bestellen. Boek ‘Villa Citrus’ als je graag een privé zwembad wilt. Deze superdeluxe villa’s zijn maar liefst 250m2 groot, geschikt voor 6 presonen en hebben een fantastisch privézwembad.

Villa Citrus bij Lujo Bodrum kun je boeken bij TUI.

3. Be Premium Bodrum***** in Torba – Turkije

Be Premium Bodrum Hotel met prive zwembad Turkije - Suites en villa's

Bij Be Premium Bodrum kun je heerlijke suites en villa’s met privézwembad boeken. Bij de suites met privézwembad verblijf je op basis van all inclusive. Is logies & ontbijt voor jou ook prima? Boek dan een villa met privézwembad (om de villa’s te zien moet je als verzorging ‘logies en ontbijt’ selecteren). Be Premium Bodrum ligt aan een privéstrand en heeft ook fijne zwembad met glijbanen. Ook een leuke optie dus als je een kindvriendelijk hotel met privézwembad zoekt!

De villa’s en suites met privézwembad bij Be Premium Bodrum kun je boeken bij De Vakantiediscounter.

4. IC Hotels Residence***** in Lara – Turkije

IC Hotels Residence hotel met privezwembad Turkije - Villa's met privezwembad

Bij IC Hotels Residence in Lara kun je driekamervilla’s (met twee slaapkamers) met een terras met privézwembad boeken. Het hotel is kleinschalig, met in totaal 44 villa’s. Geniet van het zwembad, van het privéstrand, de restaurants en bars. Als gast van IC Hotels Residence mag je gratis gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen IC Hotels Green Palace. Een groot en luxe  hotel met een fantastisch waterpark met grote en kleine glijbanen, een waterspeeltuin en nog veel meer. Vanaf het vliegveld van Antalya ben je trouwens zo in Lara, dus de transfertijd is kort. Ideaal!

De villa’s met privézwembad bij IC Hotels Residence kun je boeken bij De Vakantiediscounter.

5. Bayou Villas***** in Lara – Turkije

Bayou Villa's - hotel met prive zwembad Turkije

Als je een superdeluxe verblijf met privé zwembad in Turkije zoekt, dan is Bayou Villas een goede tip. Het is trouwens niet goedkoop, meer iets voor een huwelijksreis of als je een groot vakantiebudget heb. Hier slaap je in luxe villa’s met privé zwembad. En de wat grotere villa’s hebben daarnaast zelfs nog een bubbelbad, een sauna en een privé fitness ruimte. De villa’s hebben ook een keuken, maar die hoef je echt niet te gebruiken. Je verblijft namelijk op basis van all inclusive, waarbij je eet in à-la-carte restaurants.

Bayou Villas kun je boeken bij TUI, Corendon en De Vakantiediscounter.

Meer tips voor een hotel met privé zwembad

Heb jij een tip voor een hotel in Turkije met privézwembad die eigenlijk echt in dit lijstje hoort?  Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Check ook mijn tips voor hotels met swim up kamers in Turkije en hotels met privézwembad in Griekenland.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: