5x de leukste boutique hotels in Deventer

Zoek je een boutique hotel in Deventer? Ik zette de 5 allerleukste boutique hotels in Deventer voor je op een rij! Deze 5 boutique hotels liggen allemaal in of heel vlakbij het centrum van Deventer. Deventer is sowieso een ontzettend leuke stad om naartoe te gaan voor een weekendje. Misschien niet zo bekend, maar het is echt een gezellige stad. Ik heb een aantal jaar in Deventer gewerkt en ging graag het centrum in! Er zijn veel leuke restaurants, terrassen en boutique winkeltjes. En altijd leuk om een stukje langs de IJssel te lopen of om het pontje te nemen.

Boutique hotel in Deventer – de leukste tips

1. Hotel In het Huis Van Deventer in Deventer

Hotel In Het Huis Van Deventer ligt aan het grote kerkplein in Deventer. Een leuke plek in het centrum met gezellige terrassen. Bij dit boutique hotel in Deventer heb ik weleens een vergadering gehad, waarbij we ook een rondleiding langs de hotelkamers kregen (alleen de hotelkamers die niet bezet waren, uiteraard). Elke hotelkamer is uniek en heeft leuke details. Ook hebben ze een samenwerking met bijvoorbeeld beddenfabrikant Auping, ook een bedrijf uit Deventer. De foto van de buitenkant maakte ik vorige week toen ik in Deventer uit eten was.

Hotel In het Huis Van Deventer kun je boeken bij Booking.com.

2. Grand Boutique-Hotel Restaurant Vermeer**** in Deventer

Grand Boutique Hotel-Restaurant Vermeer ligt naast Hotel In het Huis Van Deventer. Ook dit boutique hotel ligt dus op een fijne plek in Deventer! Huis Vermeer is een wat klassieker boutique hotel. Toch is het ook hier niet ouderwets. En je kunt hier heerlijk luxe en uitgebreid eten. Een aanrader als je een luxe boutique hotel in Deventer zoekt! De foto’s maakte ik zelf vorige week toen ik in Deventer uit eten was met een vriendin.

Grand Boutique-Hotel Restaurant Vermeer kun je boeken bij Booking.com.

3. The Lemon Suites**** in Deventer

Om de hoek van Hotel In Het Huis van Deventer en Grand Boutique Hotel-Restaurant Vermeer ligt The Lemon Suites. Een fantastisch ingericht boutique hotel: modern, luxe en sfeervol. Bovendien kun je heerlijk eten bij restaurant The Lemon Tree. Een ‘fine dining’ restaurant niet perse heel goedkoop, maar wel echt een aanrader als je bijvoorbeeld iets te vieren hebt of je romantisch en luxe uit eten wilt!

The Lemon Suites kun je boeken bij Booking.com.

4. FINCH Boutique hotel**** in Deventer

Aan de andere kant van het centrum van Deventer ligt Finch Boutique Hotel. Toch zit je hier nog steeds in hartje stad hoor. De Schouwburg, winkels en leuke restaurants liggen om de hoek. Je kunt bij dit boutique hotel in Deventer verschillende soorten kamers boeken: ook mooie suites met een bubbelbad of sauna. En ’s avonds doe je natuurlijk voor het slapengaan nog even een cocktail aan de gezellige, hippe bar!

The Finch Boutique Hotel kun je boeken bij Booking.com.

5. Pillow Luxury Boutique Hotel aan de IJssel**** in Deventer

Pillows Luxury Boutique Hotel ligt aan de andere kant van de IJssel. Dat klinkt misschien heel ver weg van het centrum: maar dat is niet zo. Er gaat namelijk een pontje vanuit de kant van het centrum (Welle) naar het hotel. Sowieso een leuke belevenis! Dit is een voetgangers/fietspontje: met de auto steek je gewoon de brug over. Pillos Luxury Boutique Hotel aan de IJssel is een wat ‘chiquer’ hotel met luxe hotelkamers en een luxe restaurant. Ik heb hier zelfs weleens geluncht, een leuke plek aan het water!

Pillows Luxury Boutique Hotel kun je boeken bij Booking.com.

Meer boutique hotels in Deventer

Heb jij een tip voor een boutique hotel in Deventer? Stuur me een berichtje via mijn Instagram of Facebook. Vind ik leuk! En check ook eens mijn tips voor de mooiste boutique hotels in Haarlem en in Utrecht.

Meer mooie boutique hotels in Nederland:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *