Home // Vakantietips // Camping // 6x tips voor campings met stacaravans met bubbelbad

6x tips voor campings met stacaravans met bubbelbad

Zoek je een stacaravan met bubbelbad op je eigen terras? Dus écht je eigen privé bubbelbad bij je stacaravan, bijvoorbeeld van het merk Jacuzzi® of Whirlpool? Dat is pas echt luxe glamping! Ik ben voor je op jacht gegaan en heb 3 campings in Kroatië en 3 campings in Frankrijk waarbij je verblijft in een luxe stacaravan met eigen bubbelbad hieronder voor je op een rij gezet.

3 tips voor campings met stacaravans met bubbelbad in Kroatië

Camping Valkanela ligt in het Kroatische Istrië, direct aan zee en strand en heeft heel veel faciliteiten. Een hele leuke camping voor de hele familie! Je kunt op deze camping stacaravans met eigen bubbelbad boeken. Deze stacaravan heeft niet alleen een terras met groot bubbelbad, maar ook nog eens 2 slaapkamers en airconditioning. De stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen.

De stacaravans met whirlpool op Camping Valkanela kun je boeken bij: TUI (kies type 3-kamer stacaravan Deluxe)

Camping Valkanela Kroatië - Stacaravan met eigen bubbelbad Camping Valkanela - Stacaravan met bubbelbad

Boutique Camping Santa Marina is een kleinschalige, luxe en mooi opgezette camping op 12km van Porec. Je kunt op deze camping ruime en luxe stacaravans met eigen bubbelbad boeken. De stacaravans met bubbelbad op het terras zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind.

De stacaravans met bubbelbad op Boutique Camping Santa Marina kun je boeken bij: ANWB Camping (kies type stacaravan Luxury)

Boutique camping Santa Marina met stacaravans met eigen bubbelbad - spa Boutique camping Santa Marina met stacaravans met eigen bubbelbad - zwembad

Camping Polari ligt direct aan de Adriatische zee. Er is hier veel te doen voor kinderen: zo is er een fantastische waterspeelpark met waterspeeltoestellen en glijbanen voor volop spetterplezier. Je kunt op deze camping luxe stacaravans met privé bubbelbad op je eigen terras boeken. De stacaravans met bubbelbad op deze camping zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

De stacaravans met bubbelbad op Camping Polari kun je boeken bij: Suncamp (kies type Stacaravan Deluxe)

Camping Polari met stacaravans met eigen bubbelbad Camping Polari met stacaravans met eigen bubbelbad - kinderzwembad

3 tips voor campings met stacaravans met bubbelbad in Frankrijk

Camping Le Palavas is een vier-sterrencamping met een prachtige ligging direct aan de Middenlandse Zee. Je kunt hier volop van het mooie zandstrand en de zee genieten. Ook op de camping kun je zwemmen in het verwarmde buitenzwembad met glijbanen. Je kunt hier stacaravans met bubbelbad boeken die geschikt zijn voor 4 of 6 personen.

De stacaravans met bubbelbad op Camping Polari kun je boeken bij Vacanceselect (kies een type van Stacaravan Privilege Club met bubbelbad)

Stacaravan met bubbelbad - Camping Le Palavas - Zuid-Frankrijk Camping Le Palavas - Zuid-Frankrijk aan zee

Camping La Pinède is een luxe en moderne familiecamping vlakbij de Adriatische kust in Zuidwest-Frankrijk. In het waterpark zullen de kinderen zich volop vermaken op de glijbanen en in de wildwaterbaan. Je kunt hier verschillende soorten stacaravans met je eigen bubbelbad boeken, voor 4 en 6 personen. Wil je het extra luxe? Kies dan voor een stacaravan met bubbelbad én tropische buitendouche.

De stacaravans met bubbelbad op Camping La Pinède kun je boeken bij Vacanceselect (kies een type van Stacaravan Privilege Club Bubbelbad, er zijn verschillende soorten).

Zwembad met glijbanen op camping La Pinede les mathes Stacaravan met bubbelbad op Camping la Pinede

Direct aan het witte zandstrand in Zuid-Frankrijk ligt Camping Les Dunes. Op de camping zelf vind je meerdere buitenzwembaden, een glijbaan, kinderbad en spetterpark. Wil je zelf even ontspannen? Dat kan relaxed in de spa of actief op de tennisbaan. Je kunt hier verschillende soorten stacaravans met bubbelbad voor 4 en 6 personen boeken.

De stacaravans met bubbelbad op Camping Les Dunes kun je boeken bij Vacanceselect (kies een type van Stacaravan Privilege Club met bubbelbad).

Stacaravan met bubbelbad en buitendouche - Camping Dunes Zwembad met glijbaan - Camping Dunes Frankrijk

Meer tips voor een stacaravan met bubbelbad

Bekijk hier bij Vacanceselect meer stacaravans met een bubbelbad in Frankrijk. Liever naar een ander land? Check de suite stacaravans met tuin en bubbelbad bij La Rocca Camping Village aan het gardameer in Italië of de Wellness cottages op Camping La Torre Del Sol aan de Costa Dorada in Spanje.

Heb jij zelf een tip voor een camping met stacaravans met bubbelbad?  Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!
Check ook eens mijn tips voor campings met nieuwe stacaravans.

Meer tips & inspiratie voor campings:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.