Overzicht campings met nieuwe stacaravans

Zoek je campings waar je nieuwe stacaravans kunt huren? Dan is dit overzicht met nieuwe stacaravans op campings in o.a. Italië en Frankrijk perfect voor jou! De laatste tijd hoorde ik van best wat mensen dat ze zochten naar campings met nieuwe stacaravans, maar dat ze die moeilijk konden vinden. Daarom ben ik op jacht gegaan en heb dit overzicht met nieuwe stacaravans voor jou gemaakt!

Deze nieuwe stacaravans zijn in seizoen 2023 of worden in 2024 geplaatst op verschillende campings in Italië, Frankrijk en Nederland. De stacaravans zijn dus maximaal 1 jaar oud.

Roan: Stacaravan Supreme Plus Lounge op campings in Nederland, Frankrijk en Italië – nieuw in 2023

Nieuwe stacaravan huren - Supreme Plus Lounge van Roan

De Supreme Plus Lounge zijn nieuwe stacaravans van Roan, geplaatst in 2023. Het zijn luxe en ruime stacaravans, geschikt voor maximaal 8 personen. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Bedlinnen en handdoeken liggen standaard klaar, alle slaapkamers hebben muggenhorren en de ouderslaapkamer heeft een goed Auping Matras!

Ook het buitengedeelte van de Surpreme Plus Lounge is fijn: met een overdekte veranda, een eettafel, 2 luxe ligbedden, een hangstoel, ruime loungeset en een grote grillplaat.

Je kunt de nieuwe Supreme Plus Lounge stacaravans vinden op de volgende campings:

Nederland:

Frankrijk:

Italië:


Eurocamp: Nieuwe Stacaravan Ultimate Plus in campings in Nederland en Frankrijk – nieuw in 2023

Nieuwe stacaravan - Ultimate Plus Stacaravan - Eurocamp

De nieuwe Ultimate Plus stacaravans biedt Eurocamp sinds 2023 aan. Echt nieuw nog dus! Deze stacaravans zijn modern, hip en heel sfeervol ingericht en hebben drie slaapkamers en twee badkamers. Natuurlijk heeft de keuken een vaatwasser.

De Ultimate Plus stacaravans hebben ook een fijne buitengedeelte. Hier vind je namelijk een grote loungebank, een eettafel en het terras is deels overdekt.

Je kunt de nieuwe Ultimate Plus stacaravans vinden op de volgende campings:

Nederland:

Frankrijk:

SunLodge Katsura op campings in Italië – nieuw in 2024

Nieuwe stacaravan - Sunloge Katsura - Suncamp

De nieuwe SunLodge Katsura stacaravans van Suncamp worden voor het campingseizoen van 2024 geplaatst: echt splinternieuw dus! Dit is je kans om als eerste gast in een nieuwe stacaravan te slapen 😊.

De SunLodge Katsura stacaravans zijn geschikt voor 5 personen (waarvan 1 kind). Er zijn twee slaapkamers en 2 badkamers met een regendouche. Da’s lekker luxe douchen na een dagje strand of zwembad!

De nieuwe SunLodge Katsura stacaravans kun je boeken op de volgende campings:

Suncamp: nieuwe SunLodge Babul op campings in Italië – nieuw in 2023 en 2024

Nieuwe stacaravan huren - Sunlodge Babul

De SunLodge Babul stacaravans zijn geschikt voor 5 personen en lekker nieuw! Ze zijn namelijk geplaatst in 2023 of worden zelfs nog nieuw geplaatst voor seizoen 2024. Je bent met maximaal 5 personen, maar hebt wel lekker 2 badkamers en 2 aparte toiletten.

Tegen betaling is er ook airco en verwarming in de Sunlodge Babul stacaravan. En via het bluetooth systeem kun je je eigen spotify playlist zo afspelen!

De nieuwe SunLodge Babul stacaravans kun je boeken op de volgende campings:

Suncamp: nieuwe SunLodge Sabai op campings in Italië – nieuw in 2023 en 2024

Nieuwe stacaravan - Sunlodge Sabai

De nieuwe stacaravans ‘Sunlodge Sabai’ zijn erg luxe! Deze nieuwe stacaravans zijn geschikt voor 6 personen en hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. Tegen bijbetaling kun je gebruikmaken van de airconditioning of verwarming.

De veranda is mooi overdekt. En heel hip: je kunt je eigen muziek afspelen het bluetooth audiosysteem

De nieuwe SunLodge Sabai stacaravans kun je boeken op de volgende campings:


Meer tips om een nieuwe stacaravan te huren

Dit overzicht met campings met nieuwe stacaravans werk ik regelmatig bij, want er worden natuurlijk regelmatig nieuwe stacaravans op campings bijgeplaatst!  De laatste update is van 4 december 2023.  Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl! En check ook eens mijn tips voor stacaravans met een bubbelbad!

Meer campingtips:

Over de schrijver van dit artikel: