Home // Vakantietips // Vakantiepark // Vakantiepark Nederland // Luxe vakantiehuis Nederland // 8x De leukste wellness huisjes in Nederland

8x De leukste wellness huisjes in Nederland

Zoek je een wellness huisje in Nederland? Ik heb 8 tips voor je om een wellness huisje in Nederland te boeken! De 8 wellness huisjes in dit overzicht hebben in elk geval een sauna én een whirlpool, hottub of zelfs een privézwembad. Perfect om even tot rust te komen en ultiem te relaxen. 

Wellness huisje de Tortelduif bij Onthaasten in de Achterhoek

Ik ben natuurlijk een beetje bevooroordeeld, omdat ik zelf in de Achterhoek woon, maar in de Achterhoek kun je écht goed tot rust komen! Bij Onthaasten In de Achterhoek kun je dan ook heerlijke wellness huisjes huren voor 2 tot 6 personen. Alle wellness huisjes hebben een sauna, sunshower en whirlpool of hottub. Je hebt ook voldoende privacy hier, perfect om echt te relaxen van je eigen vakantiehuis met wellness!

De wellness huisjes van Onthaasten in de Achterhoek boek je op de website van Onthaasten in de Achterhoek.

Wellness huisje Wellnessappartement 't Wechtertje in Wijhe

Wauw! De wellnessruimte van wellnessappartement ’t Wechtertje is echt heel erg mooi. Je kunt hier relaxen in je eigen whirlpool, finse sauna en infraroodsauna. Op het fijne privéterras heb je volop privacy en kijk je uit over de mooie omgeving. Perfect als je een uitgebreide privé wellness met overnachting voor 2 tot 4 personen wilt boeken.

Wellnessappartement ‘t Wechtertje boek je op de website van Wellness ‘t Wechtertje.

Wellness villa met privé-zwembad op Villapark de Koog op Texel

Villapark de Koog is een splinternieuw villapark op Texel. Alle villa’s hebben een sauna, maar voor de echte wellnessbeleving boek je de villa met privé-zwembad. Je hebt dan niet alleen een sauna en een stoomcabine, maar dus ook heerlijk binnenzwembad. Hoe gaaf is dat! Je kunt hier met maximaal 6 personen verblijven. En binnen een paar minuten sta je al op het strand.

De wellness villa’s (type luxe villa met privé-zwembad) op Villapark de Koog boek je op de website van de Krim.

Wellness boerderij op Vakantiepark Hof van Saksen

Tsja, wat heeft Vakantiepark Hof van Saksen eigenlijk niet? Ik ben hier een paar keer geweest en vind dit vakantiepark echt een aanrader. Moderne, luxe en sfeervolle huisjes, goede restaurants en een modern zwembad met gave glijbanen. Maargoed, dit overzicht ging over wellness huisjes. Die heb je hier ook! Bij Hof van Saksen kun je een luxe wellnessboerderij boeken voor maximaal 4 personen met 4-persoons sauna, bubbelbad en groot bubbelbad in de tuin.

De wellnessboerderij (type 4ELW) bij Hof van Saksen boek je op de website van Hof van Saksen.

Wellness villa De Schoppe in Aalten - Dutchen

Wellnesss villa de Schoppe in Aalten heeft niet alleen een infrarood sauna met lichttherapie, een Finse sauna, bubbelbad en zonnebank, maar ook een verwarmd binnenzwembad! Hier waan je je dus echt in een luxe spa. Je kunt de wellness villa voor maximaal 4 personen huren. De villa ligt in een privé natuurgebied van 2 ruim hectare, je hebt hier dus alle privacy.

Wellness Villa de Schoppe boek je op de website van Dutchen.
Dutchen heeft ook een vakantiepark in ’t Gooi met wellness huisjes: Suitelodges Gooilanden.

Wellness huisje Markegaerde Wellness op Buitenplaats de Marke van Ruinen

Op Buitenplaats de Marke in Ruine vind je hele mooie 6-persoons wellness huisjes met een luxe buitenwellness met bubbelbad, finse sauna en buitendouche. Ook binnen kun je lekker bubbelen in het bubbelbad! Het vakantiepark is kleinschalig en er zijn weinig faciliteiten, maar je komt waarschijnlijk toch je wellness huisje niet uit :-).

De wellness huisjes op De Marke van Ruine boek je op de website van Roompot.

Wellness huisje bij Roompot Resort Arcen met buitenwellness

Op Roompot Resort Arcen kun je vernieuwde wellness huisjes huren met een buitenwellness met sauna, bubbelbad, buitendouche en koud dompelbad. De wellnesshuisjes zijn geschikt voor 4 personen en ook fijn: goed betaalbaar. Op het vakantiepark is veel te doen. Zo zijn er een overdekt zwembad, zwemmeer, visvijver, restaurants en er zijn veel sport- en spelfaciliteiten.

Je wellness huisje (type wellness villa 4) op Roomport Resort Arcen boek je op de website van Roompot.
Je kunt op Roompot Resort Arcen trouwens ook een 8-persoons villa met privé-zwembad boeken.

Wellness huisje bij Dormio Resort Maastricht

Bij Dormio Resort Maastricht kun je luxe 2- en 4-persoons wellness huisjes boeken. Deze wellness huisjes hebben een sauna, bubbelbad en buitendouche. Even genoeg gerelaxed? Op het vakantiepark zijn ondere andere een restaurant, bar en binnenzwembad te vinden. En binnen 10 minuten fietsen sta je middenin het centrum van Maastricht!

De wellness huisjes (type Hofstede Wellness) op Dormio Resort Maastricht boek je op de website van Dormio Resort Maastricht.

Heb jij een tip voor in dit overzicht met wellness huisjes of een vraag?  Stuur me gerust een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl!
Bekijk ook eens mijn tips voor de leukste huisjes met bubbelbad en huisjes met binnenzwembad in Nederland.

Ook interessant voor jou: