5x de mooiste natuurhuisjes met een hot tub

Zoek je een natuurhuisje met een hottub? Check mijn 5 tips voor de mooiste natuurhuisjes met een hottub. Deze 5 houten natuurhuisjes liggen verspreid door heel Nederland, van Noord-Brabant tot Groningen en hebben goede beoordelingen. Ultiem ontspannen in je houtgestookte hottub in een huisje in de natuur!

De mooiste natuurhuisjes met een hottub

1. Natuurhuisje met hottub in Norg – Drenthe

Natuurhuisje met hottub in Norg - Drenthe

Middenin de bossen van het Drentse Norg ligt een prachtig natuurhuisje met een hottub en sauna. Je kunt in dit natuurhuisje ook heerlijk tot rust komen in de hangmat, of in de bostuin van ruim 750m2. Een heerlijke plek als je een luxe natuurhuisje met hottub voor 2 personen zoekt.

Dit natuurhuisje in Norg kun je boeken bij Natuurhuisje.

2. Natuurhuisje met hottub in Tonden – Gelderland

Natuurhuisje met hottub in Tonden - Gelderland

Ben je met een iets groter gezelschap?  In het Gelderse Tonden ligt een prachtig 10-persoonsnatuurhuisje met hottub. Je slaapt hier in luxe Aupingbedden of in een bijzondere bedsteekamer. Het huisje is van alle gemakken voorzien, zo zijn er bijvoorbeeld een vaatwasser en een espressomachine. Maar er is geen televisie: dit huisje is echt bedoeld om te genieten van de natuur.

Dit natuurhuisje in Tonden kun je boeken bij Natuurhuisje.

3. Natuurhuisje met hottub in Zuurdijk – Groningen

Natuurhuisje met hottub in Zuurdijk - Groningen

Helemaal in het Noorden, in Groningen, ligt een heel fijn houten natuurhuisje met hottub. Dit duurzame natuurhuisje is geschikt voor 2 à 3 personen en heeft een 2-persoons hottub. Ook is er een buitendouche. Let op: de hottub is te gebruiken tegen een kleine meerprijs, dit kun je ter plekke regelen.

Dit natuurhuisje in Zuurdijk kun je boeken bij Natuurhuisje.

4. Natuurhuisje met hottub in Bennekom – Gelderland

Natuurhuisje met hottub in Bennekom - Gelderland

Ook op de Veluwe kun je een natuurhuisje met hottub boeken. Dit ruime natuurhuisje is geschikt voor 6 personen n ligt op een perceel van 1700m2, middenin het bos. Het natuurhuisje heeft naast een hottub ook een sauna. Kinderen zullen zich goed vermaken. op de trampoline.

Dit natuurhuisje in Bennekom kun je boeken bij Natuurhuisje.

5. Natuurhuisje met hottub in Loosbroek – Noord-Brabant

Natuurhuisje met hottub in Loosbroek - Brabant

In Noord-Brabant ligt een authentiek houten natuurhuisje met hottub, sauna én buitendouche. Dat is toch ultiem genieten? Dit natuurhuisje in lodgestijl ligt in een 7000m2 groot eigen bos tussen natuurgebied de Maashorst en de Heeswijkse bossen. Je kunt het huisje met 4 personen boeken.

Dit natuurhuisje in Loosbroek kun je boeken bij Natuurhuisje.

Heb jij een tip voor een natuurhuisje met hottub?

Heb jij een tip voor natuurhuisje met hottub die eigenlijk écht niet mag ontbreken in dit overzicht? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Tip: check ook mijn overzicht voor de mooiste natuurhuisjes met bubbelbad en natuurhuisjes met sauna.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: