Home // Home - Tips & Inspiratie // Home - Tips Vakantieparken // 4x huisje met binnenzwembad in Nederland
4x huisje met binnenzwembad in Nederland

4x huisje met binnenzwembad in Nederland

Laatste update: 19 februari 2020
Zoek je een vakantie in Nederland in een huisje met zwembad? Ik heb de 4 leukste huisjes met binnenzwembad voor je op een rij gezet! Het binnenzwembad zit dus echt IN het huisje, een privézwembad dus. De huisjes, soms meer een villa dan een huisje trouwens, zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Perfect voor een weekje weg met je eigen gezin of om met vrienden een weekendje een huisje met eigen zwembad in Nederland te huren!

Huisje met binnenzwembad - 8-persoons bungalow op Landal de Bloemert

De 8-persoonsbungalow met zwembad op Landal Park de Bloemert is erg mooi en modern ingericht en heeft een binnenzwembad met jetstream en een sauna in één van de badkamers. Ben je uitgezwommen in je eigen huisje met zwembad? Vlakbij het bungalowpark is een subtropisch zwembadparadijs te vinden. Ze hebben trouwens ook huisjes met zwembad voor 10 personen.

De 8-persoonsbungalow type 8LZ met zwembad kun je boeken via de website van Landal.

Huisje met binnenzwembad - 8-persoons Wellness Zwembad Villa bij Roomport Resort Arcen

De Wellness Zwembadvilla’s op Roompot Resort Arcen hebben niet alleen een binnenzwembad, maar ook een infraroodsauna, traditionele sauna en een jacuzzi buiten!  Naast het zwembad bij je eigen huisje, kun je ook zwemmen in het overdekte zwembad met kinderbad van het park en in het zwemmeer. Er zijn ook genoeg andere faciliteiten: zoals een midgetgolfbaan, kinderboerderij en binnenspeeltuin.

De 8-persoons Wellness Zwembadvilla kun je boeken via de website van Roompot.

Huisje met binnenzwembad - 6-persoons villa met zwembad op Villapark de Koog

Villapark de Koog op Texel is een splinternieuw villapark, die in de lente van 2020 geopend wordt. Alle villa’s op het villapark zijn superdeluxe en modern ingericht. Je kunt hier luxe 6-persoonsvilla’s boeken met privézwembad en sauna. Je loopt vanuit het villapark trouwens Nationaal Park Duinen van Texel in: de locatie kan niet beter dus! Villapark de Koog heeft verder zelf geen faciliteiten, maar je mag wel gratis gebruikmaken van de faciliteiten van Camping Kogerstrand (1,3km) en Vakantiepark de Krim (9,7km) waar je gratis kunt zwemmen.

De 6-persoonsvilla’s met privézwembad kun je boeken via de website van de Krim Texel.

Huisje met binnenzwembad - 8-persoonsvilla aan zee in Julianadorp

In Julianadorp kun je een luxe 8-persoonvakantiewoning boeken op 100 meter afstand van de zee, je loopt vanuit dit huisje met zwembad direct de duinen in! Dit huisje kun je trouwens gerust een villa noemen en heeft naast een binnenzwembad ook een sauna. Het ligt niet op het park: maar in de omgeving is genoeg te doen.

De 8-persoonsvakantiewoning met zwembad kun je boeken via Booking.com.

Er komen soms nieuwe huisjes met binnenzwembad in Nederland bij.  Ik werk dit overzicht met huisjes met binnenzwembad in Nederland dan ook regelmatig bij (laatste update: 19 februari 2020). Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Ook interessant voor jou: