Home // Vakantietips // Weekendje weg // Weekendje weg Nederland // Hotels // Boutique hotels // 6x de mooiste boutique hotels op Texel

6x de mooiste boutique hotels op Texel

Zoek je een boutique hotel op Texel? Een fijn en luxe hotel, met een persoonlijke sfeer? Met mooi ingerichte kamers met veel aandacht voor hotel? Ik heb hieronder 6 tips voor een boutique hotel op Texel voor je op een rij gezet. Stuk voor stuk fijne adresjes voor een vakantie naar Texel, met minimaal een 9,0 beoordeling.

Mooie en luxe boutique hotels op Texel

Op Oost Suites - Boutique hotel TExel

Nog zo’n fijn adresje op Texel: Op Oost Suites & Restaurant het Kook Atelier. Dit boutique hotel op Texel ligt vlakbij zee. De eigenaren hebben de voormalige boerenhoeve omgebouwd tot een prachtige accommodatie met een heerlijk restaurant. Het is echt een idyllisch plekje, met een pluktuin en pauwen. De gemiddelde beoordeling is een 9,2.

Op Oost Suites kun je boeken op de website van Op Oost.

Boutique Hotel Texel De Cocksdorp - Luxe hotel Texel

Boutique hotel Texel is ongetwijfeld het bekendste boutique hotel op Texel. Een fijne plek om te verblijven, op zo’n 2km van de zee. Je kunt hier fietsen huren, dus dan ben je er echt zo! Boutique hotel Texel heeft onder andere een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een stoombad. Liefhebbers kunnen hier ook yogalessen volgen. De gemiddelde beoordeling is een 9,0.

Boutique Hotel Texel kun je boeken bij Booking.com.

Just Texel Suites Apartments - Boutique hotel Texel

Wat een plaatje, deze luxe suites op Texel! Just Texel Suites & Apartments is een luxe boutique accommodatie vlakbij het centrum van Den Burg. Je kunt hier o.a. in een luxe suite met sauna verblijven. De Rituals producten staan voor je klaar! De gemiddelde beoordeling is een 9,4: top dus.

Just Texel Suites & Apartments kun je boeken bij Booking.com.

Boutique hotel de Smulpot - Boetiekhotel Texel

Middenin het gezellige centrum van Den Burg ligt Boutique Hotel de Smulpot. Een kleinschalig boutique hotel met een gezellig restaurant in bistrostijl. De kamers zijn mooi ingericht en in de badkamer staan Rituals producten voor je klaar. De gemiddelde beoordeling is een 9,3.

Boutique Hotel de Smulpot kun je boeken op Booking.com.

Texel suites - Boutique Hotel op Texel

Texel Suites is een kleinschalig en luxe hotel op Texel met 4-sterren. Dit boutique hotel ligt in de haven op Oudeschild en je kunt hier slapen in luxe hotelkamers met zeezicht. Ook een aanrader als je met kinderen naar Texel gaat, want je kunt hier ook grotere suites boeken. De gemiddelde beoordeling is een 9,3.

Texel Suites kun je boeken op Booking.com.

Nieuw leven - Boutique hotel op Texel

Nieuw Leven Texel is een fijn boutique hotel op een rustige locatie. Je kunt hier genieten van de prachtige kamers, die je ook met bubbelbad en sauna kunt boeken! Het hotel is gebouwd in Texelse stijl en ze hebben hier echt aan alle details gedacht. De gemiddelde beoordeling is dan ook niet voor niets een 9,3.

Nieuw Leven kun je boeken bij Booking.com.

Extra tips voor boutique accommodaties op Texel

Tip: op de Waddeneilanden kun je ook verblijven in luxe glampingtenten. Check mijn overzicht met tips voor glamping op de Waddeneilanden, o.a. op Texel.

Heb jij  een tip voor fantastisch boutique hotel op Texel die eigenlijk écht niet mag ontbreken in dit overzicht? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

 

Ook interessant voor jou: