De mooiste boutique hotels in Nijmegen

Ben je op zoek naar een boutique hotel in Nijmegen? Ik heb de 6 mooiste boutique hotels in Nijmegen voor je op een rij gezet! Deze kleinschalige boutique hotels zijn sfeervol en hip ingericht en hebben een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Alle boutique hotels in dit overzicht liggen in of vlakbij het centrum en hebben goede beoordelingen, dus je weet zeker dat je een fijn hotel boekt.

6x tips voor boutique hotels in Nijmegen

1. Boutique Hotel Straelman in Nijmegen

Boutique Hotel Straelman Nijmegen - Hotelkamer
Boutique Hotel Straelman in Nijmegen - tuin

Boutique Hotel Straelman heeft maar liefst een 9,4 beoordeling! De 5 kamers van dit kleinschalige boutique hotel zijn sfeervol en luxe ingericht, met fijne bedden en airconditioning. Op de hotelkamer heb je de mogelijkheden om zelf koffie- en thee te zetten en er ligt vers fruit voor je klaar. Boutique hotel Straelman is gevestigd in een historisch herenhuis aan de rand van het centrum van Nijmegen.

Boutique hotel Straelman kun je boeken bij Booking.com

2. Hotel Manna in Nijmegen

Boutique Hotel Nijmegen - Hotel Manna - Hotelkamer
Boutique Hotel Nijmegen - Hotel Manna

Hotel Manna in Nijmegen is een luxe boutique hotel, hier krijg je zelfs champagne bij het ontbijt! Hotel Manna heeft een goede 8,5 beoordeling en heeft naast sfeervolle, luxe ingerichte kamers ook een goed restaurant voor ontbijt, lunch en diner. De locatie is prima: vanuit het hotel loop je zo het centrum in.

Hotel Manna kun je boeken bij Booking.com.

3. Blue Inspired by Manna in Nijmegen

Boutique Hotel Nijmegen - Blue Inspired by Manna - Hotelkamer
Boutique Hotel Nijmegen - Blue Inspired by Manna - Bar

De naam van dit boutique hotel zegt het al: Blue Inspired by Manna is het zusje van Hotel Manna. Een hip hotel met comfortabele hotelkamers aan de rand van het centrum van Nijmegen. Alles klopt hier: de kamer, de inrichting, het ontbijt. Echt een aanrader! Het hotel heeft een 8,5 beoordeling en iets goedkoper dan Hotel Manna.

Blue Inspired by Manna kun je boeken bij Booking.com.

4. Lino City Hotel in Nijmegen

Boutique Hotel Nijmegen - Lino City Hotel
Boutique Hotel Nijmegen - Lino City Hotel - Hotelkamer

Het Lino City Hotel is een klein boutique hotel in de leukste straat van Nijmegen: De Lange Hezelstraat. In deze oudste winkelstraat van Nederland zitten allerlei leuke boetiekjes en eettentjes. Het Lino City Hotel is gevestigd in een mooi herenhuis en heeft hele vriendelijke eigenaren. De 8,7 beoordeling is dan ook niet voor niets!

Het Lino City Hotel kun je boeken bij Booking.com.

5. Hotel Sleep-Inn Box 5 in Nijmegen

Boutique hotel Nijmegen - Hotel Sleep Inn Box 5 - Hotelkamer
Boutique hotel Nijmegen - Hotel Sleep Inn Box 5 - Restaurant

De naam van Hotel Sleep-Inn Box 5 is misschien een beetje bijzonder, maar dit boutique hotel is écht de moeite waard. Dit romantische hotel heeft 4 hotelkamers en ligt op een goede locatie in het centrum van Nijmegen. De beoordelingen zijn top: gemiddeld maar liefst een 9,1!

Hotel Sleep-Inn Box 5 kun je boeken bij Booking.com.

6. Hotel Pauw*** in Nijmegen

Boutique hotel Pauw Nijmegen - bar

Een nieuw hip boutique hotel in Nijmegen: Hotel Pauw! Hotel Pauw ligt middenin Nijmegen aan de Grote Markt. Eerder was hier Hotel Atlanta gevestigd. Als je de recensies leest, lees dan de recensies vanaf april 2022, want de recensies daarvoor gaan nog over het oude hotel. Na een totale make-over kun je hier nu ontbijten, borrelen, genieten van street food en cocktails en slapen in frisse kamers.

Boutique hotel Pauw kun je boeken bij Booking.com.

Meer tips voor een boutique hotel in Nijmegen

Ik werk dit overzicht met boutique hotels in Nijmegen af en toe bij met bijvoorbeeld nieuw geopende boutique hotels. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Nog meer leuke boutique hotels in Nederland:

Over de schrijver van dit artikel: